Sari la conținut

petricamosu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre petricamosu

  • Dată Naștere 22.09.1974

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

Vizitatori Recenți Profil

739 citiri profil

petricamosu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Imi pare rau să-ți spun,dar o cunosc de foarte mult timp pe Dana are o igiena impecabila.Ca nu v-ați înțeles la un anumit preț sau serviciu nu trebuie sa denigrezi în asa hal.Iar ca si aspect se știe ca este BBW.Sper sa nu supar cu postarea mea,mulțumesc!
  2. Salut! Am vizitat-o pe Dana(criminala).Locație Lidl Mamaia.Aspect zic eu 10,o domnișoară frumoasa,undeva la 1,60,niște ochi caprui,parul lung negru,sânii mari placuti,un fund mare rotund numai sa musti din el. Oral 10,neprotejat,atenta la bijuterii,o ia adânc,o scuipa,se bate pe gura cu ea. Normal 10.Protejat,accepta poziții,se implica,sărută pe corp. Atitudine 10,igiena 10. Halat 150 numărul,250 ora. Am luat legătura cu domnișoară Dana,am stabilit întâlnirea 1ora,confirmare ambele părți.Ajuns întâmpinat de o domnișoară foarte frumoasa,cu un zâmbet placut. Făcut un dus,apoi mers în dormitor unde a început cu un oral adânc și umed cu scuipat și bătut cu mădularele peste gura.Pus prezervativ am pus-o în LOT,se mișcă bine,geme natural,săruturi pe corp și gat.Schimbat și alte poziții,toate de intensitate,dar piesa de rezistenta este fundul,în poziția doggy o priveliște de vis,unde am și finalizat.Domnisoara Dana știe cum sa stea sa obțină maximum de placere.Sevit un pahar de suc,apoi continuat al doilea număr,o rog sa îmi umezeasca mădularul ca vreau sa îl bag între tatele alea mari,unde am și ejaculat. Dusat,îmbrăcat,pupici! Revin cu cea mai mare placere !!!
  3. Te așteptăm cu mare drag la Constanța,Ally!!!🌹🌹🌹
  4. Salut, este prima mea recenzie. Vizitat doamna Eliza (doamna Tarfa). Locatie:apartamente hotel Rin, ușor de ajuns, discreție maxima. Apartament elegant,, prosoape curate, pat confortabil. Eliza:o doamna adevărată,îngrijită, forme criminale,foarte atenta la detalii. Servicii:un oral neprotejat bestial,în diferite poziții,lins ouale, înghițit pula, scuipat pe ea.Apoi trecut la un normal protejat pe la spate, cur bestial,poziție care îi place la nebunie.Primul număr finalizat în guriță, o placere atât pentru mine cât și pentru Eliza. Continuat al doilea număr tot cu oral neprotejat în forță, dar nu am reușit să-mi dau drumul.De socializat nu prea am avut timp, dar cred ca am lăsat o impresie buna. Note:oral neprotejat 10,normal protejat 10.Platit 200 roni 1 ora. Am sa revin cu cea mai mare placere, sunt din Constanța, șanț tipul pe care l-ai denumit ciocan pneumatic🤣.
×
×
  • Creează nouă...