Sari la conținut

L.A.W.

Membru Premium
  • Număr conținut

    1.345
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre L.A.W.

  • Dată Naștere 06.12.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    -

Vizitatori Recenți Profil

13.406 citiri profil

L.A.W.'s Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Well Followed Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

6,8k

Reputație

  1. Desenez niste QR-are , afise se puneau in 93 😂😂
  2. Nu ma refer la publi , ma refeream cu topic pe forum.
  3. Hai ca saptamana viitoare deschid spatiu de joaca acolo :))
  4. eu nu te-am vazut , poate lucrai cu alte poze.
  5. Adica poti merge la fetele pe care le vizitez eu , alegand ce ti se potriveste in functie de descrierea pe care le-am lasat-o pe forum sub forma de recenzie. Bafta si tie!
  6. L.A.W.

    Ruby 0729294894

    Salutare! Revizitat Ruby ! 👩🏻 Programare prin intermediul wp-ului 📱, respectata de catre ambele parti 🤝. Aceeasi locatie centrala . Am ales sa o mai vizitez inca o data , pentru a mai testa una , alta . 😏 Tinuta adecvata si de data asta 👯‍♀️👠 , cateva momente de vorba , de inceput , inainte de a merge la dusul de reimprospatare 🚿. Am pasit in camera de joaca 🎰 , pentru a incepe actiunea cu un oral 🍭 din partea sa , foarte bun , umed ☔️ , arunca priviri 😳 , pune presiune . Am preluat stafeta , 👅🍑 , sa nu raman dator , reusind inca o data sa castig runda 1. 🏆 Am asteptat cateva momente , ca adversarul sa isi revina din knockdown 🥊, si am trecut la runda a 2-a de cardio 🫀 , am inceput in misionar , , e cu tine prezenta la actiune , da contre , geme , am vrut sa testez si capra 🐐 , asa ca am dat drumul la treaba , priveliste cu forme , contre , si in pozitia asta , cand am obosit a preluat actiunea , cu un careu de 8️⃣8️⃣8️⃣8️⃣ , se misca foarte lasciv . Apoi a urmat si finalizarea . Mers la dus 🛁 , pentru a face protocolul , imbracat 👟👖👕 , luat la revedere , si plecat 🚗💨. Ca si concluzie , serviciile se mentin la aceeasi calitate si la vizita asta . Mi-am confirmat asta . Pentru mine de revizitat . 🔝 Bafta!
  7. Pai intra pe profilul meu si alegeti , dupa descrierea facuta , ce crezi ca te reprezinta .
  8. Salutare! Agata si tu un link sefule , ca nu mai e statistics , ca pe vremuri sa o gasim dupa numar . Bafta!
  9. E rubrica diferita de transi , postati acolo . @pisicuts sau @cleopatra01 puteti muta acest topic in locul dedicat …
  10. L.A.W.

    Ruby 0729294894

    Da maestre , baga vizita
  11. Salutare ! 🫡 Vizitat Ruby! 👩🏻 ”Răsfoind” site-ul publi24 , am gasit anuntul acestei fete , cu greu am reusit sa imi dau seama , ca o cunosc de foarte multa vreme , asa ca pun mana pe telefon 📱, si o apelez . Imi raspunde , imi prezinta , serviciile si preturile , tot ce vrei , dominari , servicii normale etc , o intreb daca e fata la care ma asteptam sa fie , imi confirma , dar nu ma recunoaste , cam imposibil , deoarece o vizitam cu mare recurenta…. In fine , “ma pun” la drum 🚗 , pentru a o vizita . Locatie centrala : Pavone 📍. Ajuns la locatie , am fost intampinat de Ruby , o fata bruneta , statura medie , sani micuti , fund bombat , echipa corespunzator , tinuta sexy si tocuri 👯‍♀️👠. 😳 M-a recunoscut , de cum am intrat , am schimbat cateva vorbe , cred ca trecusera cam 3 ani de cand nu ne mai vazusem 🙁 , si am mers la dus 🛁 , pentru refresh . Am pasit in camera de joaca 🎰 , pentru a retesta serviciile sale . Mi-a spus ca avem de munca , ca s-a experimentat , prin strainatate 😈. Actiunea a inceput cu un oral 🍭 din partea ei , executat in genunchi , arunca priviri , umed ☔️ , foarte bun . Am oprit-o pentru a ii arata cine e sefu’ , am intins-o pe pat si am inceput , sa preiau stafeta 👅🍑 , se inconvoaie , geme , se vede ca ii place , am reusit dupa cateva minute , sa castig prima repriza 🥇. (Igiena impecabila) Am trecut la runda 2 cea de cardio , dupa ce i s-au “linistit” apele . Am optat pentru misionar , unde am avut controlul , se pare ca ii placea , gemea , dadea contre , pana cand am castigat si runda 2 , apoi s-a urcat pe mine sa ma calareasca , se misca foarte bine , si deasupra , intr-un final , a venit si finalizarea mea . Mers din nou la dus 🚿 , pentru a pregati plecarea 💨. M-am echipat 👖👕👟 , mi-am luat la revedere si am rupt usa . Ca si concluzie , o fata top , cu servicii la fel ca ea 🔝 , pe care le-a mentinut si peste ani , chiar le-a imbunatatit , de-a lungul timpului . (O stiu de 5-6ani) Era o fata pe care o vizitam cu recurenta mare , cum am scris si mai sus , si de care mi-a fost dor . Pe care o recomand si o sa continui sa o revizitez de cate ori am ocazia . 😋 Link atasat. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/buna-noua-in-oras-full-service-domina/85i54hgghef57h4id0fi49d5fh43f424.html Bafta! 🫡
  12. La 400 de lei , iti dau 100 de variante mai bune , la rece.
  13. @Misuursulet ce ne mai dai si noua bun?😹
×
×
  • Creează nouă...