Sari la conținut

cata_roket

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cata_roket

  • Dată Naștere 09.05.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    prin zona

cata_roket's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. https://www.youtube.com/watch?v=0iEfiOF1dlA
  2. Nu simteam nevoia de justificari. Dar daca tie ti-a cazut bine, asta e. Nu am insultat pe nimeni, nici nu il cunosc, nici nu ma interesa. Eu am scris din prisma a aceea ce ai tot postat tu, ca urmare a imaginii pe care ti-ai format-o aici pe forum. O seara linistita.
  3. Flatat? pt ce? constatam nivelul plictiseala intervenit deja. pt. caldura, exista centrala termica. Te-a lovit iubirea.... Faina treaba... Sau teama ca nu ai unde locui, sau ca nu te mai poti intretine singura....ca na, clienti mai de unde.... Ma bucur ca esti bine.
  4. Am ajuns subiect de discutie in casa voastra... Hm, va plictisiti rau. Dai o bere la prima balacareala.
  5. Nu esti genul meu de femeie. Prefer femeile slim si stabile emotional. Eu nu judec pe nimeni. Erau doar constatari ale punerilor pe tapet aici pe forum a vietii tale private. Fericiti? nu aveti decat sa fiti, nu e problema mea. Astept cu rabdare balacareala.
  6. Da, schimbatoare: acum zici ca esti ok, multumita, dupa un pahar de ceva iti bagi ceva ii ei barbati si in ea viatza, te retragi.... Previzibila: indiferent ce ti se intampla, tu nu esti de vina, tot timpul e altcineva tap ispasitor., adica barbatii, astrele, vremea, tu esti imaculata. Si daca ti-ai mai adus si trecut in "relatie", halal relatie, sigur nu va tine. Un barbat care te vrea doar pentru el, nu accepta sa stea si fostul in aceasi casa. Adica unu normal la cap.... Dar daca era normal, isi cauta si el una normala.
  7. Vodka Absolut? Amada prefera vinul, cel la 2 litri de la Billa.
  8. mda.... prietena Rozica. te intrece la nebunie....
  9. Nu tre sa astepti, ai asteptat deja prea mult. S-ar putea ca AMH-ul sa iti faca figuri la varsta ta. Si la cat de schimbatoare esti si previzibila in relatii cu barbatii, parca vad ca nu va apuca sfantu ion impreuna. Hai bafta. Ce sa faci cu tigarile? sa le fumezi
  10. Aha. Iar ai dat in bobi... Se pare ca nici nu bobii nu te mai descurci....
×
×
  • Creează nouă...