lilisor95 Reputație: 441 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:DA Oras:DA Postat Aprilie 23, 2021 La 22.04.2021 la 15:02, inconfundabil a spus: Da. Ea e, o stiu ca am dat de 3-4 ori la ea Tie nu ti-a facut figuri?
inconfundabil Reputație: 240 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2021 Acum 7 ore, lilisor95 a spus: Tie nu ti-a facut figuri? A făcut dar am luat-o tare si a amutit. Cred ca asa ii incearca pe toti, cu cine vede ca ii merge face ce vrea ea 1
HunterBiden Reputație: 2 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 De evitat, adica sunati sa va faceti o idee, as scrie mai mult dar ma lungesc aiurea, e pe filmul ei cred ca s-a prajit pe legale de nas cand avea 13 ani si asa a intrat de mica in bransa, are maxim 3 neuroni si aia joaca ping pong. Zicea cineva mai sus ca daca o iei mai tare, n-ai ce sa iei mai tare, e ca un pechinez din ala, nu recomand ca s-ar putea sa va enerveze rau sa ii futeti o palma si sa ii rupeti gatul apoi tot voi intrati la belele cand voi voiati o buca fara complicatii. Repet, complet de evitat, ce scrie un tip mai sus sunt inventii. 2
boo123 Reputație: 147 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 2, 2021 O mai gasesc pe undeva? Am chef sa iau o teapa...
gigikent777 Reputație: 2 Postat Ianuarie 18, 2022 Postat Ianuarie 18, 2022 Mai activeaza pe undeva fata asta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum