Sari la conținut

iulia 0730.454.098

Postări Recomandate

Postat

O voce superba la telefon, am rasuflat usurat cand am intrat pe usa cand i-am zarit chipul, m-am simtit relaxat, am fumat o tigara, am baut cateva guri de suc, am facut un dus... fara nici o graba... in dormitor nu mi-a venit sa cred ochilor cand am vazut-o dezbracata, are un corp superb... absolut superb, oricat de pretentios ma stiam eu nu-mi venea sa cred ca la 100euro pot avea o astfel de femeie... nu stiu cum a trecut timpul ca dintr-o ora cat programasem au fost doua pana la urma, pur si simplu nu ma mai saturam de ea, cred ca i-am sarutat corpul de cateva ori pe toate partile :))... Am revenit peste doua saptamani si m-am simtit superb si de data asta...Pe scurt: foarte cocheta si curata, prezenta extrem de placuta, frumoasa si foarte atenta, cooperanta la toate nebuniile mele... abia astept sa o revad...Locatie de lux. Servicii de luxTel: 0730.454.098

Postat

pe iulia o gasiti pe dame-de-companie-online.com nickname spicynela tarif 400 ron. la cum arata in poze nu inteleg de ce nua postat nimeni relatii despre ea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...