todixxx Reputație: 246 Postat Decembrie 18, 2025 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 18, 2025 Hai salut baieti,cu ani de zile in urma a fost organizata o iesire(intalnire a membrilor din zona)la vremea aia am participat eu,inca doi membri care din pacate in momentul de fata nu mai sunt activi si venise chiar si doua membre,daca tot impartasim aceasi pasiune,hai sa ne organizam si sa iesim la un pahar,mai socializam,povestim,radem,glumim,ce parere aveti? 2
JeanBaptiste Reputație: 58 Postat Decembrie 18, 2025 Oras:Gaza Oras:Gaza Postat Decembrie 18, 2025 Cred ca e o problema cand oamenii vor să rămână anonimi și e posibil sa mai fie si o diferență de varsta mare intre membri.
alexanderklimk Reputație: 2526 Postat Decembrie 21, 2025 Oras:Unde-i bine! Oras:Unde-i bine! Postat Decembrie 21, 2025 Bună idee! Care vine cu nevasta, facem chetă și-i plătim consumația.
L1viu Reputație: 951 Postat Decembrie 21, 2025 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 21, 2025 La 18.12.2025 la 11:18, todixxx a spus: Hai salut baieti,cu ani de zile in urma a fost organizata o iesire(intalnire a membrilor din zona)la vremea aia am participat eu,inca doi membri care din pacate in momentul de fata nu mai sunt activi si venise chiar si doua membre,daca tot impartasim aceasi pasiune,hai sa ne organizam si sa iesim la un pahar,mai socializam,povestim,radem,glumim,ce parere aveti? Si nu s-a lăsat cu un gang-bang dupa? 😁🤔🫣
todixxx Reputație: 246 Postat Decembrie 22, 2025 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Decembrie 22, 2025 Acum 17 ore, L1viu a spus: Si nu s-a lăsat cu un gang-bang dupa? 😁🤔🫣 Ar fi fost frumos,insa suntem cu vreo 50 de ani in urma ca mentalitate coparativ cu cei din vest sa ajungem la asa ceva 1
plutonieru Reputație: 100 Postat Decembrie 27, 2025 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 27, 2025 Cum ar fi sa facem o ieseala si sa te intalnesti acolo cu un cumnat sau ceva de genul? 🤣🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum