Sari la conținut

bubleboy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bubleboy

  • Dată Naștere 02.01.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.867 citiri profil

bubleboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

97

Reputație

  1. Cred ca explica destul de bine tanti aici https://vm.tiktok.com/ZMNnBmLDm/
  2. Sincer si eu astept niste poze mai relevante. Ca asa numai din vorbele altora, nu stiu ce sa cred.
  3. Sincer, din cum s-a exprimat, eu inteleg ca se referea la oral ca il face si neprotejat la clientii fideli care au o igiena buna.
  4. Eu zic sa mai bagi o fisa in alta zi. Eu am fost de mai multe ori la ea, dar in timpul zilei si a fost ok. Apreciez la ea ca are poze reale, ce vezi in poze aia gasesti si la fata locului. Are sanii maricei, la fata e simpatica, are trasaturi frumoase, intradevar nu exceleaza la oral, dar este o prezenta placuta si este respectuoasa. Daca ar mai slabi cateva kilograme ar fi si mai bine. Pentru iubitorii de fete mai plinute, este ceea ce trebuie.
  5. Ai inceput gresit prezentarea. Trebuia sa incepi asa: "- Ma numesc Alexa si imi place shaworma cu de toate." Te sfatuiesc sa iti schimbi cantarul pentru ca te fura la kilograme.
  6. Avand in vedere tehnologia camerelor de pe telefoanele din ziua de azi, cu ce ai facut ma nene pozele, cu telefonul fix de se vad atat de prost?
  7. Ba, ma cac pe mine de ras cu ciorile astea analfabete, ma suna sa ma ameninte ca daca nu sterg comentariile o sa sa imi faca acatiste la biserica 😂😂😂😂😂. Fa proast-o, ma pis si pe tine si pe biserica ta. Crezi ca ma deranjeaza ca mi-ai pus numarul pe anunturi de escorte si ma suna baietii si le spun sa nu mearga la voi ca sunteti niste epave? De azi dimineata m-au sunat cel putin 10 baieti si le-am spus care e treaba cu voi. Cartela asta o arunc si imi iau alt numar so iar ma pis pe voi ma ciori infecte.
  8. Ce fata ma? Ce poze? Esti o cioara proasta si analfabeta care foloseste pozele altor fete. Voi nu aveti ce cauta pe acest site. Ghinionul tulcenilor ca nu stiu de site-ul asta sa citeasca recenziile si sa dispareti in pula mea din peisaj.
  9. Ce-i draguta, iti afecteaza activitatea adevarul? Mai bine ramaneam la hotel unde sunt cazat si dadeam o laba, decat sa vin la voi. Posteaza aici pozele reale si cu tine si cu colega ta, ca sa vada lumea la cine merge.
  10. Am uitata sa precizez, pozele din anunturi nu au nici o treaba cu realitatea. In locatie sunt 2 si raspund la acelasi numar de telefon si te iau in primire in functie de cum se ocupa una sau cealalta. Pe aia mica de inaltime si schiloada o cheama Madalina si are un piercing in buza. Mie prima data la telefon mi-a raspuns cealalta cand am cerut detalii apoi cand am ajuns la bloc/locatie mi-a raspuns schiloada. Atentie ca au mai multe anunturi puse.
  11. Ma baieti, hai ca m-am riscat eu sa merg la astea. Nu va bateti capul,nu va pierdeti timpul si banii sa va duceti aici. Locatie- un apartament de cacat in cartierul E3 de pe aleea Sulfinei. M-am dud la baie sa ma pis si sa ma spal si cand am ridicat capacul de wc a cazut, lumina in baie pula, au un cacat de bec care nu prea merge, colcaie gandacii prin baie, pana si prin chiuveta erau. Mizerie pe jos, am plecat cu sosetele albe negre. Dameza - nota 0 - o schiloada de 1.50 m fara sani, are niste sani ca niste sosete mici si goale care atarna. Nici cur nu are.Este pe fast-fuck grav de tot si are un comportament de cacat, pufneste si comenteaza: nu pune mana, nu fac pozitia aia, da hai odata da-ti drumul si cacaturi dinastea. Oralul -nota 1, mecanic si mai mult te deranjeaza decat sa iti creeze placere. Normal- 1 , se uita pe telefon sa vada cine suna si se apucase sa scrie mesaj in timp ce eu ii dadeam pe la spate, ii putea pizda a sobolan mort si mi s-a luat de tot, pana la urma m-am imbracat si am plecat. Halatu- 150 de lei finalizarea, 250 ora. Concluzia: timp si bani pierduti. Daca faceam o laba ieseam mai castigat.
  12. Ai facut o greseala care te-a costat 17 ani din viata. Trebuia de prima data cand te-a inselat sa tai orice legatura cu ea si sa nu o mai primesti inapoi. Faptul ca ai prins-o acum cu vecinul, poti sa consideri ca este sansa ta sa fii fericit incepand de acum incolo. Genul asta de femeie care inseala cand o face, o face constant. Pe langa vecinul ala sigur au fost mai multi in astia 17 ani. Acum esti speriat pentru ca ai prea multa libertate si nu stii ce sa faci cu ea. Asa cum ti-au spus toti de aici, mergi la sala, investeste in tine, mergi la pescuit, gaseste un hobby care sa iti placa sa iti tina mintea ocupata ca altfel o iei razna. Cred ca toti am trecut la un moment dat printr-o deceptie in dragoste in viata asta si am simtit ca vrem sa murim si ca fara persoana respectiva simti ca nu mai ai rost, dar ce sa vezi, dupa 1 an 2 cand o sa te trezesti si o sa scapi din dilema asta, o sa spui: baga-mi-as pula in gura ei de zdreanta, ce prost am fost ca am stat cu ea.
  13. La ce se vede prin filmari e foarte curat biroul tau, daca vin cu sosete albe la tine plec cu ele negre.
×
×
  • Creează nouă...