Sari la conținut

cryna

Postări Recomandate

Postat

Foarte maleabila si deschisa la propunerile mele, placuta si frumos mirositoare. La prima intalnire oralul a fost cu protectie dar ulterior nu a mai fost cazul.Ii place sexul si are orgasm si oral si normal. Merita vizitata, mai ales ca vad ca au aparut si chipuri noi pe site.WEB: www.velour-services.ro

Vizitator cornel
Reputație: 0
Postat

Absolut super. Intuieste ce iti place, geme de te urci pe pereti, oral de nota 20. Daca ai chef de vorba e o prezenta cel putin placuta. Locatia nu e chiar grozava, dar merge. Am fost de cateva ori si ma mai duc.

Vizitator costy
Reputație: 0
Postat

Din pacate Cryna nu mai este la velour. La telefon raspunde o tipa Alina acum. Daca stiti cum poate fi contactata Cryna si daca mai presteaza scrieti... va rog.

Postat

eu am fost pe acolo dupa comentariile citite de aici chiar azi... si Denisa e o tipa foarte inalta(1.85) si f buna ... RECOMAND! ink nu am incercat show-ul... revin...

Postat

ntamplator am ajuns la acest " salon de masaj erotic", si am fost destul de deceptionat. In primul rand termenul de masaj nu are nici o legatura cu ce se petrece acolo, este bordel in toata regula. Cand am ajuns acolo am specificat ca doresc doar un masaj erotic, moment in care fata ( Ana o chema) a fost foarte surprinsa si mi-a zis ca rar se intampla sa ceara cineva asa ceva. Pe linga asta habar nu avea cu ce se mananca masajul pe care nu-l fac decat topless si dureaza juma de ora in care te freaca pe spate si iti face o laba. In rest numai de bine despre salon, fetele sunt ok, daca vrei sa dai un oral sau un scurt recomand cu caldura.

Postat

Ana nu mai e acolo si oricum nu m-a interesat masajul niciodata. In schimb e o fata noua, Irina care face fin orala (+ 50lei) si ii place rau ceea ce face... si face show cu ALina pt o ora(600lei) care merita incercat macar o data.. sunt 2 fete nebunatice, cu experientza in domeniu....

Postat

loomeee-loome... sunt mai nou pe acolo pe la velour 2 fete GEMENEEEE.. foarte haioase si chiar te fac sa te simti bine... merita sa incerci.. mai ales show-ul merita toti banii, dar si separat... nu au sanii f mari, sunt slabutze, arata ca in poze. dar sunt foarte dragute, curate si ... trebuie neaparat sa le incercati!!!

Postat

Am fost si eu acum 2 saptamani. In primul rand vreau sa spun ca nu e salon de masaj ci de futut. Am luat-o pe Roxana.250 ron oral si normal fara anal, fara COF/CIM. Oral neprotejat.Roxana este... ok dar atat. Nu are cine stie ce tehnici dar compenseaza la corp. In concluzie: de revenit dar nu neaparat la Roxana.

Postat

am fost aseara la velour...nu e cine stie ce...o scara comunista...ap e ok...cam grabite...trebuie sa respecti ora la care te anunti...blonda nu e cea din poze...arata bine dar nu se implica...azi ma duc sa vad cum e cu gemenele...revin cu commm

Postat

Merg acolo de aproape un an si tot timpul m-am simtit foarte bine. Locul e situat intr-o intersecte mare si totul e curat . Am fost azi si nu mai sunt gemenele(nu stiu sa spun de ce nu mai lucreaza acolo, dar le-am cunoscut si chiar erau gemene). Eu ma intzeleg f bine cu Lorena si cu Roxana. si le recomand... (preturile sunt chiar acceptabile si chiar merita si mai mult). Nu am de zis decat de bine...

Postat

Vad ca s-a redeschis Velurul... Eu m-am simtit intotdeauna bine acolo..., si cu gemenele si fara ele... chiar daca in ultima vreme inainte de inchidere se cam deteriorase atmosfera. Ma duc zilele astea sa verific ce e pe acolo si dau de veste.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...