Sari la conținut

Buna

Alisa

Postări Recomandate

• Oras:Targu-jiu

Buna scz daca deranjez cu anuntul meu nu ma pricep asa de bine sa public pe situl acesta dar sper sa fie ok ....as dori sa vin la voi in oras pentru cateva zile ma poate ajuta cineva cu zona unde este ok pentru munca ....multumesc zi frumoasa 😘😘

Link spre comentariu
Vizitator daniel031285
Reputație: 0
Acum 57 minute, Alisa a spus:

Nu sunt in pitesti cand o sa ajung o sa las doar am intrebat de zona multumesc 

ok nr ca nr dar macar servicii si preturi ai putea sa zici si o poza sa stim daca te asteptam cu nerabdare sau nu

Link spre comentariu

Buna de vineri o sa fiu in orasul vostru este 150 finalizarea 250 ora ...servici normale oral in functie de igena finalizare doar corporala sex intre sani ....0769419822...pentru ca sunt pentru prima data in romania si pe situl acesta.nu stiu sa postez poze scuze 😬 anuntul o sa il gasiti de vineri pe publi24 cu numele Aliss pozele sunt reale pupici 😘😘  zi frumoasa 

Link spre comentariu
Vizitator Apache777

Poze nu ai cum sa pui deocamdata decat daca rogi pe cineva cu cont premium sa te ajute.

Când iti apare anunțul pune link-ul aici, ca aia poți, iti dai seama ca nu sta nimeni sa caute aliss pe publi, atata lucru poti sa faci, sa pui un link.

Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina
Chiar acum, daniel031285 a spus:

Baieti se pare ca nu e pt prima oara in Romania asa cum zice am bagat pe google nr si am dat de asta

Acu' si cu tine!

Link spre comentariu
Vizitator daniel031285

dupa ce ca o da in duverse cu prima oara in tara o arde aiurea si cu pretul 150 e cam mult am mai scris si la alte topicuri pt ca asta e adevarul drept dovada ca am fost la Anna cea cu nr 088 la final pe 100 fin si a fost foarte ok si alt exemplu Rebeca Reby sau cum are tipa aia plinuta si la 150 fin s au vaitat baietii deci despre ce vorbim asa ca degeaba vine "pt prima oara" ca nu renteaza 150 bafta

Link spre comentariu

Da sunt prima data in romania am mai muncit 3 zile in severin si 5 zile in sibiu iar la voi in pitesti nu am fost niciodata .iar despre rebecca sau anne cum spune cineva mai sus este colega mea asa ca .....na fiecare cu parerea lui .zi frumoasa 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
La 19.04.2021 la 14:35, Alisa a spus:

Nu sunt in pitesti cand o sa ajung o sa las doar am intrebat de zona multumesc 

un post cu linkul dupa publi cu pozele te rog, o seara frumoasa !

• Like 2
  • Minus 1

” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..”

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...