bogdan Reputație: 18 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 Foarte maleabila si deschisa la propunerile mele, placuta si frumos mirositoare. La prima intalnire oralul a fost cu protectie dar ulterior nu a mai fost cazul.Ii place sexul si are orgasm si oral si normal. Merita vizitata, mai ales ca vad ca au aparut si chipuri noi pe site.WEB: www.velour-services.ro
Vizitator cornel Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 Absolut super. Intuieste ce iti place, geme de te urci pe pereti, oral de nota 20. Daca ai chef de vorba e o prezenta cel putin placuta. Locatia nu e chiar grozava, dar merge. Am fost de cateva ori si ma mai duc.
Vizitator costy Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 Din pacate Cryna nu mai este la velour. La telefon raspunde o tipa Alina acum. Daca stiti cum poate fi contactata Cryna si daca mai presteaza scrieti... va rog.
dr2000 Reputație: 2 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 ati aflat ceva de Cryna ? sau a mai fost cineva pacolo de curand ?
dead Reputație: 2 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 Alina si Ana fac un show de f. tare... daca va tine.. Recomand !!!
lordus Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 A aparut si o exotica si incitanta Denisa aici. In poze pare super oferta, a fost cineva p'acolo?
maximilian Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 Cred ca o sa incerc eu la Denisa, sa vedem. Ma gandeam sa ma duc saptamana asta
arheolog Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 eu am fost pe acolo dupa comentariile citite de aici chiar azi... si Denisa e o tipa foarte inalta(1.85) si f buna ... RECOMAND! ink nu am incercat show-ul... revin...
mihnea4566 Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 ntamplator am ajuns la acest " salon de masaj erotic", si am fost destul de deceptionat. In primul rand termenul de masaj nu are nici o legatura cu ce se petrece acolo, este bordel in toata regula. Cand am ajuns acolo am specificat ca doresc doar un masaj erotic, moment in care fata ( Ana o chema) a fost foarte surprinsa si mi-a zis ca rar se intampla sa ceara cineva asa ceva. Pe linga asta habar nu avea cu ce se mananca masajul pe care nu-l fac decat topless si dureaza juma de ora in care te freaca pe spate si iti face o laba. In rest numai de bine despre salon, fetele sunt ok, daca vrei sa dai un oral sau un scurt recomand cu caldura.
mircea23 Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 Ana nu mai e acolo si oricum nu m-a interesat masajul niciodata. In schimb e o fata noua, Irina care face fin orala (+ 50lei) si ii place rau ceea ce face... si face show cu ALina pt o ora(600lei) care merita incercat macar o data.. sunt 2 fete nebunatice, cu experientza in domeniu....
sabian456 Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 loomeee-loome... sunt mai nou pe acolo pe la velour 2 fete GEMENEEEE.. foarte haioase si chiar te fac sa te simti bine... merita sa incerci.. mai ales show-ul merita toti banii, dar si separat... nu au sanii f mari, sunt slabutze, arata ca in poze. dar sunt foarte dragute, curate si ... trebuie neaparat sa le incercati!!!
fabian00 Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 Am fost si eu acum 2 saptamani. In primul rand vreau sa spun ca nu e salon de masaj ci de futut. Am luat-o pe Roxana.250 ron oral si normal fara anal, fara COF/CIM. Oral neprotejat.Roxana este... ok dar atat. Nu are cine stie ce tehnici dar compenseaza la corp. In concluzie: de revenit dar nu neaparat la Roxana.
mihaiiovan Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 am fost aseara la velour...nu e cine stie ce...o scara comunista...ap e ok...cam grabite...trebuie sa respecti ora la care te anunti...blonda nu e cea din poze...arata bine dar nu se implica...azi ma duc sa vad cum e cu gemenele...revin cu commm
julian Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 Merg acolo de aproape un an si tot timpul m-am simtit foarte bine. Locul e situat intr-o intersecte mare si totul e curat . Am fost azi si nu mai sunt gemenele(nu stiu sa spun de ce nu mai lucreaza acolo, dar le-am cunoscut si chiar erau gemene). Eu ma intzeleg f bine cu Lorena si cu Roxana. si le recomand... (preturile sunt chiar acceptabile si chiar merita si mai mult). Nu am de zis decat de bine...
justin Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 bai...eu am fost cu Nicol una din gemene si este super....oare unde au plecat???
eureur Reputație: 12 Postat Noiembrie 9, 2010 Postat Noiembrie 9, 2010 Vad ca s-a redeschis Velurul... Eu m-am simtit intotdeauna bine acolo..., si cu gemenele si fara ele... chiar daca in ultima vreme inainte de inchidere se cam deteriorase atmosfera. Ma duc zilele astea sa verific ce e pe acolo si dau de veste.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum