Sari la conținut

dodo01

Serious Contributor
  • Număr conținut

    287
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dodo01

  • Dată Naștere 01.12.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

3.282 citiri profil

dodo01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

175

Reputație

  1. Am inteles :). te intrebasem pana la cat lucrezi si cand esti libera pentru o programare. mersi
  2. Buna Anna, mai raspunzi la mesaje pe whatsapp? Ca vad ca nu prea citesti mesajele :).
  3. Ofer pentru inchiere apartament cu 2 camere, 60mp, zona ultra centrala, apartamentul mobilat full, balcon. Blocul e in mare parte inchiriat pentru Airbnb. 200 ron pe zi. Pret negociabil pentru perioade mai lungi de 2 luni. Pentru detalii va rog sa trimiteti PM.
  4. Salut tuturor, Inchiriez apartament 2 camere 60mp, balcon, zona Cocoru - Unirii, complet utilata. 250 lei/zi. Detalii si poze in pm.
  5. Salutare tuturor, Am decis si eu aseara sa trec pe la donsoara. Pentru mine a fost o surpriza placuta. Am sunat pentru ora 22:00 si totul a decurs perfect. Am urcat in apartamentul ei de pe langa Casa Poporului (sunt destule locuri de parcare) si am fost intampinat de o domnusoara blonda si cainele ei cret ;)). Tipa nu e exceptionala la fata, dar nici nu e dezagreabila cum zic altii pe forum. Are un corp misto, foarte bine proportionat. Am platit inainte, am cerut un prosop si cand m.am intors ea era deja goala. Eram super excitat si datorita oglinzii uriase si darorita caldurii corpului ei. Igiena ei e perfecta, un mare plus pentru asta. A inceput cu un oral protejat foarte bun, in ciuda prezervativului extrem de ieftin. Cand simteam ca termin, am luat.o la capra. Se vede misto in oglinda, are fundul misto si tare si geme frumos. In final se umezise tare. Note: Locatie - 9 - apartamentul e misto, la baie ai tot ce trebuie, singurul minus e ca apa calda vine greu fiind la ultimul etaj. In rest super curat. Sigur mai avea pe cineva in locatie pentru ca mi.a zis sa vorbesc incet Gfe - 7 - e timida, vorbeste doar cand e intrebata, nu prea intretine discutiile si nu saruta. Dar incearca pe cat poate sa fie agreabila si zambeste fain Fizic - 8 - scad doar pentru ca e foarte alba, ea fiind blonda. Ma gandesc ca un pic de solar nu ar strica. Are sani misto, fund tare, picioare ferme. Nu stiu cine zicea ca nu are carnea tare. Total fals Oral -7 - mecanic, dar cu ruperi de ritm. Fara atentie in alte parti, se simte misto totusi, chiar si cu prezervativ Normal - 7 - doar o pozitie pentru ca eram incins tare. Da contre, geme, dar nu are initiativa. La 70 de lei finalizarea chiar merita. Recomand cu incredere, eu unul mai revin pentru niste descarcari rapide, in caz de maxima urgenta :)))
  6. De departe una din cele mai bune si mai naturale fete la care am fost.. stiu ca zicea odinioara ca e ceva temporar..ma gandesc ca a plecat in afara sau s.a reprofilat
  7. Nu am zis ca am fost dezgustat, ci pur si simplu a fost o experienta ciudata. Nu mi se intampla des sa merg la cineva si sa se uite prin mine sau sa para ca a plans ore in sir. Probabil ar fi trebuit sa plec la primul impuls ca e ceva in neregula, e vina mea si mi-o asum. Ma gandeam ca poate se schimba ceva in timpul sexului. Oricum, si eu sunt de parere ca ar trebui sa o lasi un pic mai moale, e clar ca e o schimbare fizica majora fata de poze, ceea ce nu pare a fi chiar ok. Eu rar scriu pe forum, asa ca nu are legatura cu palmaresul . Scriu in principiu cand e ceva super okay sau super prost, ca sa stie si confratii situatia de fapt si de drept :).
  8. Poate la dublu o fi mai bine. Dar la single nicio sansa. Poate in alta zi o fi mai bine. Nu am de unde sa stiu. Experienta mea a fost total nefasta. Poate am avut ghinion.
  9. Prea mult zgomot pentru nimic. Pentru mine a fost una din cele mai ciudate experiente de pana acum. Iata de ce: Am contactat-o pe la pranz si am stabilit o ora de comun acord. Am urcat in apartament si am dat peste o fetita ce parea a fi foarte fumata. Sau drogata. Nu am nicio idee ce se intampla cu ea, cert e ca era total pierduta in timp si spatiu. Se uita prin mine. Am zis totusi sa raman, datorita recenziilor pozitive. Mare greseala :). Am platit amenda si am cerut un prosop. Mare grija la baie, e plin de apa pe jos. Foarte incomoda. Termin dusul si o gasesc tot pe canapea cu o privire total debusolata, uitandu.se in gol. Foarte infricosator :))). Ne bagam in camera unde incepe un oral lesinat, apoi usor usor o apuc de cap si incepe un oral - futut in gura, mai aproape de ceea ce voiam. Dupa vreo 10 minute simt ca termin si cer un prezervativ. Apoi schimbam cateva pozitii si in final cer o finalizare orala. Cateva gemete si cam atat. Notele sunt irelevante, dar o sa le dau totusi. Incerc sa fiu cat mai realist si obiectiv: Locatia 7 - centrala, haos in timpul zilei dar gasesti loc de parcare. Baia e oribila, restul apartamentului e decent. Cearceaful de pe pat e patat, nu pare foarte atenta la detalii GFE 2 - M-am simtit ciudat sa fut ceva asa mic, fara forme si total anesteziat de cine stie ce. Niciodata nu am avut senzatia asta si nu a fost deloc placut. Ea nu s-a facut deloc agreabila, nu am putut avea o conversatie minimala. Abia s-au strans 10 cuvinte cred. Usor neepliata, fundul e aproape plat, sanii sunt acceptabili. Eu cred ca pozele nu sunt reale. Sau pur si simplu "jobul" asta a consumat-o atat de mult incat a slabit super tare. Ochii frumusei. E docila si foarte manevrabila, iar pentru asta are 2 puncte. Oral 8 - singurul ei plus, deep cu scuipat. 0 artificii. Practic tu trebuie sa initiezi tot, ea doar se supune. Ca si cum futi o papusa gonflabila. Norocul ei e ca are puls :)). A asteptat pana am finalizat tot si a fugit la baie. Normal 5 - nimic special. Cateva gafaieli si cam atat. Initiativa e 0. Accepta orice pozitie. Recomandare? Nu o recomand. Nu pare ca ii face placere. Suma nu reflecta deloc realitatea. Tot ce ofera e manevrabilitate si supunere. Atat. In rest, o papusa ar face o treaba la fel de buna :). Un pret corect ar fi 50-80 de lei per finalizare. Senzatia pe care o ai cand o vezi nu e deloc placuta. Nu inteleg recenziile atat de pozitive pe care le-am vazut pe aici. Nu reflecta nicio realitate. Citisem la un moment dat ceva cum ca are o privire pierduta dar am pus pe seama varstei. Acum mi-e clar ca era ceva mai mult de atat.
  10. Buna! Pana la ce ora lucrezi? Mersi
×
×
  • Creează nouă...