Sari la conținut

neobositul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre neobositul

  • Dată Naștere 30.11.1976

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    haihui

neobositul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Cand toate fetele pe orice site dau numere de telefon tu tot o arzi cu cea adresa de mess, eu am doar pager, putem vorbi asa??
  2. se te contactez prin ce?? P(estele) M(eu)?!?!?!
  3. Daca nu ai mess, sa-ti cumperi nu intelegi ca la telefon e "disponibil" Ar terebui trecuta la Inactive sau la Neserioase
  4. E interesant ca pe mess apare: Disponibil Nu ar trebui cuva sa fie: Disponibila Nu inteleg cine poate fi "Disponibil" ........... el ???
  5. Buna tuturor Se pare ca a aparut o domnisoara noua: "Buna , eu sunt Kyra .Sunt ceea ce cauti - ineditul, pasiunea, implinirea dorintelor si fanteziilor tale. Vino sa descoperi ceva nou, unicat, rafinat. . . Seriozitate maxima. Ma puteti contacta la numarul de telefon :0758156461"
  6. Bai Codrutule si Tapule, ce discutii inteligente aveti, NUMAI PROSTII, probabil ca nu aveti ce face si in timp ce faceti un mica cu manuta va vine sa va exteriorizati dorintele ascunse. Daca nu sunteti in stare sa postati ceva care sa ne intereseze si pe noi vorbiti va rog pe SMS sau pe Messenger
  7. Ai avut noroc ca la usa nu te-ai intalnit cu o a treia "fata" cu cuculet si cefa lata sa te intrebe "ce nu-ti place fratioare?"
  8. Vorba aia: Nu va putem servi, dar nui asaca va place prezentarea?
  9. Am vorbit cu ea la telefon si mi-a spus ca are 20 ani, blonda cu ochii albastri, frumusica oral +normal 120ron
  10. Blonda simpatica te astept sa iti ofer placeri nemaiintalnite. detalii la numaru de telefon 0757497175 stie cineva de aceasta fatuca?
  11. pana atunci facem si noi una mica " sase, sase, poarta-n casa"
  12. Salutare tuturor! Observ ca sunteti mereu antrenati in tot felul de discutii inutile si nu zice nimeni nimic concret despre aceasta domnisoara, daca a fost cineva va rog sa faceti o recenzie adevarata. Poate merita sau nu banii!! Multumesc!!
  13. Salutare, poate cineva sa-mi spuna daca mai activeaza fata Multumesc!
  14. Nu inteleg de ce i-ti mai arunci buzduganul inainte, pentru ca oricum te intalnesti numai cu cei din cercul tau!! Trimitele lor mesaje si este deajuns.
×
×
  • Creează nouă...