Sari la conținut

Cristina - 0734359482

Postări Recomandate

Postat

Dupa mai multe zile de ezitare am cedat din nou unei tentatii.Cristina - o tipa introvertita - este inzestrata cu un corp absolut fantastic. Sani micuti dar tari si absolut perfecti, sfarcuri frumoase, picioare lungi cu carne tare pe ele, cur beton, mijloc de gazela... pasarica stramta, corect aranjata, cu o forma foarte placuta si un gust la fel... mirosind a primavara.Vorbeste foarte putin spre deloc, dar este foarte calda in atitudine, foarte ascultatoare si rabdatoare. Din acest motiv ma abtin sa ii acord un punctaj la capitolul GFE.In schimb pot spune:Oral neprotejat cu finalizare in varful buzelor si in palma, normal placut cu 2-3 schimbari de pozitii, nu accepta sarutul, zambeste fara sa deschida gura asa ca nu i-am putut vedea dantura si nu stiu ce se intampla in gurita ei.Daca as fi avut parte de mai multa comunicare, de zambete cu toata dantura si priviri ochi in ochi poate ca i-as fi devenit client fidel (asa i-as fi acordat si o nota la capitolul GFE).In fine...Pe scurt: Corp - 10, Chip - 8, maiestrie - Oral neprot - 8, Normal - 8Locatie: Calea Calarasi, in apropiere de Facultatea Hyperion, apartament frumos decorat.Tel: 0734.359.482post-20-133409689246_thumb.jpg

Postat

E ok Cristina ca fizic - DAR ARE O MARE PROBLEMA!NU AUDE BINE! Trebuie sa vorbiti tare cu ea, altfel nu intelege nimic.In orice caz nu este foarte comunicativa ; e ciudat ca totusi la telefon pare sa raspunda o alta fata,nu ea.Picioarele nu sunt chiar asa lungi, pe tocuri asa par...FK cam fortat si cam cu gura inchisa :(NO CIM, NO CIFGura ii mirosea cam urat (ca si cum ar fi bagat cheeseburgeri de la oferta MC)Pasarica in schimb curata si gustoasa :)Acum se pare ca a renuntat la locatie,vine doar la client si a dublat tariful (de la 150 la 300)Intr-un timp mai avea si o amica cu care facea lesby show,dar nu am participat.

Postat

domnilor, am fost si eu la d-soara. ciudata...nu vorbeste si nu scoate un zgomotel cand o futi. si nici nu se misca. sta ca o scandura. arata ok insa asta nu este totul. pierdere de vreme. de evitat zic eu.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut,

Am fost si eu la Cristina, asteptam de mult timp sa merg la ea. BIG MISTAKE!

Am ajuns, nu scoate un sunet, m-am prins de ce, nu are dintii de sus si jos am impresia pentru a executa un oral mai bune...pana mea.

Am intrat in camera de actiune, care arata cu o camera dintr-un salon de masaj erotic, executa un oral bunicel, dupa care imi zice, sa zambesti ca esti filmat!!!! WTF????

Ii zis cred ca glumesti, la care ea...da am glumit...si i-am si spus vezi ca astea nu sunt glume! Mai vin oamenii casatoriti, publici etc..bineinteles ca nu a inteles.

Am platit pentru o ora, am stat o finalizare, dezamagit!

Note generale: 4

Multumesc!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare