Sari la conținut

kzsz84

Membru Premium
  • Număr conținut

    195
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kzsz84

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.821 citiri profil

kzsz84's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

214

Reputație

  1. kzsz84

    "Curtea" suprema

    Apoi tristete ... ca nu mai e nici telefon, nu mai e nici bani.... si nici femeile nu ma iubeste :))) M-a dezverzit pisicut si nu pot sa mai dau like :))) asa ca am scris ceva pana ajung la bancomatul de bitcoin
  2. kzsz84

    "Curtea" suprema

    Se vede ca vin Pastele... a inviat si topicul asta :)))
  3. kzsz84

    "Curtea" suprema

    Si uite asa ti se restabileste increderea in specia umana! Dragut, mare om mare caracter!
  4. kzsz84

    "Curtea" suprema

    Iti trimit mai tarziu in PM, sa nu ma vada barbatul tau aici ce trimit, nu are cum sa concureze cu asa jucarie :)))
  5. kzsz84

    "Curtea" suprema

    Ma bucur pentru tine ca rezolva treaba : ) dar .... crede-ma ca exista la fel de mici cu 12 moduri si applicatie sa iti faci propriul tau joculet, pe muzica :))))
  6. kzsz84

    "Curtea" suprema

    Deaia am intrebat, cele cu buton stiu sa faca mai multe de obicei, n-ai luat ce trebuie ; )
  7. kzsz84

    "Curtea" suprema

    E cu buton deasupra sau se actioneaza prin rasucire?
  8. kzsz84

    "Curtea" suprema

    E bine daca stim sau nu e bine, sa stiu daca raspund? :)))
  9. kzsz84

    "Curtea" suprema

    Vezi Silvia ce se intampla cand faci baietii (nu dau numele alb.. ciu, am stranutat) sa se indragosteasca? Cat pe aici sa linseze omul ... aproape nevinovat :)))) ca totusi a scris ce a scris.
  10. kzsz84

    "Curtea" suprema

    Pe tema asta am vazut alta mai interesanta. Eu fac destul de mult research inainte sa ma hotarasc sa ma vad cu o fata, citesc tot ce se poate despre ea si scris de ea, inclusiv sa vb cu anumiti baieti care par ca o cunosc mai bine. Cand am vrut sa fac asta la o anumita fata, am scris la vreo 3 baieti care erau foarte activi pe topicul fetei, si toti 3 mi-au raspuns ...." aaaa nu am fost la ea " :)))) pai de unde atata patos pe topicul ala ?! Pana la urma am gasit si un vizitator legitim, dar stiu ca m-a surprins maxim.
  11. kzsz84

    "Curtea" suprema

    Chiar nimeni nu imi zice, mai kzsz... ce intuitie buna ai avut :))))
  12. kzsz84

    "Curtea" suprema

    De acord ca ce e scris nu e ok. Dar eu am scris cu o tenta mai generala pt ca sunt multi gen " sa moara mamaaa ce i-am facut..." si el s-a terminat in primele 30 sec. Exagerez dar intelegi ca daca nu vine partea feminina din poveste sa zica asa a facut si nu a fost ok...totul e ipotetic, mai putin ce a scris.
  13. kzsz84

    "Curtea" suprema

    Si cum am spus, ce am scris nu e directionat doar catre Zombi, sunt multe astfel de descrieri pe aici. Intamplarea face ca @MisterX fiind indragostit sa puna recenzia asta aici, si sa fie locul unde sa o discutam. @MisterX stii tu ; ) glumesc
  14. kzsz84

    "Curtea" suprema

    Eu vin cu o parte constructiva la discutie, nu stiu daca va citi titularul recenziei dar se poate aplica in general. Poate e mai placut sa privesti lucrurile cum scriu mai jos. Sa faci ce te taie capul (cu limite) cu o ecorta nu e asa o realizare, este chiar o banalitate, oricine are o suma nesemnificativa de bani o poate face. Sa te intalnesti cu o escorta draguta si sa ii pui un zambet pe buze si un orgasm in corp, e o realizare de care poti fi mandru de tine ca barbat. Asta poti sa o faci in multe moduri. Inclusiv cu tente de dominare, nu vb din carti ci din experentele personale. Spre exempul si eu am poruncit la fete sa stea cu spuneam in timp ce le tineam strans de maini destul de imobilizate... dar s-au uitat la mine si zambit un zambet larg si conformat cu placere. Ultimul cuvant de sus e cheia, tr sa o faca cu placere desi ai zice ca nu e placere, ci tu esti the big bad woolf. Totusi, nu cred ca baiatul este asa bruta cum zice... daca scria ca i-a tras-o tare de i-a rupt pasarica Alesiei, atunci da... ca acolo chiar ai o problema. Cred ca e sinun pic de modul lui de a vrea sa scrie, ca si Silvia din ce am citit daca o calci pe coada sunt convins ca pleci tu cu coada intre picioare.
×
×
  • Creează nouă...