Sari la conținut

0736046330

Postări Recomandate

• Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

ELEGANTA SI PASIUNE, o doamna care stie sa se respecte si pentru a avea parte de parteneri deosebiti, trebuie sa fie deosebita. Incitanta, sexi, educata, pasionala sunt caracteristici ce ma definesc, locatie discreta 20 Sep 11:10 0736.046.330 Pret 150LStie cineva ceva de doamna... ince sper ca pozele sa fie reale...nu am mai vazut/calcat niciuna pana acum care sa fie doar buci si tzatze in felul astapost-779-133409720445_thumb.jpgpost-779-13340972082_thumb.jpgpost-779-133409720821_thumb.jpg

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat
  'criss a spus:
ELEGANTA SI PASIUNE' date=' o doamna care stie sa se respecte si pentru a avea parte de parteneri deosebiti, trebuie sa fie deosebita. Incitanta, sexi, educata, pasionala sunt caracteristici ce ma definesc, locatie discreta 20 Sep 11:10 0736.046.330 Pret 150LStie cineva ceva de doamna... ince sper ca pozele sa fie reale...nu am mai vazut/calcat niciuna pana acum care sa fie doar buci si tzatze in felul asta[/quote'] la poza din mijloc apare un "3 P" care ma pune pe ganduri ca ar fi reale pozele cu duduia. De altfel extrem de aratoasa!
Vizitator scrat
Reputație: 0
Postat

Am ochit si eu pozele astea prin preumblarile mele nocturne prin AT dar ceva imi spune (am un feeling asa) ca sunt false. Doamna arata bine intr-adevar si ar fi de vizitat (mie imi plac maturele voluptoase - si asta este voluptoasa bine, numai tate si buci dupa cum spune si fratele @criss) ... parca era un post pe aici (acum imi aduc aminte) cu un programel de verificat pozele pus de un fratior bine intentionat.GATA - le-am verificat eu, FALSE, apar pe un site sudamerican cu doamna pe un pat, cel din pozele lui @criss.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...