Jump to content

Cum pot sa platesc ?

Paysafecard este cea mai utilizată modalitate de plată online, ea fiind anonima 100% si discreta 100%, pur si simplu bagi banii in bancomate specifice iar bancomatul iti printeaza un mic bon cu un numar pe el. Fiecare Paysafecard pe care il cumperi are un cod de 16 cifre (numit PIN) iar cu ajutorul acestui PIN poti achizitiona abonamente premium pe forum introducand in casuta acel PIN paysafecard. Nu este necesar sa ai nici un card de credit ca sa poti plati cu paysafecard, nici nu iti trebuie cont la ei pe website. Cu ajutorul acestei metode de plata anonima poti cumpara abonamente pe forum (de Escorta, Premium, Super Premium etc sau reclama pe forum).  Cum arata un cod PIN de la paysafecard:

pre_1543607952__1.jpg.6b62656ed78be96e077588ab5fc2fb3f.jpg

Paysafecard poate fi cumparat din o multime de puncte de vânzare existand foarte mulți parteneri importanți cu care această companie colaborează.
Pin-urile paysafecard pot fi achizitionate din marile supermarketuri sau hipermarketuri (in general bancomatele sunt amplasate la intrare langa usa), de la punctele EPay,ePin , PayPoint, payzone, Posta Romana, Qiwi , Penny Market si din multe alte locuri. În plus aveţi oricând la dispoziţie funcţia de căutare a punctelor de vânzare paysafecard cautand adresa unde te aflii tu. Astfel veţi găsi toate punctele de vânzare din apropierea casei sau serviciului - click aici: https://www.paysafecard.com/ro-ro/cumparare/comercianti/

Collections
×
×
  • Create New...