Sari la conținut

adyy25

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adyy25

  • Dată Naștere 07.10.1979

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bacau

Vizitatori Recenți Profil

1.545 citiri profil

adyy25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

6

Reputație

  1. Aici ai inteles tu gresit. Fata ti-a spus tariful si tu ai intrebat daca e cu sau fara. Iar ea ti-a raspuns ca e fara. Fara tva. 😅😅😅. Fata lucreaza in contabilitate si de asta confuzia. E obisnuita fara. Fara tva
  2. Au intrat influencerii si in domeniul asta. Promovare contra servicii gratuite. Mare smecherie
  3. adyy25

    Ioana-0762118956

    Am tot asteptat sa vad daca scrie cineva de vreo problema dar observ ca nu
  4. Buna! Maine la ce ora incepi programul?
  5. Buna! La ce ora iti incepi programul?
  6. Salutare. Am fost si eu in doua randuri la titulara anuntului. Am stat cate o ora de fiecare data, decartat cate 350 lei. Am beneficat de ON, NP, AP, CIM. La prima intalnire am patit ce au patit si altii, adica am vorbit, am stabilit intalnirea in 20 min, mi s-a dat si adresa, iar cand am sunat fix la ora stabilita(chiar cu 2-3 min inainte), pauza. Nu a mai raspuns nici pe wp, nici la apel. Cam dupa o ora, in urma altor mesaje, mi-a raspuns, cerandu-si scuze ca a luat pe altcineva. Actiunea propriu-zisa a fost o experienta placuta. Oralul neprotejat, cu tente de deep, in diverse pozitii. Normalul protejat, destul de bun, cu implicare. Analul super, fara lubrifiant. Te roaga la inceput sa intri usor, dar ulterior poti da cum vrei, cu contre din partea ei. Poti si alterna cele doua orificii, iar ulterior finalizarea a fost orala, la cererea mea. Si aici a fost ok, neplecand imediat ce ai terminat, ci asteptand pt a culege tot. Note: Aspect 8:50 Locatia 8 Oral 9 Normal 9 Anal 10 Recomand, dupa ce revine.
  7. Pana la urma am decis sa ii fac si eu o recenzie Alinei. Intalnirile au fost multiple asa ca nu pot recenza o anumita intalnire, ci toate, in ansamblul lor. Pt mine este o fata de nota 10(zece). Este o amanta perfecta, o fata cu foarte mult bun simt. Daca la inceput era de nota 9-9:50, cu timpul, a devenit un 10 clar ca al Nadiei de la Montreal. De ce? Poate pentru ca s-a realizat acea chimie intre noi. Stiu ca ar trebui povestite aici detaliile intalnirilor, dar ele vor ramane intre noi, in dormitorul Alinei. Locatia-10. Igiena? Chiar e maxima. Asa cum au spus si ceilalti, mirosul pielii, gustul ei, sunt inegalabile. Atitudinea? Super. Se muleaza mult pe dorinta ta. Iti doresti sa incepi usor, sa stai de vorba la inceput? Asta obtii. Aspectul- 9:50-10 Imaginea cu ea deschizandu-ti usa la plecare, complet dezbracata, te poate urmari zile la rand. Oralul-9-9:50. Prefera o anumita pozitie. Insa e foarte ok. Normal -9:50-10. Accepta orice pozitie, dar probabil prefera 1-2 pozitii. Problema, pentru cei ce doresc sa ajunga la ea, ar fi ca este foarte selectiva. Are motivele ei, principalul motiv cunoscandu-l, dar neputand sa-l destainui. Probabil media nu iese acel 10 de care spuneam la inceput, dar pt mine este 10. Felicitari Alina!
  8. Buna Sandra. Ai program sambata asta?
  9. salutare tuturor. sunt ady si am 36 de ani. ce caut pe aici? hmmm desi stiu de ceva vreme de acest site , abia acum m-am decis sa imi etalez talentul de scriitor. ura!
×
×
  • Creează nouă...