Sari la conținut

ce e drogul violului si cat de eficient e?

Postări Recomandate

• Oras:Ucea

Boss, ăsta de a deschis topingul ar fute si un cadavru. **spam editat** daca s-ar putea.

În ce dungi sa citești, sa-l înțelegi?

Boss, nu știu, că parcă se lâmurise odată că nu era el. Pula mea, în cazu-n care el e, dacă nu-l dă-n gât nime’, ce dreaq să faci?

Link spre comentariu
  • Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți

Boss, nu știu, că parcă se lâmurise odată că nu era el. Pula mea, în cazu-n care el e, dacă nu-l dă-n gât nime’, ce dreaq să faci?

Păi nuuu, ca avem si multi profesori universitari printre noi care visează ziua ca toate studentele s-ar fute cu el si isi împrăștie visele umede pe aici.

El e.

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

este veche metoda intr-adevar si e folosita de talharii columbieni dar nu ca sa violeze femei ci ca sa jefuiasca turisti din baruri si cluburi. Substanta se cheama scopolamine aka the devil's breath.

In Romania prima oara s-a folosit un drog de acest tip sau un substitut  la mesele de poker sau barbut prin anii '90  . De unde sa aiba romanii bani de asa ceva si pe cine sa talhareasca sau  ce  sa le  fure ? Poate paduchii si scamele de pe ei sau in cel mai bun caz un tel.( cumparat si acela in 24 de rate ) sau un card de amarastean ,cu o suma aflata pe el de pana in 500 de lei.    

Ulterior  s-au petrecut si aceste cazuri , dar sunt izolate , in randul vagaboantelor sau prostituatelor , cand niste baietasi (afumati si intorsi de afara) au inceput sa se plictiseasca si au recurs la asemenea experimente. 

nu foloseste nimeni ghb ca sa violeze femei, e mai eficient daca-i dai una in cap si o lasi lata.

nu mai haliti toate prostiile din presa tabloida.

http://rhrn.ro/ro/resurse/informatii-despre-droguri/ghb/

Hahaha ...de unde sa stie toti ciuflingarii care le tremura mana pe hartia de 50-100 de lei , cand o apuca de stema  ?

La noi , drogul de baza al puslamalelor ramane tot bautura ieftina  , plus adaos de anumite combinatii de medicacamente (la fel de ieftine) , pe care si le ofera singuri/e fara a fi fortati/e de nimeni .

Prin Ibiza era la modă acu’ niște ani și era regulă, să nu accepți băutură nedesfăcută. Bine, la ce colcăie p-acolo, te poți trezi cu multe “adaosuri”. Auzisem de una care s-a “trezit” după 3 săptămâni, habar nu avea ce s-a întâmplat cu ea în tot timpul ăsta.

Noroc cu publicatiile online , ca am auzit si eu ca prin Ibitza ti se ofera fel de fel de cocktailuri molotov , in special cand te gineste de la bar ca esti roman , mare vanator de halimos  prin Bulgaria (la impinge tava , normal) . Plus ca daca mai esti si gogulist  , vechi si inrait utilizator de maps , pe unde iti compui adesea excursiile , iti da si la pachet , ca s-o servesti si pe Rodica , vecina ta , pe care o bagi in fibrilatii , doar cand ii faci cu ochiul de la balcon , tu stand la 10 , ea la parter , dar in acelasi bloc , no ?

Link spre comentariu

Lasa-ne bai limba in traista  , ca esti prea prost si experientele tale sunt  egale cu ale unui lacheu care-si  traieste timpul non-stop prin online ...si imprumuta replici de pe canalele Youtube   =))

Link spre comentariu

Lasa-ne bai limba in traista  , ca esti prea prost si experientele tale sunt  egale cu ale unui lacheu care-si  traieste timpul non-stop prin online ...si imprumuta replici de pe canalele Youtube   =))

E mai mulți și cretinu’. Sau s-o referi și la iubi Muișkin. A învățat să pună și emoticons, să știe toată lumea când e distractiv.

Destul de bineanteles.

Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

In Romania prima oara s-a folosit un drog de acest tip sau un substitut  la mesele de poker sau barbut prin anii '90  . De unde sa aiba romanii bani de asa ceva si pe cine sa talhareasca sau  ce  sa le  fure ? Poate paduchii si scamele de pe ei sau in cel mai bun caz un tel.( cumparat si acela in 24 de rate ) sau un card de amarastean ,cu o suma aflata pe el de pana in 500 de lei.    

Ulterior  s-au petrecut si aceste cazuri , dar sunt izolate , in randul vagaboantelor sau prostituatelor , cand niste baietasi (afumati si intorsi de afara) au inceput sa se plictiseasca si au recurs la asemenea experimente. 

Hahaha ...de unde sa stie toti ciuflingarii care le tremura mana pe hartia de 50-100 de lei , cand o apuca de stema  ?

La noi , drogul de baza al puslamalelor ramane tot bautura ieftina  , plus adaos de anumite combinatii de medicacamente (la fel de ieftine) , pe care si le ofera singuri/e fara a fi fortati/e de nimeni .

Noroc cu publicatiile online , ca am auzit si eu ca prin Ibitza ti se ofera fel de fel de cocktailuri molotov , in special cand te gineste de la bar ca esti roman , mare vanator de halimos  prin Bulgaria (la impinge tava , normal) . Plus ca daca mai esti si gogulist  , vechi si inrait utilizator de maps , pe unde iti compui adesea excursiile , iti da si la pachet , ca s-o servesti si pe Rodica , vecina ta , pe care o bagi in fibrilatii , doar cand ii faci cu ochiul de la balcon , tu stand la 10 , ea la parter , dar in acelasi bloc , no ?

Taranusule bășit si afumat.in anii 90 nici televizor nu aveai,gateai la plita cu lemne si in loc de frigider foloseai beciul....

Bucuresti-ul era doar un vis pentru tine.

Te-n gura de schizofrenic

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Taranusule bășit si afumat.in anii 90 nici televizor nu aveai,gateai la plita cu lemne si in loc de frigider foloseai beciul....

Bucuresti-ul era doar un vis pentru tine.

Te-n gura de schizofrenic

In anii 90 prea multe droguri nu erau, abereaza.

Dar prea cu foc spui de saracia ta... Sa stii ca multi traiau bine, nu au fost cei care tipau ca nu au gaze, curent, carne... evident.

Link spre comentariu
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva

SOBOLANE, esti in sevraj? :laugh2

Link spre comentariu

Tocmai pentru ca erai prea mica confundai calamarii cu pulile belite.

Înțelegi ce zic?

Nu. Vrei sa cred ce este in mintea ta bolnava?

Nu am copilarit in Romania, am stat la rand, dar era tot ce vrei...

Pardon, vorbeai cu o curva, suntem toate la fel... :)

Link spre comentariu

SPUNE DE VOTCA SE GASEA IN ANII 90?

Eram copil atunci, retardatule!

Cumnatul prin 93 (14 ani) insista sa beau o bere cu el si am refuzat cu toate spumele lui.

Nu mai amesteca bautura cu psihotrope, de prea multe ori nu stii ce vorbesti.

Link spre comentariu

Eram copil atunci, retardatule!

Cumnatul prin 93 (14 ani) insista sa beau o bere cu el si am refuzat cu toate spumele lui.

Nu mai amesteca bautura cu psihotrope, de prea multe ori nu stii ce vorbesti.

Din ce dracu' familie faci parte?Cumnatul tau a vrut sa te îmbete si apoi sa te futa?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...