Sari la conținut

recunoaste cineva tipul asta de boala? https://imgur.com/a/Iw6KN8d

Postări Recomandate

Postat

Le am făcut tot la synevo. De mai multe ori. Tpha negativ deci nu e sifilis. Vdlr pozitiv deci e posibil sa fie altceva. La doctori am fost tot care erau foarte renumiți. În 8 ore bubitele alea dispar și poate reapar a doua zi. Deci dacă as merge i as arata doar pula, ca alea e posibil sa nu mai fie. Deci de asta am întrebat aici poate este vreo analiza mai speicifca sau cineva care a întâlnit asta

Postat

Nu e scleroza penntru ca nu e în tot jurul penisului și sunt și bubițe pe lângă. De obicei bubițele apar la 5 6 după ce ma rad și țin vreo 2 săptămâni în care apar și dispar în aceiași zi. Deci nu e nici iritație de la ras care ar apărea după 1 2 zile și ar tine continuu.

• Oras:Bucuresti
Postat

Le am făcut tot la synevo. De mai multe ori. Tpha negativ deci nu e sifilis. Vdlr pozitiv deci e posibil sa fie altceva. La doctori am fost tot care erau foarte renumiți. În 8 ore bubitele alea dispar și poate reapar a doua zi. Deci dacă as merge i as arata doar pula, ca alea e posibil sa nu mai fie. Deci de asta am întrebat aici poate este vreo analiza mai speicifca sau cineva care a întâlnit asta

Din cate stiu, Cantacuzino este specializat in analize pentru alergii. 

Nu o mai tine langa cautand boli inexistente.

Pozele pe care ti-le-am pus sunt identice cu ce ai pus tu.

Daca imi apare alergia la caldura si imi fac un dus, stau sa ma racoresc, imi trece intr-o ora/2.

Bubite am avut, de la gat pana la piept, dar pe sistem nervos, au aparut si disparut brusc.

Corpul reactioneaza la ce face capul.

Nu ai incredere in medicii la care ai fost, dar crezi ce spun unii care sunt paraleli cu medicina? 

Du-te la alti 10, poate reusesti sa gasesti o boala. Verifica si organele, ficatul, rinichii, etc.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

In primul rand HIV sau alte boli BTS mai grave nu se manifesta asa.... :laugh2 ceea ce are respectivul este un fel de alergie, mai ales ca spune ca apar si dispar...

Prea multa ipohondrie strica....

• Like 1
Postat

Nu e scleroza penntru ca nu e în tot jurul penisului și sunt și bubițe pe lângă. De obicei bubițele apar la 5 6 după ce ma rad și țin vreo 2 săptămâni în care apar și dispar în aceiași zi. Deci nu e nici iritație de la ras care ar apărea după 1 2 zile și ar tine continuu.

Este posibil sa ai o reactie alergica la ulei - daca il folosesti pentru hidratare.

Foloseste pudra de talc.

Posibil si o foliculita.

Daca nu te razi , mai apar ?

Du-te la medicul unde te-am trimis.

Succes maxim !

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Cu toate ca e o idee destul de traznita sa stai sa cauti pareri medicale pe un forum de pe net, trebuie sa recunosc ca sunt placut suprins cat de amabili si informati sunt colegii de pe forum. Toata lumea vine cu sugestii foarte bune si relevante. Parerea mea e ca cel mai sigur tot la un doctor ar trebui sa mergi. Dar vreau sa felicit colegii ca au o abordare foarte profesionala in legatura cu problema asta. Bravo tuturor :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Off topic, glumitza

Daca ai diagnosticul de la Google intreaba si a doua parere la Yahoo :))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Fa ti un hpv , dar genotipare din hpv .... e posibil sa se activeze la deschiderea porilor ( ras) și după sa treacă .... se știe ca la noi bărbații hpv nu e o problema , dar putem fii purtători .....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare