Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

trans in devenire reala,serioasa,discreta.experta in arta sexului ofer companie intima domnilor generosi si pretentiosi satui de falsuri.iti pot oferii sex ora si anal,masaj erotic si de relaxare la un pret de 150 lei ora.locuiesc singura intr-un apartament foarte curata si cocet asa cum se vede in poze.Garantez realitatea pozelor facute in locatia mea .daca nu sunt eu in poze returnez de 10 ori pretul cerut de mine.pupici!                                                             POZE REALE 100%

post-121715-0-80434700-1431346741_thumb.jpg

post-121715-0-33442100-1431346752_thumb.jpg

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bine ca mi am luat pastila de inima inainte sa intru pe acest thread... uhhh...

• Oras:Bucuresti
Postat

Cica daca nu e el in poze returneza de 10 ori... pai cine draq ar indrazni sa conteste?

• Oras:Trei ori trei
  • Oras:Trei ori trei
Postat

Bai ia terminati ce inseamna caterinca asta , Jean Constantin este cel mai mare actor romales :))) deci Te iubim janeee !!!

Postat

Esti foarte buna , arati bine ,esti perfecta pwntru spalat wc-uri :)

Ai tras o concluzie foarte proasta.

sunt altele care au fata de spalat veceruri.

Postat

Moaca ne moaca conteaza ca sunt reala

adica?poi tu nu observi ca arat mai bine ca multe altele?

uitativa la cele cu poze reale nu la cele cu poze falsefurate de pe anumite siteuri si se dau drept transseuale.multumesc pentru intelegere.

Postat

SUCCESSSSSSS ? =))))))))))) vomiiiit :)))) =)))))))))

Vomita pe mata ca tea cacat prost.

oricum cine comenteaza urat aici sunt invidioasele cu profile false.

de capul vostru sa fie.

Cei ce ma cunosc stiu ca sunt o super printesa sicu bun simt.ADICA ..sunt  PRINTESA ANGELICA.

Postat

Vomita pe mata ca tea cacat prost.

oricum cine comenteaza urat aici sunt invidioasele cu profile false.

de capul vostru sa fie.

Cei ce ma cunosc stiu ca sunt o super printesa sicu bun simt.ADICA ..sunt PRINTESA ANGELICA.

Sa vomiti tu pe MATA ;) ,vezi cum vorbesti ca poate iti pregatesc vro surpriza !bai gay obosit...puta mica ...vrei sa ti largeasca negrii anusul ?vorbeste frumos...esti Printesa P...i COAIEEE ESTI BARBAT...NUMAI ABERA...!
  • Minus 2
Postat

adica?poi tu nu observi ca arat mai bine ca multe altele?

uitativa la cele cu poze reale nu la cele cu poze falsefurate de pe anumite siteuri si se dau drept transseuale.multumesc pentru intelegere.

Intelege si tu...esti oribil de urat ;)
  • Minus 2
  • Membru Premium
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat

Haideti baieti care te incumeti la prima recenzie?  :slap2

Eu cred ca este androgin  :pope

• Inimioara 1

My moral in life is simple, you treat me good and I will definitely treat you better.

Postat

Tranny dotata, virila, reala 100% Activa si Pasiva aspect placut piele catifelata, foarte serioasa si discreta disponibila doar pentru barbatii discreti si seriosi. Vrei ceva de calitate cu forme apetisante. ? Atunci ai gasit persoana potrivita pentu a te bucura de momente unice si anumite fantezii ce vri sa le pui in practica Mai multe detalii la tel. pe whatsapp id mes.  [email protected]

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare