Sari la conținut

eusebiu.catalin

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eusebiu.catalin

eusebiu.catalin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Confirm si eu... am sunat azi: LUNI 13 IUNIE 2011 de cateva ori si de FIECARE data a intrat casuta vocala. PS. Ori sunt RUSALIILE ori SOVIETICII de vina
  2. Tudor' date=' apartine unui cuib din Rovine, zona fabrica de margarina Wiessana, la D14. Acolo sunt doua fete... una mai plinuta si cu sani mari si lasati DAR care face un oral neprotejat mai mult decat decent si nu pare nici colorata, vorbeste frumos, nu te grabeste, te intreaba ce si cum vrei, te sterge dupa ce termini, foloseste lubrifiant etc. Are cam 165-170 si vreo 55-60 kg']. Partea proasta este ca implicarea [in afara de oral care probabil ca ii place] este 0 si vine si cu chestii de genul nu ma trage de par, nu ma musca etc. Cealalta fata arata mai bine DAR nu stiu cum presteaza. PS. Camera este curata si fetele au si un bischon PPS. Baia este infecta infecta infecta.
  3. Mda... eu ce sa zic... este clar ca vorbim despre aceleasi doua fete, despre aceeasi locatie DAR se pare ca avem standarde diferite. Am fost ieri seara si concluziile le voi puncta in cele ce urmeaza[ voi zice DOAR despre Andreea pt ca a ei colega mai scunda si grasuta nu merita a fi amintita]:-locatie: Calea Bucuresti, vis a vis de McDonalt's, in blocul cu Wolsbank - intrarea se face prin spate, etajul 2[ din cate mi-am dat eu seama este o garsoniera]-Andreea: in chiloti si cu bustul gol, sani medii si frumosi, sprancene subtiri de la un pensat de prost gust, inaltime cca.1.65, slabuta, dintii din fata pusi si de o alta culoare fata de ceilalti, putin colorata la origini, cu figuri de mare doamna, gura urat mirositoare, nespalata si mirosind a transpiratie, un tatuaj de prost gust in partea stanga-jos a abdomenului etc.-baia: infecta, urme de jeg pe cada, wc nespalat, miros urat si din cauza faptului ca fereastra lipseste, 1 aparat de ras in chiuveta si altul in cada, fire de par peste tot, urme de noroi pe gresia murdara etc.-camera:dezordonata, patul nefacut, miros de fum si transpiratie, 2 scrumiere pline cu chistoace pe masa, o sticla de fanta pe jumatate plina, 3 pahare murdare, 5 telefoane care sunau, niste cipsuri si pufuleti pe covorul mizerabil si plin de nisip, praf pe mobila etc-pret: 50 oral neprotejat/60 combinat cu normal protejat [discutat la telefon]CONCLUZIE: de evitat.
  4. Dupa parerea mea nu merita. Pe scurt: Eram in Bucuresti. O sun si zice ca vine la hotel DAR pt 150 lei[50 lei taxa de deplasare] Am fost de acord. Cand a ajuns m-a sunat si mi-a zis sa cobor si i-am platit si taxiul 50 lei. Am urcat si a urmat un oral cu prezervativ de cca 5 minute, ea deasupra ale 10 minute si ea capra alte 10 minute dupa care asta micfa imi zice: "hai nu mai termini?" Ii spun ca o sa mai dureze, se oftica si dupa 1 minut imi zice acelasi lucru si apoi ceva de genul:"trebuie sa plec, iti dau prezervativul jos si te masturbez". In fine, am platit 200 lei pt 30 minute de toata jena. Dupa parerea mea este o fata care trebuie evitata.
×
×
  • Creează nouă...