Sari la conținut

0751902676

Vizitator Cautatorul

Postări Recomandate

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

SALUT! Sunt o brunetă drăguţă, finuţă şi sexi. Am 1.70/55/kg, 26 ani, sunt bucovineancă şi stau în Iaşi. Ofer companie d-lor generoşi. Am loc. Te aştept! tel 0751902676.Acsta e anuntul... acum review-ulLocatia e pe Alexandru cel Bun (nefiind iesean nu pot preciza exact unde, oricum este imediat dupa o pasarela unde este si o biserica mare). Apartament saracacios cu mobila din anii 70... despre dus nu poate fi vorba, in baie este o cada unde era un lighean cu rufe puse la inmuiat.Descriere fizica: cred ca are peste 30 de ani... sanii medii dar moi si usor lasati. Are burtica si soldurile mult mai mari decat ar fi normal(posibil sa fi slabit fortat de la vreo 80kg)... fundul prezinta vergituri...Tarife: 80 ron o+n ambele protejate sau 100 ron cu o neprotejat+nAm ales varianta de 100: oralul a fost neprotejat dar sincer nu am simtit nimic.... s-a ajutat foarte mult de mana, a linspenisul de vreo 2 ori si gata. Normalul a inceput cu ea deasupra, nimic spectaculos. Am trecut in pozitia clasica, unde parea ca se excita dar iarasi nimic deosebit. Am incheiat cu doggy, la fel, nimic spectaculos...In concluzie: nu recomand, oricum eu nu voi reveni...

Postat

vis-a-vis de biserica, spre Minerva, este un bloc lung, Daca nu ai mai fost te cheama in fata la un petshop. intrarea e in spate, a XX scara, iti spune la tel nr la interfon si urci la et.XX. Confirm mobila si cada din anii 80, tousi e bine ca are baie. Fata are 30 si un pic, are sfarcurile f proeminente, probabil de la alaptat, e draguta la fata, dar nu se implica deloc. Tariful e acelasi dar exista si optiunea numai oral la 50 lei, dar ea nu se va dezbraca in acest caz. La normal mi s-a parut f larga, nu am facut decat misionar, am rugat-o sa finalizam oral din aceasta cauza. E de recomandat doar pentru a mai bifa o fata, altfel nimic spectaculos, cum spunea si Cautatorul. Informaţile foarte detaliate cu privire la lăcaş se obţin doar la telefon. http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/nono.gifThis post has been edited by Prafuit

Postat

sunt florin777iasi si caut o fata blonda care avea intalnire in fata la filarmonica iasi si mergeam la casa bucovineana.astept relatii.cica era studenta super fata

Vizitator scorpionul007
Reputație: 0
Postat
sunt florin777iasi si caut o fata blonda care avea intalnire in fata la filarmonica iasi si mergeam la casa bucovineana.astept relatii.cica era studenta super fata
salut florine si eu o stiu pe fata inalta ....aveam ultima data anul trecut un nr de vodafone de la ea...de atunci nu am mai dat de eaasteptam vesti de la psiholoaga noastra cea draga ;)

Postat

Am fost si eu la ea e detsul de nasoala cica are 26 ani dar pare de vreo 33, oral destul de slab nu s eprea implicat iar la normal e foarte larga. Nu recomand.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare