Sari la conținut

Crasna/Varianta

Postări Recomandate

Postat

In ultimele 2 saptamaini e o tanti la Crasna in giratoriu o domnita ,arata binisor.100 lei nr sau 400 sa o aduci acasa,tre sa o duci inapoi.

Si pe langa Safir pe varianta mai apar cand si cand niste domnite.Tot 100 lei nr.

• Oras:Roman
  • Oras:Roman
Postat

Unfortunately she wasn't at the roundabout today - I hung around for about half an hour but no sign of her. 

Din păcate, azi nu a fost la sensul giratoriu - am stat aproximativ o jumătate de oră, dar nici urmă de ea.

Postat

Salutare grup , pe varianta maine e prezenta tipa , e o femeie la vreo 40 de ani , mai ciocolatie asa la piele , dar cu servicii bunisoare fata de ce prezintă vasluiul , ca tarife cere 150/300 ,si face si oral neprotejat si finalizare orala parca .

Normal doar protejat iar de anal nu stiu ,am uitat sa intreb .

Spor la ciocane .

Daca e ,o sa o intreb si de numarul de telefon ,sau intrebati voi daca merge cineva maine la ea..

• Oras:Iasi
Postat

Mai știți ceva de tipa de la Crasna? nu am mai văzut-o prin giratoriu, chiar facea un oral foarte bun!

• Haha 1
  • Telefon: 0743647223
Postat
La 15.09.2024 la 15:05, anrod a spus:

Salutare grup , pe varianta maine e prezenta tipa , e o femeie la vreo 40 de ani , mai ciocolatie asa la piele , dar cu servicii bunisoare fata de ce prezintă vasluiul , ca tarife cere 150/300 ,si face si oral neprotejat si finalizare orala parca .

Normal doar protejat iar de anal nu stiu ,am uitat sa intreb .

Spor la ciocane .

Daca e ,o sa o intreb si de numarul de telefon ,sau intrebati voi daca merge cineva maine la ea..

Ai reușit sa faci rost de numarul de telefon?

Postat
Acum 17 ore, asdandrei a spus:

Ai reușit sa faci rost de numarul de telefon?

Da ,doar ca mie nu mi-a mai raspuns . Da un mesaj inapoi daca mai activeaza. 

0740370269

Postat
La 28.09.2024 la 14:47, anrod a spus:

Da ,doar ca mie nu mi-a mai raspuns . Da un mesaj inapoi daca mai activeaza. 

0740370269

Este valabil. Am vorbit cu ea.

Reputație: -26
Postat
Acum 13 ore, asdandrei a spus:

Este valabil. Am vorbit cu ea.

Doar ai vorbit sau te-ai si bucurat de prezenta ei ?

Lasa si tu pentru curiosi o recenzie .

Postat
Acum 12 ore, anrod a spus:

Doar ai vorbit sau te-ai si bucurat de prezenta ei ?

Lasa si tu pentru curiosi o recenzie .

Doar am vorbit. Mai exact alaltaieri și era în zona vulcanizarilor. Nu am avut masina disponibila dar urmează sa ma vad cu ea zilele astea și revin cu recenzie.

• Oras:Onesti
  • Oras:Onesti
Postat

Dar vreo locație mai de Doamne ajută, cu ceva cât de cât normal, nu știe nimeni? E jale cu năpârcile alea de la Alex&Geo, Q-uri și Metro pizza !

Postat
Acum 3 ore, Cifutz a spus:

Dar vreo locație mai de Doamne ajută, cu ceva cât de cât normal, nu știe nimeni? E jale cu năpârcile alea de la Alex&Geo, Q-uri și Metro pizza !

La q uri este una matura, era ok la început dar acum fura curent maxim și cere și.bani multi. Zice ca ia atât ca s au scumpit toate, ea fiind "plătitoare "de taxe și impozite in vise.😅😅

Postat
La 02.10.2024 la 11:00, asdandrei a spus:

Doar am vorbit. Mai exact alaltaieri și era în zona vulcanizarilor. Nu am avut masina disponibila dar urmează sa ma vad cu ea zilele astea și revin cu recenzie.

Cioara de care zici tu e doar pusa pe făcut bani, nu are locație, cere 400 de lei sa vii la barlad ca pentru 200 300 nu iese ea din casa și sa te duci cu ea prin pădure ca nu are locație iar în barlad la ea nu e disponibila, e discreta ..daca o refuzi îți dă și bloc și e irascibila ..foame de bani ..nu o recomand ..pare pe făcut bani și atat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...