Sari la conținut

COVIP

Postări Recomandate

• Oras:cta
  • Oras:cta
Postat

E clar, doar cu whtp cu pula in pizda, mai mult ca sigur alta facatura ieftina de femeie

• Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

Dar ce s-a întamplat cu ea,ia explodat grenad'n gură ?

• Oras:Bucuresti
Postat

Dar ce s-a întamplat cu ea,ia explodat grenad'n gură ?

Sunt urmele muncii

La unii se vad la maini la ea se vad la gura :)

Postat

250 euro pe oră. Modestă

E mai nebuna decat Roxana care zicea ca vrea 1000 de lei ora :)
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Ce fatza de proasta are in prima poza :))))

• Like 1
Postat

Ce fatza de proasta are in prima poza :))))

Mie mi se pare ca arata la fel in toate pozele

:D

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Wtf!!? Ce dracu a fost în capul ei când și-a postat anunțul . Dacă lăsa doar trei poze (fără prima poză ) mai prezenta cât de cât interes .

• Like 3
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

toate arat deja la fel cu acidul ala pretios in buze, genele alea false si vizajul de popandou in poze pe care ni le incearca sa le vinda scump find deluxe  :madamy

• Like 2
  • Telefon: 07 noi doi
  • Oras:constanta
  • Telefon: 07 noi doi
  • Oras:constanta
Postat

250 euro pe oră. Modestă

Cere 300€!!!

• Like 1
Postat

Cam așa decurge o convorbire cu taratura asta pe Whatsapp.. concluzii le trageți singuri

Are dreptate esti si ras si mort si sarac. Te-a nimerit , eu cred ca va cunoasteti dinainte , prea le spune lucrurilor pe nume

• Minus 1
Postat

Are dreptate esti si ras si mort si sarac. Te-a nimerit , eu cred ca va cunoasteti dinainte , prea le spune lucrurilor pe nume

Când ești prost doare? Întreb că tu știi cel mai bine..la tine prostia este nativa..(caută în Dex ce înseamnă că nu știi și nu vreau să rămâi nelămurit..) îți spun atât ești prea retardat sa înțelegi,sa citești printre cuvinte..nu te obosi sa îmi răspunzi pentru că oricum nu voi vedea....am o propoziție pentru tine..taci și suge...haidi p@
  • Like 1
Postat

Când ești prost doare? Întreb că tu știi cel mai bine..la tine prostia este nativa..(caută în Dex ce înseamnă că nu știi și nu vreau să rămâi nelămurit..) îți spun atât ești prea retardat sa înțelegi,sa citești printre cuvinte..nu te obosi sa îmi răspunzi pentru că oricum nu voi vedea....am o propoziție pentru tine..taci și suge...haidi p@

Te-ai chinuit sa faci 200 de postari in 4 luni utilizand numai litere si comentarii idioate. S-ar putea sa ramai fara id-ul asta curand. Totusi sa nu revii cu nick-ul lexsugepula ca l-am rezervat eu si il voi baga pe piata imediat

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...