Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat August 20, 2021 Postat August 20, 2021 Acum 2 ore, katjablond a spus: Pupici 🥰😘 Pe toate plajele Eladei nu am gasit macar o fata la fel de frumoasa ca tine. De abia astept sa revin in bratele tale. 😍😍🥰
ares2000 Reputație: 321 Postat August 21, 2021 Telefon: 898989 Oras:În lume Telefon: 898989 Oras:În lume Postat August 21, 2021 Acum 7 ore, katjablond a spus: Pupici 🥰😘 😘😍🤗😘😍🤗😘
katjablond Reputație: 649 Postat August 21, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 21, 2021 Bună dragilor 🥰 Astăzi voi fi disponibila între orele 13:00 - 21:00 💋💋💋 Va aștept pentru programări la numărul 0728014079 🎀 Va rog nu mai repostati pozele și video-urile , arata foarte urat spațiul acela . Îmi puteți răspunde dar ștergeți poza sau video-ul din comentariul vostru . Va mulțumesc ! 🤗💞😘😘😘 Pupici 😍😘😘😘😘😘 3
katjablond Reputație: 649 Postat August 23, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 23, 2021 Buna dragilor 💎🥰 📆 Voi mai fi disponibila în Arad pentru câteva zile : Luni : 15:00 - 21:00 Marti: 10:00 - 21:00 Miercuri : 10:00 - 21:00 📍 Cu posibilitatea de a rămâne pana vineri 💋 Îmi cer scuze, celor care nu v-am răspuns la telefon zilele acestea, nu am fost disponibila iar sâmbătă nu am apucat sa anunț ca programul meu s-a modificat 🙏💋💋 Servicii : 🍬Erotic masaj - cu uleiuri afrodisiace 🍬 Oral ( ON - in functie de igiena ) 🍬69 🍬 Deepthroat 🍬 Face sitting 🍬 Sex in diferite pozitii 🍬 Spanish ( sex intre sani ) 🍬 Fk - in functie de chimie 🍬Spanking ( in limita bunului simt ) 🍬 Body to body masaj 🍬 Masaj de relaxare ( la ora ) 💋 🍬 Accept cunnilingus si anilingus (pasiv) 🍬 COB ⛔ NU ACCEPT : -minori, grupuri, cupluri -domnii sub influenta alcoolului -domnii lipsiti de bun simt -domnii cu accesorii ( BILE, PIRCE , SILICON ) -domnii cu dimensiuni mari 🎁 Cadoul pentru 💋 30 min - 200 💋 1h cu 2 finalizari 400 🏩 Locație: Ared Kaufland ✅ Va aștept pentru programări la numărul 0728014079 * reveniți cu un mesaj pe whatsapp atunci când nu răspund si va rog sa îmi specifucati pana la ce ora pot raspunde !
Bobi999 Reputație: 48 Postat August 23, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 23, 2021 Interesantă tipa...........dar prețuri piperate ca în Occident😬
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat August 23, 2021 Postat August 23, 2021 Acum 13 minute, Bobi999 a spus: Interesantă tipa...........dar prețuri piperate ca în Occident😬 Merita, crede-ma. Citeste cateva recenzii de la ea. Calitatea se plateste. Nici eu nu dau 200 decat la putine fete, dar aici sunt meritati banutzii.
desing Reputație: 79 Postat August 23, 2021 Postat August 23, 2021 2 hours ago, Bobi999 said: Interesantă tipa...........dar prețuri piperate ca în Occident😬 Si cateodata neserioasa,Sambata am sunat-o,programare pt ora 15,confirmat de ea, DAR..... CAM CU 10 MINUTE INAINTE DE INTALNIRE,IMI SPUNE CA NU A VAZUT,PANA ATUNCI, NU SA UITAT,NICI NU A SIMTIT,POSIBIL NICI SA NU FI BAGAT DE SEAMA,CA NU IA TRECUT CICLU, Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,dar nu se cade sa fi asa cu obrazu gros ca soricul de la scroafa.Numai bine la toata lumea ,si putere in...... 1
katjablond Reputație: 649 Postat August 23, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 23, 2021 1 oră în urmă, desing a spus: Si cateodata neserioasa,Sambata am sunat-o,programare pt ora 15,confirmat de ea, DAR..... CAM CU 10 MINUTE INAINTE DE INTALNIRE,IMI SPUNE CA NU A VAZUT,PANA ATUNCI, NU SA UITAT,NICI NU A SIMTIT,POSIBIL NICI SA NU FI BAGAT DE SEAMA,CA NU IA TRECUT CICLU, Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,dar nu se cade sa fi asa cu obrazu gros ca soricul de la scroafa.Numai bine la toata lumea ,si putere in...... Mii de scuze , sunt femeie , altădată tine 3 zile altădată face pauza una și apare și în a 5-a zi 🤷♀️ dacă nu ti-as fi explicat situația înțelegeam ... A fost cineva la mine sâmbătă după ora 15 ? Asa trebuia sa intrebi dragutule și dacă ți se răspundea ca da , puteai sa dai cu pietre ! După aceasta intervenție a ta , numărul va fi blocat ! Pupici *Mi rușine mie de ce ai putut sa scrii!
katjablond Reputație: 649 Postat August 23, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 23, 2021 Chiar așteptam confirmarea ... Vad ca ai mai fost la mine , dacă nu doream sa te mai primesc blocam numărul, nu uitam cu siguranță sa îl salvez și nu cautam asemenea motive rușinoase !!! As fi spus o minciuna altuia dar chiar vroiam sa înțelegi gravitatea problemei !!! În cele 5 minute ma gândeam ce sa mint ținând cont de antecedent și am ales sa îmi fie rușine și sa îți spun și tu ... 😄 ... și tu ai scris aici ! E ironia pura a vieții pt mine ! 🙈 I luv my life ! 😄❤🔥
Vizitator _amarok_ Reputație: 0 Postat August 23, 2021 Postat August 23, 2021 Apăi Katja băiatul ăsta nu știe ce e aia treburi femeiești. Trebuia să îl lași și tu să pună mâna la păsărica să vadă, să simtă, să guste poate. Unii chiar mi se par penibili. Până nu văd nu cred. P. S Nea @Cozonac7 nu mai trage cu ochiul pe gaura cheii că îți bag dejtele în ochi :). Mă înveți să îi fac o recenzie katjei?
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat August 23, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat August 23, 2021 5 minutes ago, _amarok_ said: @Cozonac7 nu mai trage cu ochiul pe gaura cheii că îți bag dejtele în ochi :). Mă înveți să îi fac o recenzie katjei? Tot ce pot să spun despre domnișoara Katja, este că se află pe primul loc în topul unui bun prieten. Fă-ți curaj și vizitează fata 😜
Vizitator _amarok_ Reputație: 0 Postat August 23, 2021 Postat August 23, 2021 Acum 30 minute, Cozonac7 a spus: Tot ce pot să spun despre domnișoara Katja, este că se află pe primul loc în topul unui bun prieten. Fă-ți curaj și vizitează fata 😜 Virtual sau real?
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat August 23, 2021 Postat August 23, 2021 Recenziile au doar scop orientativ si de promovare. Nimic nu se compara cu ceea ce simti cand esti acolo, la d-re. Deci curaj gaina ca te tai! Sa ne scrii!
Bobi999 Reputație: 48 Postat August 23, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 23, 2021 Momentan sunt plecat dincolo frumusețe, dar sapt viitoare pe Luni-Marti asa cum ajung te vizitez dacă te mai găsesc în Arad 😋 Te pup😘😘
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat August 23, 2021 Postat August 23, 2021 Katja nu trebuie sa dai explicatii nimanui. Cei casatoriti stim cum este cu menstruatia, este o chestie mai grea pentru fete si trebuie sa fim intelegatori. Katja este o legenda si cred ca nu exista barbat care sa pleaca nesatisfacut! Multa iubire si milioane de pupici!
desing Reputație: 79 Postat August 24, 2021 Postat August 24, 2021 Domnita dc nu vrei sa accepti ca ai dat-o in bara? -se mai intampla si la case mari-,Am fost la tine, esti o persoana minunata,de viata,o profesionista, Am sunat cred ca pe la ora 13 pt programare,la ora 14-30 pt confirmare ,totul a fost ok,iar cu 5 minute inainte de intalnire mi-ai trimis mesajul.In viata trebuie sa accepti si critici,mai ales fiind o persoana -publica-.Iar in privinta acelor masculi feroce,indragostiti,un sfat mic am pt voi,NU UITATI CA SEFU-I SEF SI IN SANT-sper sa deduceti voi mai departe ce am vrut sa zic,Numai bine la toata lumea,si nu vreau razboi
katjablond Reputație: 649 Postat August 24, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 24, 2021 Acum 6 ore, desing a spus: Domnita dc nu vrei sa accepti ca ai dat-o in bara? -se mai intampla si la case mari-,Am fost la tine, esti o persoana minunata,de viata,o profesionista, Am sunat cred ca pe la ora 13 pt programare,la ora 14-30 pt confirmare ,totul a fost ok,iar cu 5 minute inainte de intalnire mi-ai trimis mesajul.In viata trebuie sa accepti si critici,mai ales fiind o persoana -publica-.Iar in privinta acelor masculi feroce,indragostiti,un sfat mic am pt voi,NU UITATI CA SEFU-I SEF SI IN SANT-sper sa deduceti voi mai departe ce am vrut sa zic,Numai bine la toata lumea,si nu vreau razboi Le accept , bineînțeles, atât timp cât sunt constructive ! Nu un om lipsit de bun simt care poate sa scrie asa ceva ! Mi-am cerut și fata de tine scuze , îmi cer încă o data dar ție nu îți scuz măgăria ce ai facut-o postând asa ceva aici! Punct ! E dreptul meu sa nu îmi comvina , sa ma supăr, sa nu vreau sa va te mai vad ! Dacă te lăsăm în fata ușii, da , dar chiar era o problema ce nu ținea de mine . Nu știu cum nu ti-a fost jena sa scrii asa ceva , asta îmi spune multe, suficiente , încât sa îți mai spun încă o data scuze și nu ne vom mai vedea ! Pupici 1
katjablond Reputație: 649 Postat August 24, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 24, 2021 *răzbunarea Dragul meu @desing te mai primesc evident și sper ca ai invatat ca data viitoare dacă tu ai o nelămurire și eu nu îți mai prezint încrederea, e valabil pentru orice om din viata ta , și vrei sa afli dacă e adevărat ce spun , fa-o cu grija ! Ai fi putut formula asa : Sambata la ora 15 aveam o programare stabilita la ora 13 cu d-sra Katja iar la ora 14:28 am confirmat-o . Domnișoara Katja a anulat-o cu 20 de minute înainte cu un motiv ce ducea automat la anularea tuturor programărilor . A mai fost sambata cineva la ea după ora 15 ? Suna cumva și da eu am de învățat ceva din asta , îmi voi lua mai multe zile libere 😄💋 Pupici 😘😘😘 2
desing Reputație: 79 Postat August 25, 2021 Postat August 25, 2021 14 hours ago, katjablond said: *răzbunarea Dragul meu @desing te mai primesc evident și sper ca ai invatat ca data viitoare dacă tu ai o nelămurire și eu nu îți mai prezint încrederea, e valabil pentru orice om din viata ta , și vrei sa afli dacă e adevărat ce spun , fa-o cu grija ! Ai fi putut formula asa : Sambata la ora 15 aveam o programare stabilita la ora 13 cu d-sra Katja iar la ora 14:28 am confirmat-o . Domnișoara Katja a anulat-o cu 20 de minute înainte cu un motiv ce ducea automat la anularea tuturor programărilor . A mai fost sambata cineva la ea după ora 15 ? Suna cumva și da eu am de învățat ceva din asta , îmi voi lua mai multe zile libere 😄💋 Pupici 😘😘😘 Deci inca mai exista iubire.:))))))))).Voi veni draga Katja, AAAAAAA ERA SA UIT, CU 5 MINUTE NU 20 :))))))))),
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat August 25, 2021 Postat August 25, 2021 Du-te, convinge-te de calitatile ei si scrie-ne! Vei vedea ca merita sa ii suporti micile toane de femeie. Spor la dragoste!
katjablond Reputație: 649 Postat August 25, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 25, 2021 Acum 8 ore, desing a spus: Deci inca mai exista iubire.:))))))))).Voi veni draga Katja, AAAAAAA ERA SA UIT, CU 5 MINUTE NU 20 :))))))))), În mesaj se vede cum exagerezi și mesajul e trimis la și 37 ! Deci mai erau 23 de mim pana trebuia sa ne vedem ! Vad ca nu încetezi....
katjablond Reputație: 649 Postat August 25, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 25, 2021 Bună dragilor Îmi cer scuze am schimbat ziua cu noaptea și programul meu de somn e haotic . Voi mai rămâne și mâine și poimâine sigur din moment ce azi și ieri nu prea am fost 😄😘😘😘😘😘
katjablond Reputație: 649 Postat August 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 26, 2021 🎀 Buna dragilor 😍 🍬 Disponibila între orele: ✅ 11:30 - 17:00 ✅ 19 30 - 22:30 💥 Datorita faptului ca unii îmi sunteți foarte dragi si nu pot refuza unele cereri, voi sta mai sta câteva zile și amân plecarea l❤🔥 🏩 Vizita mea, aici, s-a prelungit, din nou și din nou , dacă o voi tine tot asa ma voi stabili aici 😄 🥰❤🔥 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum