Sari la conținut

rococo

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rococo

  • Dată Naștere 20.10.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Baia Mare
  • Interese
    normal, oral, anal

Vizitatori Recenți Profil

1.078 citiri profil

rococo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

22

Reputație

  1. Nu "boss", nu esti prostu' satului, dar nu am stiut ca recenziile-s pe bani. Ce cacat? Si aici am ajuns "sa moara capra vecinului"?
  2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/buna-doua-brunete-senzuale/dif0155hi09h7hfgdg1h16f40d4id2hg.html Salutare futaciosi. Nu am mai scris de mult. De obicei ce era de zis, era deja scris, dar la astea doua nu pot sa trec cu vederea. Fizic, amandoua-s stirbe, una arata cat de cat ok, cealalta grasa si cu par scurt. Am zis ca stau totusi ca poate compenseaza la actiune. Cica 300 ora, 2 fin., cu amandoua deodata, show lezbi, de toate. Ajuns, facut dus, trecem la fapte. Intre ele 2 limbi dupa care una caprita alta pe spate sa o linga prima. Dupa 15 minute de pompat, am zis ca vreau pe LOT, au zis ca nu practica, asa ca am cerut oral care s-a terminat cu un manual. Am mers sa fac un dus, pe cand ma intorc, asta mica gata imbracata, ca merge la o tigara. Intre timp astalalta, centrala telefonica. Era cam pe la o jumatate de ora. Am zis ca fac o pauza 5 min si reluam activitatea. Intre timp telefoane si telefoane. Zic. Ok, lasa la 200 o fin si plec. Pai nu, zic fetele. Ca ai stat deja 40 de minute. Ok, atunci hai la activitate ca mai am 20. Nu. Cum nu? Pai daca nu vrea nu pot sa o fac, zice astalalta. Fizic: 4 (ca am facut media) Actiune: 2, implicare aproape inexistenta Atitudine: dupa ce ai platit, 1. Au mai multe numere. Telefoanele le sunau non-stop, inclusiv in timpul actiunii
  3. Mai da-ne niste detalii despre colega. Tarif, telefon, anunt... La fel si despre blondina.
  4. @grizonatm Ne dai mai multe detalii?
  5. Dragi pretini si tovarasi, am fost si eu pe la fata azi. Pe scurt foarte placut impresionat. Pretul la halat a devenit standard le aici asa ca nu-l comentez. Daca nu se schimba e ok. Despre ea... super. A zis o ora la care ne intalnim, ora aia a fost. Super comunicativa si deschisa. Am optat pentru doua portii cu de toate si a fost bine de la inceput pana la sfarsit. Singura problema a fost cu cauciucul care era cam stramt si a fost ceva mai complicat, dar in rest super. Sper sa repet experienta cat mai curand. Atitudinea face jumatate din treaba. Nu dau note si alte detalii dar sunt acolo printre 9 si 10 toate.
  6. nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar ce am vazut nu am considerat ca merita sa raman nici de curiozitate.
  7. rococo

    0756629663 Laura

    Fratilor, am vrut si eu sa trec pe la duduie. O sun, zice ca e ok, o intreb unde, imi da adresa si zic "ok, par cam in 15 minute e bine?". Ea zice ca are nevoie de vreo 40. Zic "ok, atunci te resun peste vreo 40 de min pe la 14:30" Totul ok pana aici. Ajung in zona la ora stabilita, o sun nu raspunde. Bun, mai astept 5 minute. O resun suna de cateva ori si inchide. Imi zic eu "n-o fi gata. mai astept 5 minute". Sun din nou, telefonul inchis... Am tot incercat pana pe la 3 si 10 si nimic. tot inchis. Na. Eu ce sa inteleg? Nu putea spune de la inceput ca nu se poate?
  8. salut. am fost la fata si e cine zice ca e. pozele sunt mai vechi, acum are un paun mare tatuat pe spate. acu' ca misterul a fost elucidat sa facem review-ul. la ea am mai fost o data cand era la cuibul de pe bld. bucuresti. In poze arata usor diferit dar am recunoscut-o cand am ajuns acolo. experienta a fost placuta si prima data, dovada ca am ramas si acum 1 ora. fata e miniona asa ca daca esti mai dotat e usor problematic dar se straduieste sa faca lucrurile sa mearga. nu sta cu ochii pe ceas, nu te grabeste, dar tine in mare sa te incadrezi in ora alocata. Oralul e neprotejat, placut, nu zgarie, nu musca, La normal se conformeaza, te intreaba cum vrei sa stea, daca nu vrei sa schimbi pozitia, geme frumos, daca ii ceri iti vorbeste porcos. nu are figuri de genul "nu pune mana acolo". In mare e ok, fara surprize neplacute. astea fiind zise, notele corp 10: fundulet obraznic si sani gloriosi atitudine 9 - oricand se poate mai bine oral 7 - am avut parte de oral mult mai interesant de aceea doar atat normal 9 - ea e mica, eu sunt mare, nu a fost totul 100% dar se straduieste sa te simti bine gfe nu e cazul halatul 250/h asa, pentru curiosi -> https://www.xvideos.com/video23761766/fake_agent_-_samira
  9. Am fost si eu pe la duduie. Am sunat-o, am stabilit o ora si m-am infiintat la ea. Locatia nu e cine stie ce. Am facut un dus si am trecut la activitati. am inceput cu un oral bine facut, cu limbi, buze, mai viguros, mai lent dupa care am pus caciulita ai am trecut la normal. FK a zis ca nu face. La normal, eu deasupra, ea deasupra, doggy, etc. Dupa minute bune deefort am finalizat oral la ea in gurita. A avut rabdare sa nu strice momentul si doar dupa aceea a mers in baie sa goleasca gura. Un dus, o pauza si am reluat totul de la inceput. Aspectul fetei nu e de fotomodel dar are niste sani frumosi, elastici pe care te incurajeaza sa ii masezi. Locatie:7 Oral: 9 (oricand e loc de mai bine) Normal:8/9 Anal: nu practica GFE:5 Halatul 130 si am stat ceva mai mult de o ora door-to-door.
  10. Am fost si eu azi pe la ea. Am sunat-o, am stabilit o ora aproximativa (nu am putut sa merg exact atunci), si am revenit cu un tel in jurul orei stabilite. Mi-a zis ca are nevoie de 20-30 de min sa se pregateasca pentru ca nu avea de unde sa stie exact cand ajung. Locatia e usor de gasit. Apartamentul e curat, la dus mi-a trebuit ceva pana mi-am dat seama pe ce sa apas pana a pornit, dar m-am descurcat. M-a primit intr-un neglije dragut, care prezenta un fund mic, ferm si fantastic de frumos. Sanii sunt mici dar cred ca poate compensa cu un fund frumos. M-a intrebat ce imi place, ce vreau, am mai schimbat doua vorbe si am trecut la fapte. M-a avertizat ca are o lucrare la dintipe care am simtit-o si cam distragea atentia de la ce era important dar sper ca in scurta vreme isi rezolva problema sitotul va fi bine. Am inceput cu un ON, fara graba, cu atentie la toate cele din zona tinta, cu mangaieri si tot ce trebuie. Am continuat cu un 69. Se implica, nu se grabeste si pare ca nu ii displace de loc sa faca oral. Am terminat cu CIM, m-a curatat frumos, dupa care am facut o mica pauza in care am povestit cateva minute. Am tecut inapoi la treaba, a inceput cu un ON, cand s-a ridicat soldatelul am pus caciula. Fata e deosebit de stramta. Pana sa intre soldatelul s-a dat batut. Pe cand l-am convins sa revina la datorie am incercat din nou sa intram, dar am intrat destul de greu si cum prin prezervativ nu a fost suficient stimulat a renuntat din nou la arme. Asa ca am trecut la planul de rezerva in care am inceput un grind bine executat. As fi preferat miscarile alea sa le fi facut cu el inauntru dar asta este. Cand era gata de explozie am terminat cu un CIM. Halatul a fost 130, fara graba, si daca ar fi cooperat pe deplin si soldatelul ar fi fost o experienta completa si placuta. Cu siguranta dupa ce isi rezolva problema cu lucrarea dentara as vrea sa ii mai fac o vizita. Timp total petrecut .. pot doar sa zic ca a depasit o ora si nici un moment nu a dacut vreun gest care sa ma faca sa ma grabesc sau ceva asemnanator. Ea poate fi o prezenta placuta spre deosebire de ce am mai citit aici, dar se poate ca si atitudinea celui care merge la ea sa influenteze atitudinea ei. Notele Oral: 8/9 - daca rezolva problema de care ziceam, poate fi ceva memorabil fiindca e atenta la ce face. Nu a fost nici un DT pentru ca e micuta. Nu cred ca prea poate. Normal: - dupa cum spuneam nu a cooperat soldatelul. Tot ce pot spune e ca e foarte stramta. GFE: 9 - saruturi, mangaieri si atentie. Locatie: 9 - curat si ok dar intotdeauna se poate mai bine Corp: 8/9 - E micuta de tot, cel putin in comparatie cu mine care sunt cam inalt, lucru care in unele cazuri e un dezavantaj. Plus un punct prentru funduletul ei obraznic, minus unul pentru sanii mici, dar frumusetea e in ochii privitorului.
  11. am fost la fata. nu e mare lucru de ea. la corp arata foarte bine dar in schimb fumeaza si cam are probleme cu dantura. de implicat nu se prea implica. e cam fast fuck. dupa ce am dat cadoul a dat jos camasa de noapte si a trecut direct la treaba. 70 numarul 100 combinat. locatia nu e nici ea grozava. un aparament vagon nu prea bine intretinut. dupa ce am terminat mi-a adus niste hartie igienica sa ma sterg. am rugat-o totusi sa ma lase sa ma spal la baie cat de cat. corp: 9 fata: 5 prestatie:5 implicare:3 locatie: 5 gfe: 1
×
×
  • Creează nouă...