razzyfunik Reputație: 11 Postat Ianuarie 10, 2011 Postat Ianuarie 10, 2011 BRUNETA Monica 23 de ani sexy si pasionala, poze reale 100 % te invit in cuibusorul meu de nebunii pentru o ora de pasiune si extaz, oral neprot. cu fin., 69, normal, cunilingus, locatie centralaayda ,19 ani ,pustoaica sexy si pasionala ,reala 100% ,te invit la mine pentru o ora de vis cu 2 finalizari ,oral neprot cu finalizare ,69 ,normal ,cunilingus ,body masaj ,locatie centralastiti ceva de ele?
black Reputație: 757 Postat Ianuarie 10, 2011 Postat Ianuarie 10, 2011 BRUNETA Monica 23 de ani sexy si pasionala' date=' poze reale 100 % te invit in cuibusorul meu de nebunii pentru o ora de pasiune si extaz, oral neprot. cu fin., 69, normal, cunilingus, locatie centralaayda ,19 ani ,pustoaica sexy si pasionala ,reala 100% ,te invit la mine pentru o ora de vis cu 2 finalizari ,oral neprot cu finalizare ,69 ,normal ,cunilingus ,body masaj ,locatie centralastiti ceva de ele?[/quote']Stiu doar ca locatia e undeva pe Nerva Traian....draguta pustoaica cu ochii albastrii..
nicu001 Reputație: 1 Postat Ianuarie 10, 2011 Postat Ianuarie 10, 2011 La monica am vrut sa ma duc si eu, insa cand am ajuns acolo am dat peste o boccie. Nu zic ca nu ar fii ea, seamana la corp cu tipa din poza, se poate sa fie ea, dar are o fata.....Sunt mai multe in apartament, vreo 3-4 asa ca ai de unde alege. Am vazut una mai micuta draguta cand plecam. Eu am fost cu o fata mai plinuta, insa nu stiu daca o mai gasesti si nici cum o cheama nu mai tin minte....daca faci o mica investigatie la gasesti pe toate care presteaza pe net. Sunt mai multe fete cu acelasi numar.100 ron ora
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum