Sari la conținut

georgel69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre georgel69

  • Dată Naștere 15.10.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj

Vizitatori Recenți Profil

1.279 citiri profil

georgel69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

62

Reputație

  1. georgel69

    Alexandra

    Un număr de telefon?
  2. Ai putea sa ne faci o surpriza și sa te întorci,sunt destule cazari
  3. Nu le mai dați atenție,cu atâtea comentarii negative nu mai au ce face mult prin Cluj.Le mențineți topicul sus aiurea.
  4. Am reușit în sfârșit sa ajung la Sarrah,cu greu,programare făcută cu câteva zile în urma.Eu încerc sa ma fac util și sa va spun părerea mea,nu vreau sa întru în polemica cu nimeni.Programare făcută pe whatsapp, după cum am spus încă de vineri,probabil se limitează la un număr mai mic de clienți de aceea este asa de greu,nu am întrebat,dar a meritat așteptarea.Nu-mi explic nici de ce nu a făcut nimeni o recenzie pana acum.Este o fata frumoasa și foarte simpatica,vorbăreța,deschisa,m-am simțit în largul meu de cum am întrat.Am stat 10 min la un pahar de suc,timp în care am vorbit despre cum as dori sa decurgă întâlnirea, despre ea,după care am mers la dus.Odata ajuns în dormitor a început cu sărutați peste tot,FK cât am vrut,oral foarte bine făcut,cu atenție și la vecini,cu deep, din punctul meu de vedere de zece.La normal la fel,practic am avut senzația ca fac dragoste,te face sa te simți ca și cum ai fi cu amanta,a stors toate puterile din mine,geme frumos,te strânge în brate,iti cere mai mult,mai intens.....de vis.Mai bine de atât nici nu putea fi.Dupa am mai stat la o țigară,un suc,probabil am stat o ora,nu m-am uitat la ceas,achitat 300 de lei,de data asta foarte bine cheltuiți.I-am spus la ieșire ca o sa-i fac o recenzie,dar oricum o spus ca nu contează, nu părea interesata prea mult.Din punctul meu de vedere este superba deși nu pare din toate conversațiile de pe grup.ON-10,NP-10,FK-10.Probabil o sa fiu făcut trol,peste,dar asta este părerea mea.Eu o sa revin ,daca o sa mai am ocazia,nu știe dacă o sa mai vina la cj,cu toate ca o întâlnit doar oameni ok din spusele ei.Cam atât am avut eu de spus,Sarrah multumes pt tot și sper sa ne revedem curând.
  5. Am vorbit eu cu ea,zice ca nu a mai fost la Cluj,pozele în schimb au fost folosite de câteva ori de o alta fata,la care am fost și eu.Poate ma duc sa verific totuși,nici eu nu cred ca sunt reale pozele
  6. Vizitat,o sa fiu scurt si la subiect,este super fata,tanara ,frumusica,poze reale,slabuta,sâni micuți și frumoși, își da interesul sa fie ok,se implica.ON-10 cu atenție la sateliți, cu deep tot ce trebuie.NP tot cam de 10,am făcut o singura poziție eu peste ea,unde am și finalizat,geme,te trage în ea.Achitat 100 de lei o finalizare,nu m-am simțit grăbit,eu mai revin klar,mi-a plăcut.
  7. Tot ce-i posibil:)),sa speram ca nu
  8. Ma duc eu luni și o sa fac o recenzie,mergeam și mai repede dar numai atunci se poate,se pare ca este ocupata.Chiar arata foarte bine din ce am văzut.
  9. Are colega din ce mi-a spus ea,dar au închiriat doua apartamente diferite în locația de pe avv 110,sa fie mai ok pt clienți.Am fost curios sa-mi dau seama din anunțuri care poate fi colega,dar nu am reușit
  10. Am fost eu,sunt reale pozele.Are undeva la 30 și ceva de ani,sânii după cum se vede micuți, fund fain,a lucrat în Elveția,știe sa își facă treaba,accepta orice poziție se implica,oral bun,păcat ca a fost protejat,a promis ca data viitoare îl face fara:)),dar îl face bine.De apreciat ca nu este grăbită,am vrut sa ma îmbrac și sa ies moment în care ma întrebat dacă ma grăbesc undeva:))m-am pus lângă ea în pat vreo 5 minute și pe urma am plecat.150 fin,300 ora.Eu am stat o finalizare,am fost mulțumit de ea.
  11. Am sunat,o voce plăcută imi explica serviciile,ajuns la fata locului fata nu avea nici o treaba cu pozele totuși decid sa rămân,în doua minute se schimba treaba,nu-i mai convine nimic.i-mi cer banii înapoi,moment în care din camera alăturată iese pestele +trei fete.Eu nu sunt fricos de felul meu,sunt și mai mare de statura, deja ma gândeam cum îi întind pe acolo ,dar asta nu este tot,norocul meu ca am plecat de la un chef și doi băieții, de la mine de la firma nu au vrut sa ma lase singur pana nu ajung acasă ,ei au oprit în fata blocului doi pesti care se grăbeau sa ajungă sus,poate o cam incurcam daca nu erau ei.......pana ne-am certat noi și o vazut ca nu este loc de întors, ca nu sunt singur și amenințând ca o sa fac totul public, o început sa vina cu oferte, cum ca îmi dau fetele care vreau gratis doar sa nu fac publica treaba.Uneia i-am recunoscut anunțul,îl postez imediat,la alelalte doua nu am cum,ca nu bat pozele cu nimic de pe public.
  12. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/pentru-prima-data-in-orasul-tau/f76i8e1263d27d37d3f9203e3dd77i22.html
  13. Am fost în seara asta, m-am trezit încadrat de peștișori când mi-am cerut banii înapoi, văzând ca sunt tras în trapa,revin mâine cu o.recenzie.Pana una alta am vrut sa semnalez.
×
×
  • Creează nouă...