Sari la conținut

Gilf

Postări Recomandate

Postat

Salut, vin cu o intrebare, chiar daca e posibil sa aruncati cu pietre si sa spuneti ca am gusturi ciudate.Stiti vreo GIlf, in oras?merci anticipat.

Postat

Acea fata de la Baraolt...daca nu ai o anumita varsta.. Nu te primeste, dar daca ii spun respectiva varsta si cand ne intalnim observa ca nu am peste 30.. Ce face? "Ma refuza"? :)))

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Acea fata de la Baraolt...daca nu ai o anumita varsta.. Nu te primeste, dar daca ii spun respectiva varsta si cand ne intalnim observa ca nu am peste 30.. Ce face? "Ma refuza"? :)))

Daca ai 20 e posibil sa te refuze. Daca ai aproape de 30 zii ca pari mai tânăr decat esti, ca doar nu ti-o cere CI-ul.
Postat

Am sunat aseara si i am zis 28..probabil o sa mai incerc zilele ce urmeaza :))) dar daca zici ca daca 20 ma refuza..pfuuu :)) nasol

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

:)) am sunat si io la aia ca avea niste poze false si tot asa m-a intrebat cati ani am ..i-am zis mai putin in ideea in care ma gandeam ca ea e vre-o pustoaica care vrea dinaia mai mici mai fraeri :D dar bine ca nu am ajuns la ea oricum nu le am cu astea trecute 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.