Sari la conținut

vama121

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vama121

vama121's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputație

  1. Buna buna Lesko si cum citeam acum ceva vremuri prin zare sa sara dupa dulap este o adevarata placere
  2. eu cred ca am fost la mai putin de 10 dar mereu am revenit la 2 dintre ele unde sunt client regulat odata la 2 sapt.cred ca sunt aprope 2 ani de cand la 2 sapt ba vizitez pe una ba pe alta.
  3. Ce parere aveti despre Sandra Isbasa este draguta foc are corp si foarte elastica.Eu zic ca merita incercat:)Votez Sandra Isbasa
  4. Va salut dragi colegi de "munca",este primul meu post aicea si doream sa spun 2-3 cuvinte despre Andreea Vitan.http://www.senzuale.net/escorta-andreeutza-1820.htmlPrimele impresii: raspunde cu bun simt la telefon iti zambeste si glumeste la telefon cu tine.Iti prezinta toata oferta si iti spune clar ca nu face anal.Ajung la ea la usa deschide larg usa dar constat ca nu ma astepta pe mine ci antrenorul de aerobic,un minus era in trening. LOCATIE: calea vitan scara vecina de Mega Image - garsoniera foarte ok/curata. Poze reale FATA: 7 (nu rupe gura targului dar nici nu te crispeaza,simpatica), PAR lung frumos, SANI: 5 (nu are chiar deloc), FUND: 9 (un fund frumos, cu o arcuire frumoasa,eu zic ca nu ai ce sa comentezi la el) COMPORTAMENT: 10 dau 10 pt ca ma intrebat daca vreau ceva de baut,servea ciocolata ma invitat,nu am depus nici un efort sa ma dezbrac ea sa ocupat de tot ,ma condus la baie si ma sanupat, a avut grija de mine dasta ofer 10;Ii dau 8 pentru oral chiar se chinuie sa iasa perfect Normal: 8 isi pune in evidenta fundul si adora pozitia capra- nu trage de timp chiar daca trece ora isi termina meseriapret 150 de ron o ora/2 finalizari. Nu se uita la ceas nu te grabestereclama falsa. Atentie.
×
×
  • Creează nouă...