angelicadraguta Reputație: 0 Postat Mai 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 11, 2015 trans in devenire reala,serioasa,discreta.experta in arta sexului ofer companie intima domnilor generosi si pretentiosi satui de falsuri.iti pot oferii sex ora si anal,masaj erotic si de relaxare la un pret de 150 lei ora.locuiesc singura intr-un apartament foarte curata si cocet asa cum se vede in poze.Garantez realitatea pozelor facute in locatia mea .daca nu sunt eu in poze returnez de 10 ori pretul cerut de mine.pupici! POZE REALE 100%
bubleboy Reputație: 97 Postat Mai 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 11, 2015 Ce moaca are sa moara mama lu' bruce-lee ))
pepsy Reputație: 2 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2015 Omg:)) asa ceva.....!!!!
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2015 Esti foarte buna , arati bine ,esti perfecta pwntru spalat wc-uri 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2015 Lăsați mă băiatul în pace 1
angelicadraguta Reputație: 0 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 17, 2015 Ce moaca are sa moara mama lu' bruce-lee ))Moaca ne moaca conteaza ca sunt reala
bubleboy Reputație: 97 Postat August 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2015 Felicitari ca macar ai poze reale da plm frate chiar asa? )
capitanul burcea Reputație: 26 Postat August 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2015 asta e Costin Marculescu sa-mi bag pula 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 18, 2015 Postat August 18, 2015 Bine ca mi am luat pastila de inima inainte sa intru pe acest thread... uhhh...
xulescu89 Reputație: 452 Postat August 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2015 Cica daca nu e el in poze returneza de 10 ori... pai cine draq ar indrazni sa conteste?
cktl Reputație: -5 Postat August 18, 2015 Oras:Trei ori trei Oras:Trei ori trei Postat August 18, 2015 Bai ia terminati ce inseamna caterinca asta , Jean Constantin este cel mai mare actor romales )) deci Te iubim janeee !!!
angelicadraguta Reputație: 0 Postat August 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 25, 2015 Ce moaca are sa moara mama lu' bruce-lee ))moaca ne moaca sunt reala si cu mare succes.
angelicadraguta Reputație: 0 Postat August 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 25, 2015 Esti foarte buna , arati bine ,esti perfecta pwntru spalat wc-uri Ai tras o concluzie foarte proasta.sunt altele care au fata de spalat veceruri.
angelicadraguta Reputație: 0 Postat August 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 25, 2015 asta e Costin Marculescu sa-mi bag pulape cuvantul tau ca sunt Costin Marculescu? jurate!!
angelicadraguta Reputație: 0 Postat August 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 25, 2015 Moaca ne moaca conteaza ca sunt realaadica?poi tu nu observi ca arat mai bine ca multe altele?uitativa la cele cu poze reale nu la cele cu poze falsefurate de pe anumite siteuri si se dau drept transseuale.multumesc pentru intelegere.
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat August 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2015 moaca ne moaca sunt reala si cu mare succes.SUCCESSSSSSS ? ))))))))) vomiiiit )))))))))) 2
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat August 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2015 pe cuvantul tau ca sunt Costin Marculescu? jurate!!Jurate Jurate ...ca n.ai amanateee ))))))))))) 2
angelicadraguta Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 1, 2015 SUCCESSSSSSS ? ))))))))) vomiiiit ))) )))))))Vomita pe mata ca tea cacat prost.oricum cine comenteaza urat aici sunt invidioasele cu profile false.de capul vostru sa fie.Cei ce ma cunosc stiu ca sunt o super printesa sicu bun simt.ADICA ..sunt PRINTESA ANGELICA.
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2015 Vomita pe mata ca tea cacat prost.oricum cine comenteaza urat aici sunt invidioasele cu profile false.de capul vostru sa fie.Cei ce ma cunosc stiu ca sunt o super printesa sicu bun simt.ADICA ..sunt PRINTESA ANGELICA.Sa vomiti tu pe MATA ,vezi cum vorbesti ca poate iti pregatesc vro surpriza !bai gay obosit...puta mica ...vrei sa ti largeasca negrii anusul ?vorbeste frumos...esti Printesa P...i COAIEEE ESTI BARBAT...NUMAI ABERA...! 2
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2015 adica?poi tu nu observi ca arat mai bine ca multe altele?uitativa la cele cu poze reale nu la cele cu poze falsefurate de pe anumite siteuri si se dau drept transseuale.multumesc pentru intelegere.Intelege si tu...esti oribil de urat 2
Membru Premium tony_33 Reputație: 968 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Earth Oras:Earth Membru Premium Postat Septembrie 1, 2015 Haideti baieti care te incumeti la prima recenzie? Eu cred ca este androgin 1 My moral in life is simple, you treat me good and I will definitely treat you better.
angelicadraguta Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 8, 2016 Tranny dotata, virila, reala 100% Activa si Pasiva aspect placut piele catifelata, foarte serioasa si discreta disponibila doar pentru barbatii discreti si seriosi. Vrei ceva de calitate cu forme apetisante. ? Atunci ai gasit persoana potrivita pentu a te bucura de momente unice si anumite fantezii ce vri sa le pui in practica Mai multe detalii la tel. pe whatsapp id mes. [email protected]
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum