Sari la conținut

L.A.W.

Membru Premium
  • Număr conținut

    1.307
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

9 Urmăritori

Despre L.A.W.

  • Dată Naștere 06.12.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    -

Vizitatori Recenți Profil

12.298 citiri profil

L.A.W.'s Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

6,5k

Reputație

  1. Caseta cu arati bine , esti parfumat , aranjat , o auzi si in pantofi cu trening , daca dai banu’ 😂😂.
  2. Salut ! Se mai intampla , si eu am patit asta , cu unele fete , da doar inainte de prima vizita , apoi nu au mai fost probleme . Probabil fetele au ceva protocoale de selectie , ca sa le numesc asa , poate modul de abordare , poza de profil , sau insistenta in mod abuziv , in a lua legatura cu ele . Iti inteleg of-ul , dar nici o postare de genul , nu te va ajuta cu nimic . Incearca in alta zi , sau in alta vizita a ei , pentru ca Rebeca , chiar e o fata finuta si sociabila . Mult succes!
  3. L.A.W.

    Erica 0752453554

    Salutare ! Revizitat @Ericaa18! 👱‍♀️ Programare 📅 prin intermediul wp-ului 📱 , realizata imediat dupa ce am vazut anuntul , aceasta fiind respectata de catre ambele parti 🤝. Locatie Tudor V. 📍. Vizita a inceput cu o mica discutie , pentru ca nu ne mai vazusem 👀 , de ceva vreme , urmata de dusul de reimprospatare 🛁. Am pasit in camera de joaca 🎮 , unde totul a inceput cu un preludiu , pentru a ridica nivelul ⬆️ 🔨 . O data ridicat 🔋, am trecut la normal , sau ora de cardio , cum o mai numesc eu , unde ne-am “ tavalit “ , pe toate partile 🥵 , pana la finalizare . O actiune ca la carte , cu o fata de top 🔝, care imi este draga si cu care ma simt bine la fiecare vizita . 😎 Am mers la dus 🚿 din nou , am luat echipamentul , 👟👖👕 , am mai ramas putin pentru a imi trage suflul , la cateva minute de vorba , mi-am luat la revedere , si am plecat 🌪️. Ps: Are si colega , mi s-a parut draguta si sociabila ✅. Bafta 🔨! 🫡
  4. Si de vrei sa bagi , nu cred ca mai am spatiu 😂😂😂
  5. Baga ceva pe revolut , si se duce fratele tau , la consultatie 💉🩺. 😎
  6. Pai scrie ca nu a mai activat in Romania , deci nu cred ca are recenzii , vrea sa o initiem la Pitesti . 😏😎
  7. @NicolasRolan nu am mai fost la ea de cativa ani ( 5-6 ani ), dar o vizitam des , era mai slaba inainte , servicii decente 7/10.
  8. L.A.W.

    0731871461

    Nu , nu e ea , scrie-mi in pm , daca doresti detalii despre fata din anunt linkul de pe p24.
  9. Salutare ! Vizitat @bryanna! 👩🏻 Cum de mult voiam sa fac cunostinta cu aceasta fata , dar nu prea ne potriveam , astazi s-au aliniat planetele 🪐🌎🌔 si am facut cunostiinta . Programare 📆 prin intermediul wp-ului 📲 , ceva protocoale de trecut, standard primei vizite , dar respectata de catre ambele parti 🤝. Locatie : Balcescu Residence Pe Bryanna o cunoasteti multi , aspectul il puteti vedea in pozele de pe topic , statura medie , sanii mai frumosi in realitate , si foarte sociabila , as mai adauga . Vizita a inceput cu o mica discutie de cunoastere , urmata de clasicul protocol de reimprospatare 🛁. Am pasit in camera de joaca 🎰🎯 , pentru a incepe actiunea , cu ceva sarutari , pentru a incarca 🔋 , unealta din dotare 🔨. Prima runda a fost cea de orale , rand pe rand ca la scoala , se descurca bine , oral 🍭 , umed ☂️ , atentie si la sateliti 🛰️🛰️ , ceva priviri 👀 🔝 , pe al meu nu il descriu ca nu intereseaza pe nimeni 😂😅 , precizez doar igiena impecabila . Runda a doua , am ales misionar , , pana la epuizare 🥵 , apoi ajutat a urmat si finalizarea . Mers din nou la dus 🚿 , echipat 👕👖👟 , o mica discutie ca de sfarsit de vizita , luat la revedere , si parasit locatia 🌪️. Ca si concluzie , o vizita reusita , o fata cu servicii de top , draguta , si sociabila , de revenit .Pupici Bryanna !😘 Bafta colegilor 🫡 !
  10. Interesant topic . O sa arunc si eu o parere. Am mers foarte mult pe publi24 , fiind mai la moda acum cativa ani in urma . Am luat si tepe , am descoperit si fete de calitate (unele se ‘numara printre noi si in prezent) Cantitatea de tepe pe care o poti lua este mai mare decat cea de pe forum , dar cu un ochi format asupra anuntului si o discutie mai detaliata la telefon le cam poti evita in mare proportie. Publi24 functioneaza mai mult “banda” , pe cand forumul pe programari . Fete calitative sunt pe ambele platforme , dar cantitatea de fete cred ca este mai mare pe publi24. Multe fete lucreaza si si , altele au lucrat in trecut doar publi si s au reorientatat spre forum dar s a intamplat si invers. In anul curent , am inceput sa retestez fete pe publi24 , desi o perioada de cativa ani , am evitat sa o fac , si spre surprinderea mea , pana acum a fost ok . Pentru incepatori as recomanda doar forumul . As mai preciza ceva , recenziile sunt subiective , gusturile sunt diferite , iar succesul in timpul vizitei , nu este garantat , niciodata .
  11. Eu am sute de recenzii , tu doar te vaiti ca nu iti raspund fetele . 😂😂😂
  12. Cred ca problema e la tine , ca se cam repeta , ignoranta pe care o primesti din partea fetelor .
  13. Bai Valica , pe drumul care mergi tu acum , am venit obosit demult . Te-ai ingalbenit pe ce frumoasa si buna esti profa mea si ai prins tupeu . Bafta!
×
×
  • Creează nouă...