Sari la conținut

9300

VIP Member
  • Număr conținut

    832
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre 9300

  • Dată Naștere 01.01.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    -

Vizitatori Recenți Profil

4.925 citiri profil

9300's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1,5k

Reputație

  1. Deci trebuie sa postez ca sa mentin mesageria? Oook...
  2. Fiind in zona si Miruna libera, am vizitat-o eu ieri. Sunat si vorbit cu ea, mi s-a parut ok la telefon. Locatia foarte ok si usor de parcat/gasit. (Pe Glinka, intre Floreasca si Barbu Vacarescu) Ajuns, urcat si intrat. Miruna arata bine pentru cine apreciaza o fata "tunata", sani mari, fermi, rotunzi, buze umflate, fund misto, bronzata. Dupa ce am vb putin am zis sa incepem actiunea, mi-a zis sa ma dezbrac pana duce banii din camera, cand s-a intors ea era gata sa treaca la actiune. I-am zis elegant ca nu am nevoie de dus, am facut acum 10 minute. A zis ceva de genul ca a si uitat sa ma intrebe daca vreau.(clar nu intreaba in mod normal) Actiunea foarte pe fuga, s-a asezat langa mine in pat pentru oral, a pus prezervativul, a inceput un oral mediocru, pur si simplu statea langa mine si sugea. L-a un moment dat ma intreaba cum vreau, am mai amanat putin ca sa ma bucur de sanii ei, dupa care am trecut la actiune. Aici fata a fost super ok, o ajuta corpul si m-am excitat cum trebuie. Am schimbat o pozitie si apoi am finalizat. Cum eram pe fuga, nu am mai stat la discutii si i-am cerut la dus de data asta. Ea mi-a spus ca nu mai are prosoape si mi-a dat o rola de hartie... Okkkk, ma spal local, ma intorc in camera si mai vorbim putin pana ma imbrac si plec. Fata a fost ok ca si conversatie, pe fast fuck ca si sex. Overall: Corp - 10 pentru cine apreciaza fetele tunate gen cele din videoclipurile de pe taraf - 8 pt cine vrea tunat dar nu prea mult - mai putin pt cine vrea narutal :)) Locatie - as fi spus 9 dar lipsa de prosoape in baie o scade la 7 Oral - 5 Normal - 8 Ca parere, nu pot sa o recomand dar probabil o sa o mai vizitez daca vreau un fast fuck si sunt prin zona. Faza cu dusul nu mi se pare ok, prosoape nu are si punct, am fost devreme si nu avea cum sa ramana fara prosoape ma gandesc eu. De lux nu este clar dar nici preturile nu sunt de lux, asa ca... o luati cum considerati. Halat 150 lei lasati la inceput.
  3. Vizitat fata astazi, Bianca a fost super ok la telefon, mi-a explicat de vreo 3 ori pe unde este scara, blocul are vreo H scari .. :)) Intrarea in ap este intr-adevar naspa, apartamentul este mic si cu mobila veche iar cada mai mica in baie nu am vazut :) Patul scartaie mai rau decat un oltcit pe offroad. Totusi fata este super ok, mica de inaltime, dar cu corp frumos, la fata ok si super de treaba, vorbareata. Are o colega si mai mica de inaltime care a spus ca este si ea pe forum dar nu lucra in seara asta. Nu i-am vazut decat fundul printr-o usa intredeschisa. Mi s-a parut ca mai aud o voce sau era doar la telefon dar nu m-am intersectat cu nimeni. A inceput cu un oral protejat la cererea mea, deep, foarte ok Apoi normal cu gemete si priviri, mi-a placut cum se misca. Anal face dar a zis ca doar daca mai tai din ea. Initial a spus si la normal sa o iau usor dar apoi m-a tras in ea adanc. cadoul 100 lei ceruti la inceput. Note: Locatie - 5 Corp - 9 Fatza - 7 Sex - 10 O recomand, cu siguranta o mai vizitez pentru ca am des drumuri prin zona.
  4. Am vizitat-o, pentru "a mia oara" pe Roxy acum ceva timp, programarea facuta telefonic, ca de obicei. Locatia binecunoscuta de la Pasajul Marasesti, prefarata mea dintre locatiile pe care le-a avut pana acum. M-a primit imbracata sumar, cu tatele la vedere si cu chef de vorba si sex :) Dupa dusul de inceput, am continuat cu un oral protejat la cererea mea, dupa care normal cu ea peste mine, imi place sa ii vad sanii perfecti sarind deasupra :)) Ca de obicei, m-am simtit foarte bine. Este printre putinele (trei) escorte la care ma duc cu placere si fara frica sa nu ma simt bine sau sa fiu grabit. Nu mai are rost sa dau note, am dat in review-urile celelalte, are 10 sau 9 pe linie :) Un an nou fericit, linistit si sa ne vedem cu bine in `19!
  5. Dupa distractia cu Roxy si Bella, am vrut sa incerc sa o cunosc pe Bella si separat. Asa ca am facut programarea, la ea, am stabilit totul pe SMS, presupun ca ea prefera asa si nu vorbit. Ajuns la locatia cunoscuta, am intrat, ne-am salutat si am intrat in camera ei. Locatia este perfecta pentru activitatea in cauza. Bella arata foarte bine, asa cum se vede si din poze. In timp ce ma dezbracam pentru dus i-am pus banii sub laptop. Nu a asteptat sa intru la dus sa ii numere ci m-a intrebat direct cat am pus acolo. :) Am schimbat 2 vorbe (nu este vorbareata deloc), eu eram si foarte pe fuga asa ca nu am insistat sa gasesc vreun subiect pe care sa il dezvolt. Am mers la dus, m-am intors si m-a asteptat in sutien si chiloti. Am inceput cu un oral protejat (la cererea mea), nu deep dar bun. S-a frecat pe langa mine, a inceput oralul cu fundul la mine ca sa ma pot bucura de fundul si pasarica ei. Am trecut la cererea mea la normal, pozitie in care mi-am si dat drumul repede. pare sa se implice, da contre, se uita sexy. Totusi nu este deloc vorbareata si mi-a dat impresia ca vrea sa scape cat mai repede. Nu stiu daca asta este cazul sau doar nu vorbeste, dar din punctul asta de vedere nu pot sa zic ca mi-a placut. Dupa dusul de final, m-am intors in camera, era plecata, m-am imbracat, ea a venit exact cand m-am incaltat si apoi am plecat direct. Note: Locatie : 10 - Camera buna pt activitate, baie dotata Aspect : 9 - Arata foarte bine la corp si la fata mie imi aduce impresia ca are rasul actritie din Californication, parca Mia o chema Oral : 9 - mi-a placut Normal : 8 - se implica Atitudine si GFE : 4 - nu mi-a spus nimic sau nu a facut nimic ca sa ma grabeasca dar mi s-a parut din atitudine si lipsa de comunicare ca vrea sa scape cat mai repede si nu a facut nimic sa ascunda asta. Igiena : 10 - nimic de reprosat De revenit : Eu nu, mi-a placut in combinatie cu Roxy, cand vorbeam cu Roxy pt ambele dar singura nu m-a facut sa ma simt bine. :) Totusi arata foarte bine si poate pur si simplu nu ne cunosteam sau nu i-a placut de mine si cu altii este mai ok, nu am de unde sa stiu :) Halat 200 / 30 min.
  6. Cum de mult tot incerc sa ma distrez cu doua fete, am ajuns si la Roxy si Bella. Pe Roxy o stiu de mult, stiu ca arata bine si este foarte sersioasa asa ca am programat sedinta fara nici cel mai mic dubiu ca o sa iasa bine. Pe Bella nu o stiam, am incercat sa ajung la ea de vreo 2 ori inainte de sedinta in 3 ca sa ne cunoastem separat, dar fara succes. Am luat la recomandarea lor 45 minute si am ajuns la locatia cunoscuta, Pasaj Marasesti, apartamentul foarte ok, camera luminata cu niste benzi led, foarte intunecoasa dar deloc deranjant. Roxy o tipa draguta, cu corp sexy. Bella a fost o surpriza placuta, din poze arata bine dar parca live arata si mai si. Combo-ul este perfect, una skinny dar cu sani si fund calumea si una mai "chubby" dar nu in sens peiorativ, asa cum am spus arata foarte bine dupa parerea mea. Dupa dus au facut pe rand dus si ele, timp in care am reusit sa mai vb putin si sa mai gust un san de la fiecare. Fetele fac de toate impreuna, se saruta, isi dau limbute, oral impreuna, separat, 69, tot ce am avut eu in cap au facut. Din ce am vazut, Roxy ofera si un FK timid, cu Bella nu am incercat dar parca am azut la ea pe topic ca nu ofera. Nu am ajuns si la normal, dar acolo se schimba prezervativul intre fete (am vazut ca s-a intrebat). A fost o experienta fantastica overall iar fetele super tari! Bella foarte tacuta, probabil si pentru ca a fost prima oara cand ne vedem dar si pentru ca Roxy este la polul opus, foarte vorbareata :P Preturile ca la fete pe topice, 45 min - 500 lei.
  7. Inseamna ca tu ai dat peste alta colega. Eu cand am iesti sa fac dus, am dat peste o tipa goala, mai mica de inaltime, cu sani maricei, bronzata si par inchis la culoare :) Cum nu cred ca s-a vopsit si a scazut in inaltime probabil ca este altcineva pt ca mi-a raspuns cand am salutat-o in romana. Irina mi-a facut prezentarea si a zis ca este pe forum aici tipa dar nu am gasit-o
  8. Colega ta care este? Sau nu o sa mai ramana nici ea in locatie?
×
×
  • Creează nouă...