criss Reputație: 556 Postat Septembrie 20, 2011 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Septembrie 20, 2011 ELEGANTA SI PASIUNE, o doamna care stie sa se respecte si pentru a avea parte de parteneri deosebiti, trebuie sa fie deosebita. Incitanta, sexi, educata, pasionala sunt caracteristici ce ma definesc, locatie discreta 20 Sep 11:10 0736.046.330 Pret 150LStie cineva ceva de doamna... ince sper ca pozele sa fie reale...nu am mai vazut/calcat niciuna pana acum care sa fie doar buci si tzatze in felul asta
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 20, 2011 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 20, 2011 'criss a spus: ELEGANTA SI PASIUNE' date=' o doamna care stie sa se respecte si pentru a avea parte de parteneri deosebiti, trebuie sa fie deosebita. Incitanta, sexi, educata, pasionala sunt caracteristici ce ma definesc, locatie discreta 20 Sep 11:10 0736.046.330 Pret 150LStie cineva ceva de doamna... ince sper ca pozele sa fie reale...nu am mai vazut/calcat niciuna pana acum care sa fie doar buci si tzatze in felul asta[/quote'] la poza din mijloc apare un "3 P" care ma pune pe ganduri ca ar fi reale pozele cu duduia. De altfel extrem de aratoasa!
Vizitator scrat Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2011 Postat Septembrie 20, 2011 Am ochit si eu pozele astea prin preumblarile mele nocturne prin AT dar ceva imi spune (am un feeling asa) ca sunt false. Doamna arata bine intr-adevar si ar fi de vizitat (mie imi plac maturele voluptoase - si asta este voluptoasa bine, numai tate si buci dupa cum spune si fratele @criss) ... parca era un post pe aici (acum imi aduc aminte) cu un programel de verificat pozele pus de un fratior bine intentionat.GATA - le-am verificat eu, FALSE, apar pe un site sudamerican cu doamna pe un pat, cel din pozele lui @criss.
wizard Reputație: 5 Postat Septembrie 20, 2011 Postat Septembrie 20, 2011 Poze furate si ceva mai vechi. Este Maritza din http://www.mexicanlust.com sau http://www.lotienetodo.com.ar/maritza.htm
criss Reputație: 556 Postat Septembrie 20, 2011 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Autor Postat Septembrie 20, 2011 multzam tovarasi bine fie cu voi toti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum