Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. E urâta vremea, nu ninge, nu ploua dar e frig și bate un vânt ☹️
 3. 🤣🤣🤣🤣Sa vezi ce știulete 💋🥰
 4. Ce n-aș da eu sa mai am 37 🤦‍♂️,mi-aș face abonament la tine 🤗
 5. Bună dimineața dragilor! Disponibilă astăzi începând cu orele 13:00 pana la 21:00! Pentru programări, vă rog, doar sms sau WhatsApp în care specificați intervalul orar în care pot răspunde înapoi. Nu răspund la apeluri.
 6. Buna! Multumesc! nu am nimic de comentat la ceea ce ai spus ptr ca este strict parerea ta, insa am ceva de spus in ceea ce priveste " eu n-am spus nimic de runda doi, ea nici atat". Scumpilor , nu stiu cum sa va mai spun,voi chiar nu intelegeti? am spus-o de 1000 de ori , eu nu stiu ce puteti si cum puteti, daca vrei a doua finalizare sau nu ( cand am intrebat sau am spus mi-ati dat peste ochi cu replica " de ce intrebi, te grabesti, am tot timpul) ,vorbesti, eu nu ghicesc in stele si nici nu ma uit la tv si imi spune el " vezi ca vrea a 2 a finalizare", voi nu aveti gura sa spuneti??? trebuie sa intreb eu chiar orice?? pe bune ?? Acestea fiind spuse, inchei aici. Multumesc , zi frumoasa tuturor!
 7. De ce nu mergi la Mia (matura)?! Servicii f. bune! N-am fost de ceva vreme, dar tot vad anuntz in Publi24. Cautat pe aici si o sa gasesti info [EDIT]: ar fi util daca poti pune numarul de telefon in titlu
 8. Chiar nimeni nu imi zice, mai kzsz... ce intuitie buna ai avut :))))
 9. Dacă tu ești bătrâna,înseamnă ca eu sunt Tutankamon 😂
 10. Super piesa 👌🏻imi place!! ☺️
 11. Nu e bagata Curtea in meniu😂😂 La șale dau cu vaselina ca sunt batrana😂😂
 12. Bună dragilor disponibilă de la 12:00 până la 18:00.💋🍌
 13. Hey hey , o nouă zi de programări 😍 Activă de la 11:30, Pupicei 😋🫶🏽
 14. Eu mi-am facut programare prin whatsapp pe numarul de pe publi24.
 15. Am reusit sa o vizitez si eu pe frumoasa Samira! O fata foarte frumoasă cu niste ochii superbi înaltă cu un corp frumos ! Runda 200 a inceput cu un oral normal frumos executat si pe la sateliți cu multe priviri porno din partea ei ! Stie sa îmbine oralul cu preludiu să poată să înceapă acțiunea 🤣 La normal protejat nu am apucat prea multe lucruri 🤣 o stiut sa lucreze fara sa mai apuc si alta pozitie ea fiind in pozitia Lady on top 🥰 Foarte amabila si la telefon si la întâlnirea noastră chiar mi-a placut ! Cu siguranta o sa o mai vizitez !
 16. Eu am fost vara trecuta și parcă a fost cu ON. Îmi cer scuze dacă nu îmi mai amintesc bine
 17. Acuma am citit recenzia pe care mi-a lăsat-o și mi-am adus aminte ceva ceva , dacă este cine cred eu ca este , să știți ca e relativ ok omu’. Nu este agresiv sau ceva de genu, dar tot nu inteleg de ce naiba a lăsat recenzia aia Silviei .
 18. Da,dar unde la care orificiu???😂😂vad ca încă nu ai băgat CURtea in producție 🤦‍♂️😂
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...