Sari la conținut

robinsonn

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre robinsonn

  • Dată Naștere 06.03.1974

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

robinsonn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Ambele sunt de pe centura, blonda e din oras, iar bruneta e din Lechinta. Sincer nu le recomand, iar pretul de 400 lei este aberant dar pestii lor pun tariful.
  2. robinsonn

    Ceva nou?

    nu, aici numai obosite vin la Bistrita si tot alea. Naspa...
  3. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Noua-in-orasul-tau-Bruneta-sexy/7b016372706e6157.html
  4. E de toata jena nu e bun de nimica, mihai69 are dreptate, categoric NU o recomand.
  5. Ghiocell as dori si eu fb ei in mesaj privat. Ms.
  6. Acum doua saptamaniam fost la ea la hotel Diana. Este horror cum arata nici nu seamana cu persoana din poza, mica,grasa,neagra, neingrijita. Fratilor garantat cand o vedeti nu stiti in ce directie sa fugiti.Categoric NU o recomand!!!
  7. Buna ziua, intamplator am citit toate recenziile vizavi de Andreea, si sunt foarte mirat ce comentarii au scris si mai ales de unii care spun ca altii fac doar reclama pentru ea (nu cred ca cineva ar reusii sa ma convinga, nici verbal nici financiar sau prin alte metode sa scriu laude la adresa ei). Pentru domnul ernst70 sunt dator cu niste lamuriri, nu stiu de ce te mira ca nu apelez la servicii de genul. Unii nu mananca tot ce zboara iar eu cu siguranta sunt pretentios la capitolul femei. Daca tot e sa insel macar sa fie ceva pe masura mea,ca barbat nici eu nu sunt de aruncat poate confirma Andreea. De aceea mentin tot ce am scris despre ea asta vara, luna ce vine ma gandesc la o noua vizita la ea, ca sa pot revenii cu noi recenzii. P.s. Tot ce este bun si frumos costa, asta nu intelege omul de rand. Bafta tuturor, Robert...si salutari Andreea !
  8. Salutare tuturor, am vazut discutiile despre Andreea si am hotarat sa va descriu cum este domnisoara in realitate.. Am vb. cu ea pe messenger inainte cu o zi si am stabilit o intalnire, punctuala in acest sens a fost la pensiune la ora stabilita.. Domnisoara este cea din imagine, bruneta 172-175 cam 52-53 kg, politicoasa, zambareata si desteapta. Mentionez ca nu apelez la servicii de genul, dar vazind pozele pe site cu ea am zis sa o sun ma tenta (recunosc). Cu siguranta nu este genul de domnisoara care sa se lege de cap cu oricine si oriunde, consider ca arata mai bine in realitate decat in poze, are un corp frumos, ten masliniu, ochi foarte frumosi si zambetul no comment..Nu o sa intru in detalii ce am facut si nici nu dau note domnisoarei, ce pot sa spun ca o ora cu ea a zburat ca 10 minute, celor care doresc ceva frumos si de bun simt o recomand din tot sufletul. Sincer pretul cerut de ea dupa ce ne-am vazut nu mi sa parut mare, majoritatea se socheaza pe aici de ce are tarife asa mari (tot ce este frumos costa,in cazul ei si merita). Asa ca recomand tuturor celor care vor ceva deosbit si nu de duzina, salutari tuturor, Robert Moldovan.
×
×
  • Creează nouă...