Sari la conținut

Am.plecat

Postări Recomandate

• Alexandrap a schimbat titlul în Am.plecat
Reputație: 2777
  • Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures
Postat

Alte topice ale fetei:

• Like 2
  • Oras:Craiova
Postat

Buna dimineața  am.ajuns la voi Astăzi  voi lucra doar cu 5 programari ORAL SI ANAL 200 FINALIZARE  DRAGILOR  😘🥰

IMG-20260107-WA0032.jpg

IMG-20260107-WA0034.jpg

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Cei care mi-au scris si nu am răspuns  va rog sa ma contactați voi ca eu nu vam răspuns casa nu va creez probleme 

Postat

Buna dimineața iubiții mei disponibila  servicile dunt la fel ca ieri oral si anal 200

• Oras:Romania
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am discutat cu ea și a spus că oferă "Puțin oral, puțin anal" la 200 lei, așa cum a scris și azi dimineață dar a uitat să treacă cuvântul "puțin"

În semnătură apare "oral neprotejat in funcție de igena ❤️  normal  Si anal doar protejat 200 finalizarea 400 h"

Cred că e pusă pe repede înainte! 

Nu trebuie să luați de bun sfatul meu!

Este strict o părere personală care îmi aparține!

Postat

Buna am pus ca fac oral si anal pentru ca sunt la menstruație nu am spus ca este putin timpul acordat  la o finalizare este de 30 de minute in care 15 minute pot fii oral si 15 anal pana imi trece menstruația Dasta fac deac oral si anal nu ca su t pe repede inainte ci e a fost la mn stie ca eu nu spun ca altele hai mai ai mult hai iti vine nu stau cu ochii oe ceas   TE PUP SEARA BUNA 🥰😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 58 minute, Alexandrap a spus:

Buna am pus ca fac oral si anal pentru ca sunt la menstruație nu am spus ca este putin timpul acordat  la o finalizare este de 30 de minute in care 15 minute pot fii oral si 15 anal pana imi trece menstruația Dasta fac deac oral si anal nu ca su t pe repede inainte ci e a fost la mn stie ca eu nu spun ca altele hai mai ai mult hai iti vine nu stau cu ochii oe ceas   TE PUP SEARA BUNA 🥰😘

🤢🤮

Puteeeeee

Nașpa că faci aceste servicii la menstruație 

Și nu ai amintit că ești la STOP când am vb.

• Like 1
  • Haha 1
  • Confuz 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Alexandrap a spus:

Casa ma fac înțeleasă  ca nu grăbesc pe nimeni !!!!

Singura ta recenzie pozitivă care am găsito și eu

• Oras:VEST
  • Oras:VEST
Postat
La 16.01.2026 la 17:58, Alexandrap a spus:

Ma băteam gândul să te vizitez, dar zic pas!🤢

Cum să mai și zici ca lucrezi când ești la menstruatie 🤦🏻‍♂️

Spor la clienți!😂

• Confuz 1
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat
Acum 3 ore, xRVGx a spus:

Spor la clienți!😂

Daca  ai sti  tu cate lucreaza la  menstruatie . Doar ca  aici  ai un caz   fericit  care isi asuma  si  ofera  servicii  extra  in  locul  NP..

• Like 2
  • Inimioara 2
Postat
Acum 3 ore, gigicontra1 a spus:

daca  ai stu  tu cate lucreaza la  menstruatie . doar ca  aici  ai un caz   fericit  care isi asuma  si  ofera  servicii  extra  in  locul  NP..

EXACT  Ceea ce nu prea înțeleg unii oameni ca  sunt persoane  care  le place sa fi asumata și mai mult le place oral si anal decât normal CEI CARE au fost la mn o pot spune ca nu sa întâmplat  nimic cât am lucrat cu oral si anal    dar daca ei nu vor sa se expună pe forum nu este vina mea.  

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, xRVGx a spus:

Spor la clienți!😂

Ok Oricum sunt fete care nu zic asta    Eu măcar am fost asumata și transparenta ! Apreciați măcar atât 🚫

• Like 2
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare