Sari la conținut

dan123456

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dan123456

  • Dată Naștere 10.12.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

dan123456's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputație

  1. Am fost eu. Sau mai bine zis, a fost ea la mine. Acum e cumva blonda la par, deși pare in mai multe culori părul. Oral 10 cu cauciuc, la normal a fost lop și mama iezilor. Fata își dă silința la toate capitolele. Fk nu am întrebat și nici nu am incercat, dar fata nu a părut să se ferească de așa ceva. Atitudine clar orientată spre client. Locația:nu se punctează că a fost la mine. Aspect fata: 9, forme frumoase, probabil as întoarce capul după ea pe strada. OP de 9. Se străduiește din plin. NP 8, scad un punct pentru întrebarea dacă am terminat, dar altfel e cu tot ce trebuie. Cu gemete și cu îndemnuri miști. Anal: nu știu, dar senzația este că ar putea fi in meniu. Corizat 300 ora pentru că era în deplasare. Nu am întrebat de altceva, dar fara e activă și ma mir că nu sunt comentarii.
  2. Am vizitat-o pe Eliza azi, cu o programare norocoasa in timpul zilei. Fata disponibila, doar că mi-a spus direct că apa calda tine de alta fată. Daca vreți să-i spuneți ceva doamnei Firea, mă bag și eu. Dusul rece a fost ineficient in fata farmecelor și prestației Elizei. Locație : 9. Aspect doamna:8,5. Eu nu i-aș da mai mult de 28 de ani. Oral 11 din 10 , fata știe bine ce face. Normal: 9. Recomandare: doar daca vrei sa te simți bine. Eu sigur mai revin daca o mai prind.
  3. Fiind un zona, am cautat ceva aproape. Pe scurt, situatia se prezintă asa: Locatia : apartament închiriat. Curat, dar nelocuit. Bloc nou, zona retrasă. Sa spunem un 8-9. Fata: pozele mai vechi cu fata as spune ca o dezavantajeza. Miniona (165 cm apreciez), draguta dar nu ai intoarce capul dupa ea pe strada. Eu o apreciez la un 8. Oral:9. Ii ridica nota faptul ca se străduieste la deep si o face neprotejat. Un plus pentru ca incearca mereu sa faca lucruri pe care inca nu le stăpâneste. Normal :8. Se lubrifiaza natural si mie mi s-a parut curata si stramta. Anal: fara probleme, pare ca ii place mai ales in pozitia cu mama iezilor. Si imaginea e una plăcută. As spune 9. curata, destul de stramta si fara ifose. Halatul: 200 lei ora ON si NP. 300 cu anal. Recunosc ca am stat vreo 90 - 120 minute si nu mi-am dat seama. Eu cred ca o sa revin, mai ales ca atitudinea a fost pro client desi avea momente (mai ales la deep) cand nu parea sa aiba vreo plăcere. Amabilă, dispusă mereu sa te faca sa te simti bine.
  4. Am ajuns din intamplare la Adela acum o luna si apoi am mai gresit de vreo 3 ori Cred ca e inutil sa mai spun ca imi place fata. Intradevar regula uzuală e "primul venit - primul servit" dar cu exceptii daca ai mai trecut pe la fete de cateva ori si ai facut o programare. Telefoanele suna insa aproape mereu dar numai in camera de întâmpinare, eu nu am auzit în camera de actiuni alt mobil decat al meu. Actiunea a fost simpla, am ales o ora pentru ca nu mai am vârsta la care sa pot iesi din camera in 30 minute si nu mi se pare corect sa abuzez de timpul altora. Locația:8 usor de ajuns, curatel, simplu amenajat. Mereu primesti un prosop curat dar fara papucei Actiunea: Oral protejat :8. fara dt si fara atentie la zonele adiacente. Mai are de invatat dar ii dau dau puncte în plus pentru privirile porno si pentru ca nu se grăbeste. Normal:9 plăcută, stramta , docilă, nu comentează la pozitii. Tarif :100 lei finalizarea/30 minute sau 150 ora/2 finalizări. FK face putin timid dar dupa ce ai mai fost si te recunoaste. Fata are sani mici dar compenseaza cu un fund bestial. Ultima oară a mentionat ca nu spune nu la o partida cu doi bărbati dar nu am fost curios sa aflu alte detalii. Programul oficial e 15:00-02:00 dar am gasit-o si pe la 3 dimineața.
×
×
  • Creează nouă...