Sari la conținut

julian79

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre julian79

  • Dată Naștere 01.10.1979

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Iasi

julian79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

33

Reputație

  1. Salutare! Ieri seara am avut placerea sa o intalnesc pe Delia, iar acum sa impartasesc experienta avuta cu ea. Mi-a raspuns de la primul apel si m-a programat peste vreo ora jumate, motivand ca are nevoie de timp ca sa se faca "simpatica" (de-abia se trezise). La blocul din zona Lazar Residence, odata ajuns la usa, m-a intampinat o tanara cu adevarat frumoasa, nu doar simpatica. Are niste trasaturi ale fetei foarte frumoase, in mod special buzele, care ceva mai tarziu aveau sa-si puna o amprenta deosebita:). Frumos proportionata la corp, totusi mi-ar fi placut sa aiba cateva kilograme in plus. Am fumat o tigara, am palavragit diverse, un dus scurt, dupa care hop in pat, unde a inceput un oral neprotejat extrem de placut, foarte umed, cu limbi si pe testicule, o placere absoluta. Buzele alea carnoase se mufeaza perfect pe penis. Si ar fi fost intr-adevar perfect daca ar fi terminat cu CIM, dar nu practica, deci m-am cam stropit pe abdomen. Ne-am reigienizat, apoi iar o tigara si povesti. Delia este foarte placuta daca empatizeaza cu persoana de langa ea, joviala, deschisa, o buna interlocutoare, se vede ca e desteapta. De altfel, mi-a spus ca are destui clienti care vin la ea mai mult pentru a petrece timpul impreuna si nu neaparat pentru sex. Conversatia a continuat si cat timp mi-a facut un masaj, timp in care, daca gasea vreun cos/punct negru, il executa cu mare satisfactie, deci presteaza inclusiv servicii de cosmetica:) Odata resuscitat, mi-a montat prezervativul si a inceput cu lady on top, urmat de doggy, misionar, reverse cowgirl, din nou lady on top. Se umezeste, geme, te saruta pe corp, iti ofera senzatia ca faci dragoste cu partenera. Nu am reusit sa finalizez in toate pozitiile astea, asa ca am rugat-o sa scoata prezervativul si sa continue cu oralul ei de exceptie. Dupa vreo zece minute a venit si a doua stropire, si mai intensa ca prima (cam pe la umar:)))! Reigienizare-tigara-palavre-plata. Am dat 300, pentru ca statusem putin peste o ora jumate. Sa si notam: Locatie - 10. Apartament curat, bine incalzit, pat foarte confortabil. Aspect - 9. Dar numai pentru amatorii de skinny, cum sunt si eu, nu pentru cei carora le place "sa aiba pe ce pune mana" (nu cred ca are mai mult de 45 kg). Sani micuti, fund micut, dar placut ochiului. Frumoasa la chip. Curata, epilata, ingrijita. Oral - 9.5. Aaah, de ce nu CIM, de ce nuuu?:)) GFE - 9.5. Cu exceptia faptului ca nu face FK, stie sa te faca "iubit". Concluzie: O recomand si ii multumesc, mi-a oferit o experienta asa cum am nevoie de la o escorta.
  2. Mai are cineva vreo informatie despre scolarita? Am tot incercat s-o sun, telefon inchis...
  3. Salutare! Tocmai ce m-am intors de la salon, unde am fost pentru prima data, asa ca sa impartasesc experienta. Am sunat sa fac programare, mi s-a spus ca la ora respectiva sunt disponibile Daria si Karina, asa ca am ales-o pe Daria. Ajuns acolo, bat la usa, imi deschide o fata draguta, bruneta (vopsita), medie de inaltime, genul slim, dar cu forme apetisante, o talie de viespe si un fund rotund, perfect. Imi spune ca ea este Daria, ma serveste cu un Pepsi si ma conduce la etaj. Pe scari nu-mi dezlipesc ochii de la fundul ala, pericol de accident. Trecem la actiune>masaj erotic pentru cateva minute, trecut apoi la oral. Il face bine, nu se grabeste, baga si DT, si cam peste un sfert de ora vine finalizarea CIM, explozie de bucurie. Daria duce copiii cruzi la baie, dupa care revine si imi face masaj de relaxare, cu ulei. Dupa alte zece minute, ma intoarce cu fata in sus, ca sa vada ce ma face ala micu. Doar ca ala micu era cam secatuit. Dar asta nu o descurajeaza si continua cu abnegatie, cand deasupra mea, cand eu in picioare, cand in 69 - o priveliste minunata! Nu a mai fost sa fie si a doua finalizare, oricat s-a straduit. Nu m-a interesat FK si masajul normal, asa ca nu le voi nota. In schimb notez oralul cu 9,5, la fel si aspectul si igiena (nu am dat 10 pentru igiena pentru ca nu mi-a placut cu ce era data pe corp, avea un gust amar acel ulei sau parfum sau ce-o fi fost). Fata e foarte placuta la atingere, are pielea fina si o carne ferma. NU are burta, cum s-ar fi sustinut in alte postari. Mai notez atitudinea cu 10, e foarte politicoasa si face tot ce-i ceri (ce-i drept, nici eu nu am fost prea pretentios/extravagant). 9 pentru salon - un singur aspect negativ, faptul ca baia de la etaj e comuna. In concluzie, o experienta placuta, de revenit!
  4. Aflat prin capitala, m-am gandit ca ar prinde bine putina relaxare, drept pentru care am apelat la serviciile lui Roxy. Am facut programare prin sms (plus confirmare cu o ora inainte) si la ora 15:00 eram la ea (se pare ca l-am urmat pe colegul goduzzy1984). Cum nu aveam prea mult timp la dispozitie, am optat pentru varianta cu o singura finalizare. Trec direct la notare: Locatie: 9. Usor de ajuns, curat, bonus pentru oglinda din camera, care iti permite sa-i admiri posteriorul perfect in timp ce-ti face oralul. Mai era o persoana in apartament, dar nu ne-am intersectat deloc. Aspect: 9. Sani mari, frumosi, cur rotund, bombat, carne ferma. Putina burtica, dar nu ceva deranjant. Pasarica epilata perfect, absolut curata. La chip nu este o frumusete, dar nu e nici urata. Inaltime medie. Oral: 8,5. Desi nu mi-a placut ca nu a acceptat neprotejat, nu am simtit mare diferenta, ba chiar mi-a placut. Nu se grabeste, o molfaie in tihna. Dupa ce initial i-am admirat posteriorul in oglinda, am rugat-o sa se aseze in 69 si am avut parte de un close-up perfect in timp ce presta oralul! Normal: 9. S-a miscat foarte bine in pozitia reverse cow-girl si in cateva minute eram gata. GFE: 9. Dupa ce am finalizat, mi-a mai facut si un scurt masaj. Concluzie: Recomand. O fata tanara, cu un corp proaspat, tonifiat, si care stie bine meserie.
  5. Sarbatori fericite si tie! Iar pe 28 decembrie sper sa am prilejul sa sarbatorim impreuna!
×
×
  • Creează nouă...