oyster123 Reputație: 7 Postat Martie 2, 2022 Oras:homeless Oras:homeless Postat Martie 2, 2022 Banii alocati pentru curve poate e mai bine sa fie redirectionati aici. Chiar va mai arde de futut zilele astea?! https://help.unicef.org/ukraine2022 P. S. Nu o sa moara de foame curvele daca nu le viziteaza nimeni cateva zile 2
makavelli100 Reputație: 31 Postat Martie 2, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 2, 2022 Salut, Eu nu pot.. 1 data la saptamana trebuie sa mi tratez pula cu ceva nou/strain pentru a-mi intretine relatia de acasa.. fara mustrari de constiinta si alte chestii care nu isi au rostul,iar cu Ucraina plm sper sa apara pe publi si ceva ucrainesc de calitate. o zi frumoasa va doresc! Numai bine 1 1
filipcozma Reputație: 726 Postat Martie 2, 2022 Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Postat Martie 2, 2022 7 hours ago, oyster123 said: Banii alocati pentru curve poate e mai bine sa fie redirectionati aici. Chiar va mai arde de futut zilele astea?! https://help.unicef.org/ukraine2022 P. S. Nu o sa moara de foame curvele daca nu le viziteaza nimeni cateva zile Mai sunt si alte conturi colegu, esti slab informat. ( bineinteles ca nu orice cont de aiurea deschis de un baiat destept - sunt doua conturi de Suceava/Maramures verificate) La intrebarea daca imi mai arde de futut, iti raspund ca la oferta de acum am o singura curiozitate majora Publi si una plecata care mai apare cand si cand. Dar sa stii ca treaba cu contu daca nu vine din inima , nu vine deloc. Adica nu stiu daca vine prin publicitate asta.
oyster123 Reputație: 7 Postat Martie 2, 2022 Oras:homeless Oras:homeless Autor Postat Martie 2, 2022 Nu e reclama. E doar un exemplu, poti dona in orice cont atata timp cat este legitim. Banuiesc ca sunt si oameni care incearca sa profite de situaţia asta 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum