Sari la conținut

cine e on?

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Îți curge prin vene doar albastru de metil. Dacă o ții în ritmul ăsta, intr-o luna o sa-ți curgă violet de gentiana ;)

:)))) Pace

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Absentaaa! 2! Pace!

Mhhmmm.. nu esti un bun cadru didactic... probabil o sa primesti sancțiuni/pedepse..

Aa, sau.. tu chiar asta vrei..?!?!

Postat

Mhhmmm.. nu esti un bun cadru didactic... probabil o sa primesti sancțiuni/pedepse..

Aa, sau.. tu chiar asta vrei..?!?!

daca ma pedepseste directoarea sunt "hoata" :)))) Pace
Reputație: 52
  • Oras:Mures
Postat

daca ma pedepseste directoarea sunt "hoata" :)))) Pace

Si daca il pune pe omu' de servici sa duca pedeapsa la indeplinire...:)

Postat

Si daca il pune pe omu' de servici sa duca pedeapsa la indeplinire...:)

Mai bine platesc amenda!:))) pace

Postat

Lipsa doua zile.Pedeapsa

vine imediat cipiripi si te pedepseste... :)

Postat

vine imediat cipiripi si te pedepseste... :)

:)))))) Si asa face el pe profesorul! Pace

• Membru Premium
Postat

:)))))) Si asa face el pe profesorul! Pace

acum, na, tu nu faci pe lesbiana, cand tu esti pestisor? fiecare se manifesta dupa posibilitati... :)

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

acum, na, tu nu faci pe lesbiana, cand tu esti pestisor? fiecare se manifesta dupa posibilitati... :)

termina ca ne certam! Nu ma mai acuza, daca nu ai dovezi! Sunt un membru normal, si pestele il mananc! Pace

• Membru Premium
Postat

termina ca ne certam! Nu ma mai acuza, daca nu ai dovezi! Sunt un membru normal, si pestele il mananc! Pace

nu  am de ce sa ma cert cu tine...ce rost are sa ma cert cu o himera? Si daca te acuz, ce? Sue me! Daca un singur membru colorat iti sustine existenta, recunosc ca am gresit, si ma inclin. Dar nu se va intampla asta, si tu o stii foarte bine!

TZIPIRIPI'S BLOG

• Oras:Oltenia Eterna Terra Nova
Postat

Exista,pacat ca mi-a disparut culoarea :P  =))

• Membru Premium
Postat

Exista,pacat ca mi-a disparut culoarea :P   =))

Exista cine? Andreea sau Anne? Te-ai vazut cu amandoua? Sau doar cu Anne?  

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

Eram ironic :)))) ma refeream la "Anne" :-P

• Membru Premium
Postat

Eram ironic :)))) ma refeream la "Anne" :-P

Sunt curios cine ti-a înțeles ironiile. Eu unul nu văd unde e ironia din afirmațiile tale, dar, mă rog...

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

Cipiripi, nu inteleg de ce faci tu pe politistul pe aici. Ti se pare ca cineva este obligat sa-si dezvaluie identitatea? Crezi ca daca esti colorat dupa ce ai jucat fazan este vreo mare realizare care iti permite tie sa te iei de toata lumea? Ti-ai spus parerea, cine a vrut a inteles. Ajunge! Poate e cazul sa mergi din nou in nord. Se pare ca aerul din sud iti provoaca frustrari.

Nu sunt avocatul Annei, dar mi se pare ca a dat o anumita culoare sectiunii Craiova unde oricum nu gasesti mare lucru, nici curve si nici discutii prea elevate.

Fara sa bag mana in foc, cred totusi ca Anne exista. La fel, cred ca ii stiu si profilul de Facebook.

• Membru Premium
Postat

Cipiripi, nu inteleg de ce faci tu pe politistul pe aici. Ti se pare ca cineva este obligat sa-si dezvaluie identitatea? Crezi ca daca esti colorat dupa ce ai jucat fazan este vreo mare realizare care iti permite tie sa te iei de toata lumea? Ti-ai spus parerea, cine a vrut a inteles. Ajunge! Poate e cazul sa mergi din nou in nord. Se pare ca aerul din sud iti provoaca frustrari.

Nu sunt avocatul Annei, dar mi se pare ca a dat o anumita culoare sectiunii Craiova unde oricum nu gasesti mare lucru, nici curve si nici discutii prea elevate.

Fara sa bag mana in foc, cred totusi ca Anne exista. La fel, cred ca ii stiu si profilul de Facebook.

Daca tu atat ai putut intelege, ca mi-am facut punctele de reputatie din jucat " fazan", ce rost mai are sa iti explic mai multe?

Recenzeaza si tu cat am facut-o eu, dupa care te astept la o confruntare de idei...pana atunci pup-o-n cur pe Anne cat vrei tu, si intelege ca am dreptul sa ma comport asa cum consider, si sa contest pe cine vreau!

Poti sa-ti continui discutiile elevate cu ea, daca asta consideri tu elevat :)

P.S. Ia si tu DEX-ul si invata sensul cuvantului frustrat...poate data viitoare il folosesti corect in context.... 

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

Cred ca am folosit cuvantul frustrat exact cum trebuie. Te comporti ca si cand iti lipseste ceva sau ca si cand cineva ti-ar fi luat jucaria, atacand in stanga si in dreapta pe multe alte topicuri in afara de asta.  Asa cum iti spuneam si mai sus, cine a vrut sa inteleaga a inteles. In rest nu trebuie sa-mi explici nimic,nu ma interesezi de nici un fel.

Bafta!

Postat

Poate e cazul sa mergi din nou in nord. Se pare ca aerul din sud iti provoaca frustrari.

:))) Prea tare asta!Pace

• Membru Premium
Postat

nu ma interesezi de nici un fel.

Pe bune? De-aia imi urmaresti activitatea? Ca altfel, de unde ai stii ca atac pe multe alte topicuri? :)

Naspa. Acum chiar sunt frustrat. :)

Hai treci la pupat curu' lesbienei, ca tocmai ce am anuntat-o ca o las în pace. TOT ARE EA O OBSESIE CU PACEA

TZIPIRIPI'S BLOG

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.