Sari la conținut

emyzarc

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre emyzarc

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

emyzarc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

52

Reputație

  1. Salut, Am sunat astazi de 2 ori, telefonul e inchis
  2. Noroc tuturor futaciosilor! Fiind in apropiere de AFI si plictisit de trafic si de ploaie am zis sa ii fac o vizita damezei. Sunat, raspuns din prima, comunicat tarifele(150 ora / 100 un numar O-N-A) si programat in 20 min. Exceptand traficul(30 min de la Razoare pana la Billa) in locatie am ajuns relativ usor. Garsoniera destul de mica, la parter, insa curata si primitoare. Miros destul de puternic de odorizant de camera, insa nu deranjant. Ana m-a asteptat pe tocurile alea albe, intr-o rochita scurta.. Nu este vreo bunaciune de sta pisica in coada insa nici urata nu e. Zambeste si se face placuta. Am fumat o tigare, am stabilit meniul de-o finalizare(fiind interesat in principal de anal), dupa care i-am cerut un prosop. Are din belsug in dulapurile alea de pe hol Baia este ok, curata, gel de dus barbatesc, sampon, de toate. Am revenit in camera, decartat 100 RON si trecut la actiune: Un oral fara prezervativ, destul de ok, fara prea multe artificii, fara incercari de deep sau zone adiacente, insa suficient de bun cat sa ma trezeasca Am pus caciulita si am trecut rapid prin normal in pozitia misionarului. Canapeaua aia mica, destul de incomoda, si nebunia mea cu analul m-au facut sa nu stau prea mult pe ganduri. Zis si facut. Si-a dat cu crema si am intrat direct in fundulet, in pozitia umeri craci. Ea pe canapea, eu in genunchi pe jos. A intrat ca unsa, n-a gemut, n-a dat semne ca ar incomoda-o. Am pus-o apoi in caprita anal, unde am insistat. Are fundul tare apetisant, pielea tare cum au zis si confratii de mai sus; o priveliste tocmai buna pentru actul final. Merge s-o scoti din cur, s-o bagi apoi la loc, insa nu se vede gape-ul ala marfa sa te innebuneasca. In schimb compenseaza ca intra toata. Am mai dat de cateva ori din cur si-am finalizat in caciulita. Rapid dusat, imbracat si plecat. Total door2door aprox 35-40 min. Si cateva note: Ana - 7(sani marimea 2, nu e vreo frumusete dup cum spuneam dar merge fututa) Oral - 7,5(bine executat, e ce trebuie, insa fara tendinte de deep sau zone adiacente) Normal - 8(nu asta era motivul pt care venisem) Anal - 9(o ia pe toata, docila, nu se impotriveste la nimic din ce-i ceri) Locatie - 8(curatenie, prosoape curate, un plus ar fi un pat in loc de canapea) GFE - 7,5(raspunde daca o intrebi, nu e gen fast-fuck, se face placuta) O experienta ok raport calitate pret, de revenit! Ciocane tari!
  3. Salutare, Fiind cu treaba prin Cj, am incercat sa o sun atat ieri cat si azi, insa telefonul este inchis. Aveti idee daca mai e prin oras? Sau o alta modalitate de contact?
  4. Salutare, Acum ceva timp, fiind intr-o delegatie prin Iasi, o sun pe posesoarea acestui topic, imi raspunde o voce suava, imi zice ca are o programare ce urma sa ajunga, dar ca este libera dupa(aproximativ o ora jumate). La rugamintea mea m-a indrumat catre un restaurant unde sa mananc. A revenit cu beep asa cum am rugat-o, m-a indrumat catre locatie, unde am ajuns cu mare usurinta. Totul foarte ok, prosop, gel de dus, toate conform standardelor de calitate ridicata. Irina e o tipa foarte misto, calda, stie sa se faca placuta. Mi-a spus tarifele, m-a avertizat ca are 2 cicatrici la sani(un plus pentru sinceritate), insa nu m-a deranjat. Arata foarte bine per total: inalta, trasaturi fine. Am optat pentru o ora la pretul de 200 RON. Am vorbit putin, timp in care am fumat o tigara si am baut o cola, ne-am "imprietenit", apoi am trecut la actiune. Oral neprotejat, foarte bine executat, cu tentative de deep, atentie la zonele adiacente, priviri perverse... stie cum sa te faca sa te simti bine. Am continuat cu un 69, pasarica epilata, parfumata, fara miros suspect. Am trecut apoi la normal protejat, FK la greu, am schimbat cateva pozitii. Da contre,se implica, ceea ce am apreciat. Am finalizat pe corp, fiind o fantezie de-a mea Am fugit apoi la dus, am fumat o tigara de ramas-bun, timp in care mi-a povestit cateva din aventurile ei in tara si peste hotare, apoi am plecat. Per total o experienta foarte misto, recomand! Note: Oral: 9 (neprotejat, umed, atentie la zonele adiacente, tentative de deep) Normal: 9(se umezeste natural) GFE: 10+ Anal: nu face Halatul: 200 RON. Total timp: aprox 55 min Daca am ocazia sa revin in Iasi, cu siguranta voi reveni!
  5. Salutare la toti futaciosii Miercuri, fiind cu treaba prin Craiova, zic sa profit de timpul liber si sa iau forumul la butonat. Am dat peste topicul asta, dau telefon, imi raspunde o voce ok, imi spune ca face doar oral si normal(protejat). Oralul neprotejat functie de igiena, lucru pt care inca mai am dubii. Am ajuns cu ceva grutati, nefiind din oras m-am ratacit cu sensurile giratorii si podul. Ajung in fata blocului, dau un telefon, imi raspunde, imi spune etajul si ca scara e prin parcarea blocului. Un bloc cred de garsoniere, cam bomba. Nimeni pe jos care sa se holbeze, zic hai ca e bine. Ajung in fata usii(care n-are clanta la propriu, e rupta), sun si imi deschide protagonista. Ma invita inauntru. La fata nu e rea, usor cu o aliura de centurista cu garsoniera. Intr-adevar inalta, lata in solduri cum spunea si un alt confutacios mai sus, dar futabila. Poza nu este reala, are sanii muuult mai mari in realitate. O cicatrice pe piept, insa insesizabila. Intru in camera, ma fac comod, imi spune inca o data preturile: 50 o, 50 n sau 70 combinat un numar. 150 ora Aleg varianta combinata, ma dezbrac, duduia la fel(nu i-a luat mai mult de 5 secunde ), n-apuc sa-mi dau bine pantalonii jos, ia un servetel umed, ma sterge cu el si apoi hap cu maciuca-n gura. In conditiile in care facusem dus la hotel... in fine deja cred ca e un automatism, asa ca partea cu igiena clientului cred ca o spune doar sa fie spusa. O intreb daca s-a spalat, imi zice ca ea face dus in fiecare dimineata.... o bila neagra pt raspuns. Actiunea in sine e banala, se vede ca e pe genul fast-fuck, incearca sa geama insa nu prea ii iese, oral cu tentative de deep, scuipa, o plezneste de buze... Dupa ceva timp, zic sa trecem la normal. Imi pune un preze verde si tare stramt, intru si cand sa dau de cateva ori mi se flescaie ostasul. Nu avea miros suspect la pasa, insa nu era epilata total, avand cateva fire in partea de jos. Se uda natural, ceea ce e un + Ii zic sa terminam oral, incepe din nou un oral umed, nu mai trec 2 minute si-mi dau drumu-n gura ei. A colectat tot, apoi fuguta la baie. Per total as recomanda-o doar daca sunteti in graba si vreti sa descarcati rapid Si acum cateva note: Aspect : 7 Igiena: 7(pt dusul de dimineata) - cu specificatia ca nu mirosea Oral : aici merita un 8-9 pentru efort si pentru CIM Normal : 6 - prea scurt ca sa cresc nota Locatie : 6 - garsoniera daramata, in baie era dezastru(nici urma de prosop, papuci, gel de dus...); pe pat lenjeria nu era tocmai recent schimbata GFE : 7 - o intrebi ceva, raspunde. nu o intrebi, isi vede de treaba... Halatul: 70 RON
  6. Salutare tuturor Profit de faptul ca nu e radarul langa mine sa va povestesc aventura mea cu Monica Dupa mai multe incercari de a ajunge, o amanare din partea ei(cu scuzele de rigoare, prin sms) dupa care vorbit pe forum si sunat din partea ei pentru programare, iata-ma ajuns in fata blocului, adresa binecunoscuta Sunat eu, asteptat in fata, beep din partea ei, introdus interfonul si prezentat in fata usii. M-a asteptat imbracata intr-o costumatie rosie, sutien, bikiny si tocuri cui de-ti pompa in pantaloni aproape instant. Am stat vreo 5 minute sa vorbim, fixam tot, dupa care dus eu(ea facuse inainte) La baie geluri de dus din abundenta, prosop curat, papuci... bineinteles mi-a spus ca e obsedata de curatenie si apoi revenim in camera Am mai stat putin de vorba, timp in care mi-a povestit despre una, alta, FK la greu, a cantat un pic si apoi actiunea: Un oral inceput in fata oglinzii, pusa in genunchi, cu DT la greu si saliva pe sani. E mai mare placerea sa te uiti la curul ei in oglinda in timp ce o suge. Am trecut apoip e pat, un 69 reusit timp in care Monica s-a umezit natural. Pasarica rasa proaspat, cu un parfum de-ti stimula simtul gustativ Bun, punem preze, pozitia misionarului, apoi ea trece deasupra. Am mai schimbat inca 1-2 pozitii, a avut o incercare de squirt din partea ei, si finalizare orala cu CIM din nou in fata oglinzii. Un dus rapid, imbracat, luat ramas bun, decartat 100 RON pusi de mine pe frigider + un cadou oferit la inceput. Timp petrecut door2door cam 55 minute, fara niciun fel de graba din partea ei. De revenit? Clar Si cateva note: Locatie 10 Fata/atitudine: 10 Aspect: 10+ Oral: 10 Normal: 9,5 Ciocane tari!
  7. @Reddington1 mai bine ai incerca s-o suni, e ieftin si nu risti sa ramai cu o.o-le umflate daca nu raspunde pe forum
  8. Salutare, Aveam si eu nr. de tel notat in telefon, citind recenziile initiale, cu gandul la a o incerca. Dornic de ceva nou azi, am sunat-o in jurul orei 14:00 si mi-a spus destul de timid ca "nu mai lucreaza". Revenind pe forum, am vazut postarile anterioare legate de varsta Huh!
  9. @adrian244 e pe santier, face chirpici Decat sa intrebi pe forum mai bine baga o fisa si sun-o. Scuze de off topic
  10. Rectific pentru recenzia de mai sus: "Din pacate oral nu am facut" -> din pacate normal nu am facut. Nu stiu cum sa editez postul. Rog fiti indulgenti, e prima recenzie Oricum se putea vedea mai jos la notele acordate. Ms
  11. Am fost ultimul client pe ziua respectiva, ne-am dat la discutii dupa ce am terminat, iar timpul total a fost cu tot cu dusul ei si imbracatul de final. M-am oferit sa o duc cu masina pana in fata la Mall Vitan pentru ca afara ploua torential. In mod normal tariful este cel standard de 200 RON/ora, insa mie nu mi s-a parut a fi niciun fel de graba.
  12. Salutare din nou, Am fost in locatia de pe Calea Calarasi prin luna iunie, dupa o seara de iesit cu baietii. Am mai fost cu un prieten. Locatia este usor de gasit, intrarea pe poarta de langa resturantul Tripoli. Receptia ok, un minifrigider cu bauturi racoritoare(n-am servit nimic) Am ales o bruneta draguta iar amicul meu o blonda, din cele 5 domnisoare care erau in locatie. Matroana ne-a spus ca sunt mai multe fete in locatia de la Kogalniceanu. Camera ok, curata, lumina difuza, muzica de relaxare. Cabina de dus ok, gelul de dus prea parfumat pentru preferintele mele. Fata, Adina daca imi aduc bine aminte, m-a condus la dus apoi s-a scuzat am 8-10 min sa faca dus. A venit in camera acoperita cu un prosop. Aspect ok la corp si fata, masajul bunicel, insa nu te lasa sa o atingi sub nicio forma. Cum incercam sa pun mana cum se misca si imi spunea ca nu e voie. Finalizare handjob. Dupa aproximativ 40 min s-au auzit batai in usa cum ca se termina timpul. Halatul 100 RON
  13. Salutare, Am fost in locatie la inceputul lunii septembrie, strada Agricultori(mare grija, strada este perpendiculara pe Calea Calarasi, iar eu prima data am luat-o in partea gresita, care merge printre blocuri). Cum mergeti de la Muncii spre Unirii(pe Calea Calarasi) se face dreapta la o trecere de pietoni Receptia este ok, te intampina matroana care este destul de sociabila, m-a servit cu un pahar de apa. Tariful este de 80 RON. Am fost pe la 1 noaptea, au venit vreo 8 fete, 3 din ele chiar dragute. Intr-adevar sunt cateva mulatre la piele, insa depinde de noroc. Am ales-o pe Andreea, blonda, siliconata, cu 3 tatuaje. Mi-a spus ulterior ca e un job temporar si ca urmeaza sa plece din locatie in octombrie. Camera este ok, miros de betisoare parfumate. Nu mergea becul cand am fost eu si am stat cu usa de la baie intre-deschisa. Dusul cu apa calda, prosop curat, gel dus. In dus se intra si din alta camera. Per total experienta ok, fata ingrijita, curata, masajul nota 7-8. Frecat de pasarica, sex intre sani, ulei din belsug si finalizare handjob. Overall o experienta ok. Nu te grabeste nimeni, am stat la o tigara dupa. Halatul: am lasat 100 RON, 20 pentru fata.
  14. Salutare tuturor, Acum aproximativ 2 saptamani i-am facut o vizita posesoarei acestui topic. Am sunat-o dupa-amiaza si m-am programat in jurul orei 18:00. Foarte ok la telefon, serviciile cele mentionate si mai sus, Oral+normal 200 RON ora. Ajuns destul de usor in locatie, zona pasaj Marasesti, blocul de la iesirea din pasaj spre Vitan. Cum am ajuns m-a intampinat cu un zambet cald o tipa micuta, draguta si cu chef de vorba M-a servit cu o Cola rece, am stat la povesti, tigara, etc. Dupa ceva discutii, timp in care am tot incercat sa ma incalzesc(am fost intr-una din zilele ploioase de acum 2 saptamani, frig afara, frig si-n casa...Cola rece) am facut un dus fierbinte, prosop curat si am trecut la actiune. Oral foarte bine facut, fara graba, cu incercari de DP, atentie sporita la zonele adiacente. Pasarica curata, epilata, parfumata, excitata. FK la greu si un 69 reusit finalizat cu un CIM de toata frumusetea. Din pacate oral nu am facut. Dupa actiune, am facut un dus, tigara si din nou discutii aprinse despre o gramada de lucruri. Per total o vizita foarte misto, GFE de 10+. Si acum notele: Locatie: 9(accesibila, curata, insa putin cam frig in ziua in care am fost eu) Baie: 8(nu este extraordinara, insa e ingrijita, cu prosop curat, gel dus, apa calda) FK: 10(intens, cu pasiune) Oral: 9.5(neprotejat, incercari de DP, atentie, fara graba, CIM) Normal: nu am facut GFE:10(prietena escorta cu care poti vorbi orice ) Anal: nu face Halatul: 200 RON(timp total vreo 1h45min) De revenit!
  15. Buna rau ! Ofer clipe de placere domnilor interesati de o escapada in bratele unei brunete, deschisa la noi provocari, anal, normal si oral cu finalizare si alte surprize, 100% placute, Telefon: 0734142704 Preţ: 150 RON / ora Am sunat acum 2 saptamani la nr asta, imi raspunde o voce suava, o intreb de servicii, de poze, se jura ca sunt ale ei. II spun ca vin sa o vad(apropo era undeva la 2, 3 dimineata). Locatia: Blocul turn de la piata Natiunile Unite. Ajung in fata blocului(in stanga bisericii, langa magazinul de la scara), sun, imi spune interfonul, urc cu liftul din dreapta. Surpriza, imi deschide una mica dolofana si ma cheama inauntru. Acolo 4-5 fete, uratele toate de nu-ti venea nici beat sa intri cu vreuna Cand o intreb de poze imi raspunde ca am de care vreau intre ele: rosata, bruneta, blonda, anal, normal, ca pot sa intru si cu 2-3. Ce sa mai, ca la piata ) Am facut stanga-n prejur si am plecat cu o.o-le umflate. De evitat! Aaa... era sa uit: era una mai simpatica bruneta, usor maslinie la fata. Sa zicem ca ar fi mers, insa cand i-am vazut unghiile de la picioare neingrijite nu stiam cum sa ma uit in alta parte.
×
×
  • Creează nouă...