zoli100 Reputație: 593 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Cica se va scumpi si pizda... in pula mea Numa aia din pula ta? ...din pulele noastre!!! Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Subiectul e prematur la nastere sau ce? Incerci cu subiect si predicat, chiar daca este mult peste puterile tale?Sincer,cred ca de obicei nu servesti micul dejun. Link spre comentariu
thug Reputație: 209 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Capitala Oras:Capitala Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Intelege cineva ce incearca din rasputeri sa comunice pseudodoamna? Daca da, sa-mi spuneti si mie, va rog. Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Intelege cineva ce incearca din rasputeri sa comunice pseudodoamna? Daca da, sa-mi spuneti si mie, va rog. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Ultima bomba :Oprea,se retrage din orice guvern !!! RUSINICA !!!Stai ca e grele, nu e asa usor/simplu.... cica Poanta l-a propus pe Dusa prim-ministru interimar. Does this ring a bell ??? Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Aici se mai fute cineva? Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 nu uitati de Dobre....trebuie neaparat sa faca parte din noul guvernl-as propune si pe sangre secretar de stat pe probleme de educatie sexuala preventiva in ministerul invatzamantuluipiconu' s-ar putea ocupa de cornu si laptele....ca tot se pricepe....doar ca le va inlocui cu fasolea si ciolanul Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 nu uitati de Dobre....trebuie neaparat sa faca parte din noul guvernl-as propune si pe sangre secretar de stat pe probleme de educatie sexuala preventiva in ministerul invatzamantuluipiconu' s-ar putea ocupa de cornu si laptele....ca tot se pricepe....doar ca le va inlocui cu fasolea si ciolanul si Lana ? 1 Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 nu imi permit sa ma iau de sireturi decat cu golaniiLana e o doamna, nu fi nesimtit Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Nu puneţi miniştri dujmani Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 nu ii puneti dujmani...punetz-ii prieteni sa fure mai cu spor in pula lu no body Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114298 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Aici se mai fute cineva? https://www.youtube.com/watch?v=5qaLdDuJmd8 Link spre comentariu
hodorogule Reputație: 660 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:friends Oras:friends Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Oricum,ambele demisii-nu sunt de onoare,sunt impuse de cetatenii iesiti in strada-cea de onoare trebuia facuta imediat dupa tragedie !!!Si care ar fi legatura intre tragedie si guvern?Partea cea mai naspa e ca traim in tara in care se da guvernul jos prin feisbuc, tara de snobi obsedati de comunisti, care nu realizeaza ca nu exista o dreapta reala, ca toti au trecut prin partidul unic, ante sau post revolutionar.Daca se face ceva se numeste populism.Daca se taie 25% se numeste austeritate necesara.Niste dobitoci,sa ma pis pe ei de generatia feisbuc, mai prosti decat generatia pro iar fata de generatia in blugi niste autentici handicapati.Votati basescu bai masa de manevra analfabeta dar snoaba. 1 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=5qaLdDuJmd8Ce idee mi-ai datP.S ma duc sa dau o muie,resuscitează si tu forumul pană mă intorc Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Si care ar fi legatura intre tragedie si guvern?Partea cea mai naspa e ca traim in tara in care se da guvernul jos prin feisbuc, tara de snobi obsedati de comunisti, care nu realizeaza ca nu exista o dreapta reala, ca toti au trecut prin partidul unic, ante sau post revolutionar.Daca se face ceva se numeste populism.Daca se taie 25% se numeste austeritate necesara.Niste dobitoci,sa ma pis pe ei de generatia feisbuc, mai prosti decat generatia pro iar fata de generatia in blugi niste autentici handicapati.Votati basescu bai masa de manevra analfabeta dar snoaba. in mare parte Link spre comentariu
alexandra1234 Reputație: 3087 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 😞😞😞 3 Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 si Lana ?Mi-ai luat vorba din gură! Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 am avut eu grija sa il pun la punct ca vroia sa se ia de tine Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Mi-ai luat vorba din gură! O propun pe doamna Lana la turism, ca e fata umblata in plm. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2012/04/09/50a84cb87c42d5a6636cbb74/646x404.jpg 2 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Mi-ai luat vorba din gură!Tu să vb cand vii cu bagaboantele alea Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 O propun pe doamna Lana la turism, ca e fata umblata in plm. ))) in p*** ta nu, că mă omoară Jili al meu! Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Tu să vb cand vii cu bagaboantele aleaDe Moș Nicolae, frețiwer!! Câte bucăți vrei? Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 am avut eu grija sa il pun la punct ca vroia sa se ia de tine Am vazut! Ai stofa de politician )) Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 De Moș Nicolae, frețiwer!! Câte bucăți vrei?Cate te rabda inima,asa ca de la sora la frate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum