Sari la conținut

myth

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre myth

myth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Tocmai am luat şi eu ţeapă cu programarea. Am aşteptat degeaba 30 minute la locaţia e la sala palatului, până la urmă am plecat. În niciun caz nu pot recomanda.
  2. La astea am fost si eu cu inca 2 prieteni undeva in septembrie. Confirm locatia si prestatia... noi am mers acolo si le-am cerut un show, adica noi 3, ele 3... sa facem frumos. S-au uitat urat la noi si au zis ca ele nu fac asta, moment la care unul din prietenii mei a zis "pas", eu cu celalalt am incercat, el pe blonda, eu pe una dintre brunete (sunt 2 brunete + o blonda).Tipele arata foarte comun, cu ceva burtica asta cu care am mers eu, desi avea tzatze msito. Prestatia a fost... jalnica, implicare 0, am luat o ora dar degeaba, nu a acceptat oral fara prezervativ iar de futut, doar pozitie misionar, ca o doare... dracu stie ce. Dupa primul numar am pus-o si capra dar dupa un timp a zis ca e obosita si am chemat-o pe cealalta bruneta (mai uratzica) dar care m-a terminat cu CIM fara sa comenteze, dar am platit extra. O ora initial am dat 150 + 70 parca la a doua tipa. Ca idee, o experienta naspa, mi s-a "explicat" de ele ca acolo mergem doar sa ne "descarcam", nu sa facem show sau sa ne simtim bine :)Eu NU recomand...
  3. Am fost eu acum o saptamana... lucreaza cam de pe la 11 incolo, e buna la oral dar (pentru mine) fizicul o cam dezavantajeaza la normal, nu m-a excitat deloc... am preferat 2 orale.
×
×
  • Creează nouă...