Sari la conținut

nad

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nad

  • Dată Naștere 05.01.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    arad

Vizitatori Recenți Profil

2.074 citiri profil

nad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputație

  1. pe viitor pierd si proprietarii locatiei.clar o escorta buna nu mai trece pe acolo.pe langa ca sunt preturi destul de mari in satucul nostru,mai gasim si ,,specimene,,..eu refuz tigancile din prima..
  2. am vazut anuntul si eu.vroiam sa sun dar..m am razgandit dupa recenziile voastre.ms.chiar nu avem in oras una care face masaj,te lasa sa o atingi si te termina?
  3. dezvolta..timp acordat,actiune..a facut si masaj sau doar mangaieri si hai pe repede inainte?
  4. suna bine.ai recenzii ok.te voi vizita,i mi plac cele mai plinute.nu pari genul cu fumuri,fite..arad ul din pacate e plin de plictisite,tarife mari..sunt fete faine dar puse pe graba..as enumera macar 3 sau 4 ok..unde chiar sau implicat.nu le fac reclama aici,nici nu dau cu piatra..in celelalte.am facut recenzii acolo
  5. nad

    Fete la strada

    multumesc...am vaz ca totul e pe graba :) ca nu ia la ora,30 min..etc..si oare e femeie??face cim,anal..dar nu si normal..hmm..da cu virgula ar fii totusi fain cim dar sa fie femeie.oare se dezbraca cu totul?
  6. nad

    Fete la strada

    buna.sa inteleg ca ai locatie?suna tentant cim cu 70 ron.
  7. nad

    Cunoasteti cuplu

    aveti idee de acest anunt?a reusit cineva ceva?macar un mail sa primeasca?----cuplu serios, placut, fara experienta, dorim sa cunoastem un domn serios, intelegator, rabdator, in vederea dezvolatarii unei relatii de durata. Detalii prin mail sau hangouts: anamarlin801 gmail com. asteptam doar propuneri serioase si discutii constructive.
  8. nad

    Fete la strada

    pai daca voi aveti variante..bateti toba :).eu am dat note de 6si 7..pt un oral,normal,dezbracat complect..statea cum o puneai..pt 50ron..luminati ne :)).ar nu cu sume de 300 -400
  9. nad

    Fete la strada

    cerea 70 pt ambele,dar a acceptat si 50.
  10. nad

    Fete la strada

    acum vre o luna m am oprit la dansa.cerea 70 pt ambele.actiunea putin pe graba.a stat capra,misionar. sta la pipait note-oral un 6.la normal 7.merge pt descarcare rapida.trec des prin zona aia,cucoana epilata,sani mari si putina burta.pe la 11 nu avea mirosuri.sta pana dupamasa pe acolo.
  11. nad

    Stie cineva de ea .new??

    pacat ca e pe graba . de aratat arata bestial.ar fii te top daca ar face meseria asta cu putina pasiune.chiar vroiam sa o vizitez. ms de postari
×
×
  • Creează nouă...