gyo_77 Reputație: 2327 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2014 "Sexy si dulce cu un chef nebun de sex, imi plac fanteziile, provocarile, ador sexul total, te astept la mine pentru a ne simti bine impreuna!"
danieldan87 Reputație: 22 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 18, 2014 ???
senya_g Reputație: -516 Postat Ianuarie 20, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 20, 2014 Tarif ora 140 lei,iar pe finalizare 70 sau 100 leiLocatie:Institutul de Marina,in urma convorvirii telefonice pot zice ca vocea mi se pare cunoscuta
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 20, 2014 cred ca este alexandra! 2
danieldan87 Reputație: 22 Postat Ianuarie 20, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 20, 2014 Ofera SEX TOTAL 140/h si 80 numarul la institut se prezinta k numele de lavinia!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 20, 2014 eu cred ca nu gresesc spunand, reiterand de fapt, ca este fata de aici: http://nimfomane.com/forum/topic/14959-alexandra-colega-cu-timisoreana-0764784282/ 3
cristicalinescu Reputație: 143 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 23, 2014 Corect
incaltat Reputație: 76 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 23, 2014 Salutari,Vizitat d-soara acum cateva zile, chiar daca nu obisnuiesc sa ma aventurez la dameze ce percep un tarif mai mic de 100 lei/finalizare. Locatia o dezavantajeaza enorm,o casa situata undeva pe o straduta perpendiculara pe str. Baba Novac (in spatele Inst de Marina). Ajuns in zona, am sunat-o si m-a directionat catre imobil, de fapt camaruta in care s-a desfasurat actiunea propriu-zisa Parca eram undeva la tara...In fine. Ca aspect, in jur de 1,63-1,65 fata comuna, sani lasati, abdomen inestetic. - Nota 6Atitudine si comportament foarte ok - Nota 9GFE - 8,5, incearca sa te faca sa te simti confortabil, i-am sugerat sa poarte contumatia din poze si s-a conformat. Oral 7, ceva atentie la zone, insa nimic special.Normal 8, am incercat doar mama iedului, ceva contre si finalizat repejor.Locatia; 5, baia n-am vizitat-o.Anal nu m-a interesatDe recomandat pentru un fast-fuck, pentru cei mai pretentiosi nici nu poate fi vorbaTarif; cred ca 80 lei/finalizarea, probabil in acest pret este inclus si analulNumai bine! 9
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 24, 2014 @ incaltat sau oricare alt coleg, puteti sa confirmi ca este fata care isi spunea alexandra din topicul care l-am atasat mai sus? nu as vrea sa incepem un nou topic despre aceeasi fata!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Ianuarie 24, 2014 si eu te-as ruga sa mentionezi daca mai are o colega micuta de statura si cu tite barosane.in cazul asta avem de-a face cu timisorencele.
incaltat Reputație: 76 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 24, 2014 Obi, John,O colega are sigur, n-am vazut-o pentru ca era in camera cealalta. Inainte de actiune a deschis o ușă si si-a intrebat prietena : Iubita, mi-a vazut cumva plasa? Nu cred ca v-am fost de mare ajutor...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Ianuarie 25, 2014 ba da , e posibil sa ne fi fost, daca a doua fata , iubita, este iasmina, avem de-a face cu timisorencele carae au activat asta vara in zona cazino.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum