jokervs Reputație: 472 Postat August 31, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 31, 2015 Nu face .....
alberto10 Reputație: 49 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Sibu Oras:Sibu Postat Septembrie 3, 2015 Am sunat acum 2 min. Telefonul inchis.Corect ar fi sa comunici pe mesageria vocala orele sizilele cand poti fi apelata. Altfel seriozitate zero.
sukaa Reputație: 34 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 3, 2015 Am sunat si eu ieri la 11:30 si la 15:00 si degeaba ..
iguana3 Reputație: -3645 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 3, 2015 telefon inchis...... 1 2
aishadulce Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Contactaeaza-ma Oras:Contactaeaza-ma Autor Postat Septembrie 4, 2015 Îmi cer scuze pt zilele trecute nu am lucrat am fost plecata azi am revenit va pup și va aștept cu cel mai mare drag
victor83tm Reputație: 442 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 7, 2015 Azi 07.09 am incercat sa sun si eu de cateva ori....tot inchis telefonul.... Draga mea...decide-te te rog ....stai 3 zile...anuta-ne ca sa nu mai incercam ca fraieri.
victor83tm Reputație: 442 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 7, 2015 Salutare.. Dat fiind ca aceasta seara a fost una "superba"...tin sa o impartasesc cu voi.O fac pe topicul domnisoareai pentru ca ea a fost cireasa de pe tort. Deci...incep prin a suna cateva fete...nu raspunde niciuna. Raspunde pana la urma una care imi scuipa un 150 combinat,totul protejat....zic pas...nu mai stiu care este. Dupa asta mai insist...imi raspund domnisoarele din cuibul de la gara.Dat fiind ca acolo am fost la o pustoaica care mi-a placut...intreb de ea...mi-i se confirma ca o gasesc acolo.Ma indrept inspre locatia respectiva.Cand ajung la scara blocului , sun pentru cod....aici ma ia domnisoara cu vrajeala gen : tu ai mai fost pe la noi?-da ...am fost si am ramas la Karinacum arata Karina ?! -micuta slabuta timidapai ea nu mai e in locatie ...dar daca vrei ramai cu mine ...si eu sunt mai micuta slabuta...pula meaimi venea sa o injur ...le vazusem pe restul cand fusesem inainte...dar zic fie...hai sa urc. Zis si facut...urc...o vad pe aceeasi fata high...sau beata...doar ca nu mai purta tocuri...ca sa para mai micuta...zic pas...si plec. Deja ma luara nervii.Ajung iar la hotel ...mai incerc o data la domnisoara mai sus mentionata...surpriza...imi raspunde.Schimba ea un pic preturile...100 RON bucata...150 combinatu....zic ok...fie...tre sa fut ceva ca imi explodeaza coaiele.... Ma duc la Macdonalds...sun iara...imi zice scara...etajul...codul....sun....pulaaaaaaa...nu raspunde la interfon.O sun din nou...incepe ca a primit un telefon urgent si ca trebuie sa plece...ca isi cere mii de scuze si bla bla bla....imi venea sa ii zic cateva...dar nu e vina ei ca am eu ghinion. FRATILOR.....eu m-am hotarat....las fetele astea din Craiova sa le futa pestii lor pana s-or plictisii....eu nici nu mai incerc ca mai mult ma enervez si imi albastresc coaiele aiurea.... Sper sa vi-i se para amuzanta seara mea....mai bine ma duceam intr-un bar...sigur gaseam vreo urata pe care sa o fut.... Revenind la domnisoara sus mentionata ...las la latitudinea voastra aprecierea gestului ei...ei nu ma mai duc la ea nici daca imi trimite invitatie Bafta 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum