Sari la conținut

add

Serious Contributor
  • Număr conținut

    409
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre add

  • Dată Naștere 01.01.1974

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

4.048 citiri profil

add's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

445

Reputație

  1. A gresit colegul, a vrut sa spuna BTS - boala (boli) cu transmisie sexuala.
  2. subscriu. am fost undeva prin vara la ea si am fost dezamagit de prestatie. La vremea respectiva nu am vrut sa-i fac recenzie negativa pe forum ca fata mi-a promis ca va incerca sa invete/corecteze, in urma discutiei care am avut-o. Insa vad ca lucrurile nu se indreapta asa ca merita bulina neagra. Emilia draga, esti o fata faina ca si prezenta, si frumoasa. Insa serviciile sunt submediocre relativ la preturile practicate. Invata din critica constructiva de aici de pe forum, ca la ora actuala esti pe o panta descendenta.
  3. huh? e prima ta data in timisoara? si paginile astea 15, pline de recenzii si poze, sunt pt. cine atunci? mama omida?
  4. 1 - baiatul facea conversatie in gluma, tu ai luat-o in serios, si ai dat-o pe insulta. 2 - ionut_ch? deci discretie zero. Cand faci d'astea iti recomand sa cenzurezi orice informatie care ar putea duce la identificarea clientului. Esti platita ca sa fii si discreta, nu doar pt. servicii sexuale.
  5. nu, deoarece la 500 ora mai pui o suta si o chemi pe Kristinne in schimb. Nu contest ca e buna si tie ti-a picat cu tronc, insa restul membrilor facem comparatii intre ce stim sigur si preturi si ca atare tragem singuri concluziile. "The silent majority" - ai auzit expresia asta?
  6. Daca pui intrebari d'astea inseamna ca nu ai inca experienta necesara pt. asa ceva. Imi pare rau, nu ofer curs de specializare.
  7. Ai pensiunea Hilde la Dragalina 23. Te imprietenesti cu patronul, i gasesti tu numarul de celular pe internet, il ungi nitel iar baiatul dupa ce se dezgheata in ce te priveste, are sa te informeze cand una mai acatari inchiriaza pe acolo. Ma refer ca initial e genul "eu inchiriez camerele, fetele ce fac in ele e problema lor", ca sa nu fie acuzat de proxenetism. Asa am facut eu acum cativa ani si cu ajutorul lui am futut multe prospaturi care apareau si dispareau imediat din peisaj. Taranci bun buneeee, care veneau de la sat sa faca un ban in plus, de care Nimfomane nu a auzit in veci.
  8. Pt. mine personal, CIM si FK. Macar unul, daca nu amandoua. De exemplu, tu nu oferi CIM iar FK este "cu schepsis", motiv pt. care nu prezinta interes nici macar sa-ti trimit un mesaj, necum sa mai si ma gandesc la o programare cu gandul "ca poate poate". Asta indiferent cat de bine arati tu de fapt in poze.
  9. Bro, tu ai respirat cand ai scris propozitia de mai sus? Ca eu nu, cand am citit-o. Mai pune si tu o virgula, un punct acolo, ca nu sunt pe bani
  10. Poza care o are la profil pe whatsapp e reala.
  11. Nu o recomand. Am chemat-o la mine acasa acum vre-o 2 luni. E plina de figuri, iar serviciile sunt de tot rahatul. Dupa 5 minute de oral a obosit, se grabea sa puna prezervativul ca sa scape cat mai repede. Personal sunt de parere ca cele mai plinute sunt mai bune la oral. Persoana de fata e de nota 3 la oral in schimb. Plus ca e urata, fara forme. Ce arata acolo in poza in anunt este probabil cea mai buna poza a ei. Oricum nu "gust" BBW-uri pt frumusete, ci pt. serviciile de oral. 'Dis one's a BUW instead. Halatul a fost 400 ora la telefon, la fata locului a cerut inca 50 de lei "ca eu asa cer pt. benzina". N-am facut galagie ca nu e stilul meu, am platit si am sperat ca macar sa iasa de un oral exceptional. Mai bine-mi faceam laba. De evitat.
  12. Numarul ala de telefon e al tau de pe gofile? Ca daca este, si ai nevasta/iubita, esti...cu capul in nori ca sa nu spui ca sunt rau si te fac prost.
  13. Ti-am dat minus deoarece ai masacrat limba Romana
  14. Plin de glumeti pe aici, iarta-i. Langa Badea Cartan sta Anda de la top, e la nici 200 m de piata. Mergi la ea, este la top din motive intemeiate.
×
×
  • Creează nouă...