Sari la conținut

123terminatorul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 123terminatorul

  • Dată Naștere 01.01.1995

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    pitesti

Vizitatori Recenți Profil

1.668 citiri profil

123terminatorul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-14

Reputație

  1. Pana la urma ai fost sau nu daca tot ai postat aici?
  2. 123terminatorul

    P

    Dar poze cu tine clare si detaliate de ce nu? Sa ne facem o idee.
  3. Am fost,atitudine de caca,te i a cu japca,pestele așteaptă jos la scara se preface ca vb la telefon,ea tine telefonul in mana si ii confirma daca ramai sau nu. La fel ca colegu am rupt usa,mai are o colega comportamentul la fel de mahala.
  4. Terminatule nu mai zici nimic acum? Distrusule numai zici ai lesinat ?
  5. Nu stiu ce a mancat ce spray de tântarii a tras asta azi pe nas,rog un moderator adevărat sa ii puna o Mama jur comentul asta l-ai ma lasat undeva azi nu stiu unde dar o sa il caut,nu stiu de ce boala suferi dar e grea nu sunt pe Timișoara,rog un moderator adevărt sa investigheze situatia si sa ii de ban astuia ma trezesc cu dislike la profil zice ca sunt din Timișoara ba baiatule dute la control. Fac recenzie si la dameza asta care am găsit-o pe publi cu detaliile pe care le am aflat si el spune ca nu am nici un detaliu... e greu daca o arzi asa.
  6. Nu se vede negru pe alb ca am mentionat sau esti orb ?vad ca te ai apucat sa imi dai dislike la profil la postari
  7. Asta e regula,la cate am fost si m-am trezit cu poze false timp pierdut pe degeaba ca nah la duduiile astea e greu :)))
  8. Prietene am specificat ca am sunat,cand am sunat ea a spus 200 ora sau nu am inteles eu bine dar 200 a spus. Nici eu nu m-am incumetat sa ma duc din cauza pozelor si nah pierzi timp ,am postat sa vad poate a fost cineva succes cine se duce si sa ne anunte si pe noi.
  9. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bruneta-32deani-zona-prundu/74fgf3e78h0i7idg1952h872he13i75i.html Sunat 100/200 ora locatie romaria parea cam plictisita la telefon nu am mai fost stie cineva mai multe despre ea?
×
×
  • Creează nouă...