Sari la conținut

striptease

crina

Postări Recomandate

Postat

Nu am incercat, dar ne-am mai prostit ca sa zic asa. Dar am fost la striptease masculin, la striptease masculin mi-ar placea sa merg, mai invat ceva miscari daca vreodata voi avea de gand sa fac asta pentru prietenul meu.................

Postat
DAAA si e foarte incitant...Daca la inceput am zambit...cand m-am prins si eu in joc a iesit
Eu sunt mai plinutza de felul meu si acuma "felul" meu s-a cam mai ingrasat :D:D dar de asta nu am eu nici o taina, ii fac dragului meu sotior striptease cand ma apuca cheful si daca el nu are inainte, va asigur ca ii vine pe parcurs,...Oricum nu pot sa stau serioasa , ma bufeneste rasul si mereu o iau cica de la inceput :D:D:D
Postat

Nu tot ceea ce vedem in filme este sanatos . De ce trebuie sa facem ceea ce fac 'domnisoarele' care nu vor sa faca altceva ?Putem sa il intampinam pe sotior in dormitor cu bratele deschise, spunandu-i ceva frumos, mangaindu-l...de ce sa facem asa ceva ?Nu suntem niste femei care imita cele vazute prin filme, este bine sa fim UNICE, fiindca asa am fost create.Esti UNICA draga mea ! Iubeste frumos ! Iubeste curat ! Si, sigur cel care te doreste va vedea ca tu nu vrei sa fii asemeni celorlalte !

Postat
Nu tot ceea ce vedem in filme este sanatos . De ce trebuie sa facem ceea ce fac 'domnisoarele' care nu vor sa faca altceva ?Putem sa il intampinam pe sotior in dormitor cu bratele deschise' date=' spunandu-i ceva frumos, mangaindu-l...de ce sa facem asa ceva ?Nu suntem niste femei care imita cele vazute prin filme, este bine sa fim UNICE, fiindca asa am fost create.Esti UNICA draga mea ! Iubeste frumos ! Iubeste curat ! Si, sigur cel care te doreste va vedea ca tu nu vrei sa fii asemeni celorlalte ![/quote']Draga mea, eu nu incerc sa copiez si sa imit pe nimeni. Ma simt eu bine , si se simte bine si SOTUL meu, care e treaba?E sotul meu !!! Si daca ii fac un numar de striptease nu inseamna ca il iubesc "MURDAR
Postat

am incercat .. si vreau sa zic k e chiar misto ..mai ales cand vezi k iti iese si arde dorinta in ochii lui ... te simti dorita

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
eu nu am incercat inca...dar nu-i o idee rea
merita sa incerci :):P:P

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...