Sari la conținut

neobrazatul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre neobrazatul

  • Dată Naștere 17.10.1964

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    ploiesti
  • Interese
    retete de bucatarie

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

neobrazatul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Telefonul domnisoarei de 5 zile prezinta ocupat , numai ocupat . Stie cineva daca s-a retras ?
  2. da ,am citit. Sigur e vorba de aceeasi persoana.Aceasta locuieste vis-a vis de Mega Image nord , intr-un bloc cu 8 etaje....
  3. eu n-am citit nimic rau de fata la care am fost N-a fost nici o intentie de reclama ,si stati linistiti eu tin la dialog,dar daca aveti la indemina o recenzie despre persoana respectiva, astept cu nerabdare sa o postati ca sa o pot citi.Mie mi-a facut o impresie buna,probabil e si din cauza virstei apropiate.
  4. vai de mine , dar nu e vorba de frustrare aici ci de indignare .Evidend ca nu o sa mai scriu nimic despre d-ra respectiva,dar trebuia de la bun inceput, cind s-a apucat sa presteze servicii catre populatie,sa specifice ca isi rezerva dreptul de a selecta clientii si cam dupa ce criterii.va face asta.Stati linistiti si bucurati-va de ea. E marfa pentru toata lumea. Sanatate !
  5. pe mine oricum n-o sa ai placerea de a ma cunoaste .Ce simpu sa-ti bati joc de cineva si pe urma sa mimezi nevinovatia cerindu-ti scuze. Nu-ti primesc scuzele.
  6. am fost acum citeva zile la d-na Karla vis-a-vis de Mega Image nord .Am sunat si mi-a spus ca are 1,75 inaltime, 56 de kg si ca cere 70 finalzarea orala si normala ,dar eu am vrut un oral si ne-am inteles la 50 de lei . La ora 14 am ajuns la ea .M-a primit invelita intr-un prosop si in bikini.Dupa putina conversatie si putina igienizare,am trecut la preludiu active , cu sarutari si 69 .In final m-am ridicat cu intentia de a termina oralul in picioare ,dar pentru ca a fost exitatie la greu , am finalizat pe sini.Note: 10 pentru primire . A fost deosebit de calduroasa ; 9 pentru curatenie .Nu are prosop curat la baie si fumeaza in casa .E fum peste tot(nu support, nefiind fumator);8 pentru trup .Are aproape 40 de ani dar se tine bine. ii dau 10 pentru prestatie .Stie cum sa excite un barbat. Am mai facut ceva conversatie ,am achitat 50 de lei si am plecat cu ginduri bune.Femeile acestea ne trebuiesc , nu fitoase gen Ellis,pustoaice rsfatate. Karla mai apare pe Ploiesti servicii sub titlul sexi profa de chimie. Numai bine!
  7. Nu d-ra Ellis!nu mi-ai spus sa mai incerc, ci am vorbit concret ora 12 programare facuta in urma cu doua zile ,aminare o ora si promisiune ca la ora 13 esti disponibila Te-am sunat 30 de minute timp in care prezenta si ocupat.E greu de crezut ca ai uitat de mine,mai ales ca recunosteai numarul de telefon.Ai fi putut macar sa-mi spui ceva.Altceva se intimpla cu tine.Cu siguranta iti place sa iti bati joc de barbati. Ti-au facut ei ceva in copilarie.Figuri din astea ai mai facut si altora. De ce numai la tine se intimpla asta?Administratorul ne atrage atentia ca nu facem recenzii. Pai daca intilnim persoane ca tine care ne aburesc si isi bat joc de noi.Iti place sa te razbuni pe barbati ,de unde si atitudinea sexuala dominatoare (iti place sa calaresti). Draga domnisoara Ellis,cred ca ai inceput sa calci cu stingul in meseria asta si eu nu iti intrevad un viitor prea stralucit in bransa asta.Noroc ca ai persoane pe linga tine care te sustin.Ramine sa vedem ce se va intimpla in continuare....
  8. love_me da-mi te rog numarul tau sa te mai inveselesc !
  9. Am pierdut doua ore pentru o fandoseala unei femei neserioasa....
  10. de patania mea ce parere ai ursulet bipolar ? Ia n-o mai lauda asa mult !
  11. dupa ce acum doua saptamini am propus d-rei Elis sa initieze o lista de programari, ca sa nu se mai iveasca probleme de comunicare, a fost de acord sa fac o programare telefonica sau prin mesaj. Zis si facut ,am sunat-o simbata ,I-am spus cine sint si de unde ne cunoastem(la recomandarea ei) si am fixat pentru azi la ora 12 sa o sun pentru intilnire, ceeace am si facut .Am sunat , mi-a raspuns si a spus ca e ocupata timp de o ora si sa revin pe la ora 13, ca are niste probleme cu propietarul.Am mai pierdut timpul si pe la 12 50 am sunat din nou,pina pe la 13.15 de vreo 30 de ori , ba suna pina respundea robotul, ba prezenta ocupat .Mentionez ca nu am jignit-o cu nimic cum de altfel o sa procedez si acum, (putea sa ma sune sa-mi spuna ca e ocupata si ca nu se mai poate azi,dar m-a lasat sa pierd doua ore ca un caraghios).CONCLUZIE- si-a batut joc de mine, cu toate ca nu ma cunoaste si n-am ofensat-o cu nimic.motiv pentru care recomand stimabililor confutadori, sa o foloseasca pe respectiva, cu prudenta, si pe administratorul acestui site il rog sa evalueze comportarea acestei prestatoare de servicii sexuale,in mod just si sa o ataseze la categoria pe care o merita.Salutari!
  12. draga Elis as propune sa deschizi lista de programari cu mine ,pentru ca eu am avut idea.Ce spui de chestia asta?
  13. buna ziua tuturor ! pentru ca veni vorba despre Elis, va pot spune ca o sun de vreo doua saptamini degeaba . Nu stiu ce sa mai cred? I-as recomanda sa deschida o lista de programari pe acest site, daca bineinteles ne permite administratorul. In acest fel va avea clientela asigurata si clientii vor sti sigur cind sa ajunga in bratele placerii.
  14. multumesc pentru sfat, Pandora 13, o sa ma feresc cit pot...
  15. ursuletule bipolar cu reputatia 34 , tu unde poti fi gasita si vizitata ,te rog sa-mi spui . Merci.
×
×
  • Creează nouă...