Sari la conținut

ejeculare precoce

Postări Recomandate

Postat

salut am o probleba cu ejeculare precoce am incercat cateva produse pentru ejeculare precoce da nau avut efec .o recomandare ce pot sa fac sau un produs care are efect ??? multumesc

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

salut am o probleba cu ejeculare precoce am incercat cateva produse pentru ejeculare precoce da nau avut efec .o recomandare ce pot sa fac sau un produs care are efect ??? multumesc

Asta se întâmplă datorita faptului ca ai lipsit de la scoala in intervalul claselor 1-8.. Nu mai ai scapare acum, asa o sa te duci pe lumea cealaNtă*

On topic: bea si tu ceai de tampoane :) sau ceai de urzici ðŸ˜

Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

Coaie, sper ca te-am inteles. Nu-ti trebuie cine-stie-ce substante/produse ca sa ejaculezi precoce. Cauta pe EuroSport un exercitiu de patinaj artistic.

Vizitator beraru
Postat

Imi amintesc si acum, ca prin vis, cand am ejaculat precoce ultima dat... .

'Tu-i mortii ma-sii! Are careva un servetel la indemana?

Vizitator caproshu
Postat

Vezi ca pe un alt topic unu recomanda magiun... :laugh2  :laugh2

• Oras:Gherla
  • Oras:Gherla
Postat

fac de la 7 ani laba am 30 sunt virgin fac de 4 ori pe saptamana in medie ejaculez la 10 secunde nu am erectie abia 40 % , masturbarea distruge penisul , cand urinez fac pe mine cand o bag inapoi in chilot nu e gluma jur pe viata mea , rau drogul asta .

Vizitator caproshu
Postat

fac de la 7 ani laba am 30 sunt virgin fac de 4 ori pe saptamana in medie ejaculez la 10 secunde nu am erectie abia 40 % , masturbarea distruge penisul , cand urinez fac pe mine cand o bag inapoi in chilot nu e gluma jur pe viata mea , rau drogul asta .

Ba,iar ai aparut,jegule ??

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare