Sari la conținut

20 ani

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat
Acum 10 ore, arkanas a spus:

da, stii ceva de ea?

Am vb cu ea pe whatsapp, cerea 300 finalizarea și 500 ora, total, dar doar dimineața până în 11 și după 21 seara .

Mi s-a părut ciudat de tot programul și adresa era suspecta, pe str. Lunga, mi-a trimis 3 poze, arata bine de tot în poze, da erau făcute în studio, preau editate, asa ca am zis pas.

• Oras:Slobozia
Postat
Acum 11 ore, Iepurila84 a spus:

Am vb cu ea pe whatsapp, cerea 300 finalizarea și 500 ora, total, dar doar dimineața până în 11 și după 21 seara .

Mi s-a părut ciudat de tot programul și adresa era suspecta, pe str. Lunga, mi-a trimis 3 poze, arata bine de tot în poze, da erau făcute în studio, preau editate, asa ca am zis pas.

nu e ciudat programul, asa mi-a zis si mie. Nu e de meserie, are alt job, asta o face pe langa. Adresa eu zic ca e ok, probabil casa in chirie. Eu nu am mers din alte motive, eram curios daca a fost cineva si merita banii. Dar cu siguranta nu merita 500, viseaza cai verzi pe pereti si de abia asteapta sa pice vreun prost

Postat
Acum 1 oră, arkanas a spus:

nu e ciudat programul, asa mi-a zis si mie. Nu e de meserie, are alt job, asta o face pe langa. Adresa eu zic ca e ok, probabil casa in chirie. Eu nu am mers din alte motive, eram curios daca a fost cineva si merita banii. Dar cu siguranta nu merita 500, viseaza cai verzi pe pereti si de abia asteapta sa pice vreun prost

Da, nici eu nu m-as risca, o sa mai iau legătura cu ea sa vad dacă vrea la finalizare150-200 fără anal, cu analul am mai avut situații în care după ce plătești,  ca e prea mare, ca e prea groasa și iese cu scandal, asa nici nu o cunosc pe fata, nici nu știu ce poate.

Revin .

Postat
1 oră în urmă, Iepurila84 a spus:

Da, nici eu nu m-as risca, o sa mai iau legătura cu ea sa vad dacă vrea la finalizare150-200 fără anal, cu analul am mai avut situații în care după ce plătești,  ca e prea mare, ca e prea groasa și iese cu scandal, asa nici nu o cunosc pe fata, nici nu știu ce poate.

Revin .

eu zic sa nu incerci ca te blocheaza, face ca toti dracii daca sunt bani putini 🤣🤣🤣. Mie mi-a cerut 1000 ora, apoi oferta la 500 🤣🤣🤣🤣

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat
La 27.04.2023 la 11:16, urby007 a spus:

Nimeni nici o informatie ?

Nimic informatii ?

Postat
Acum 13 minute, urby007 a spus:

Nimic informatii ?

daca dispui de 500 poti merge si ne spui si noua cum a fost. Eu zic ca e ok mai ales ca nu e de specialitate dupa cum afirma ea si o face din placere sau pt bani

• Oras:Romania
Postat
La 30.04.2023 la 13:20, arkanas a spus:

daca dispui de 500 poti merge si ne spui si noua cum a fost. Eu zic ca e ok mai ales ca nu e de specialitate dupa cum afirma ea si o face din placere sau pt bani

Dacă se aliniază planetele merg mâine și revin cu recenzie, 500 cu anal, cim, înghițire, squirt.... băgăm o fisa și vedem ce iese.

Postat

Am bifato eu de 2ori.. E ce trebuie, are pierce  în sfarcuri..tinerica, locația e puțin ciudata (pe la case și dupăia trebuie sa urci la o camera dintr-o casa...)

Postat
Acum 1 minut, capul a spus:

Am bifato eu de 2ori.. E ce trebuie, are pierce  în sfarcuri..tinerica, locația e puțin ciudata (pe la case și dupăia trebuie sa urci la o camera dintr-o casa...)

O recenzie cu toate detaliile ?

Postat

Pff îmi ceri mult.. Ca lucrez.. Ai ca încerc

Comunicare wazupp e cam greoaie adică o prinzi mai rar.. Ești norocos dacă o prinzi..dacă ești însurat vezi ca îți mai răspunde și peste 2..3 ore ai grija 

Locație  undeva pe strada lunga la o casa , ți am spus ca e puțin ciudat dar în schimb surpriza., o tinerica drăguță care vorbește frumos și este amabila și pro client..

Am optat un oral care a fost adânc cu atenție la sateliți executat perfect, după care capra 10 min maxim sa zic la care am și capitulat.Eu o sa mai bifez, se mulează pe gusturile mele acum ști cum e gusturile nu se discuta..nu prea le am cu descrierile dar sper sa te ajute.. Eu zic ca nu o sa îți para rău.

Postat
Acum 2 ore, capul a spus:

O recenzie cu toate detaliile ?

Postat

Eu zic pas.... mi-a confirmat ca face și normal neprotejat pentru ceva extra. Pentru mine e de evitat.

Postat
1 hour ago, claudiu2510 said:

Eu zic pas.... mi-a confirmat ca face și normal neprotejat pentru ceva extra. Pentru mine e de evitat.

Wow nu știam asta, deci e pas și pentru mine deacum....

Postat

Misto tipa nimic de zis, la 500 ora și serviciile detaliate e ok dar la normal neprotejat extra.... wtf 

Postat

probabil ca o face pt bani multi daca e dispusa la normal neprotejat

Postat

Nu vreau să bag mana in foc pentru ea , dar eu când am cerut detalii nu a specificat nimic despre normal neprotejat.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...